5.496 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen

Maag en darm

Diarree bij cavia's

Cavia's kunnen diarree krijgen, wat vervelend is, maar ook leidt tot een hoog risico op uitdroging. Daarom is het belangrijk om de symptomen te herkennen..

Lees verder
Overgeven of braken bij katten

Veel katten spugen weleens, bijvoorbeeld wanneer ze haarballen braken, oftewel ophopingen van haar die door een kat zijn opgelikt tijdens het wassen van de vacht.

Lees verder
Maag-Darmontsteking bij honden

De meest voorkomende klachten bij gastritis zijn braken en buik pijn. Gastritis gaat vaak gepaard met enteritis (ontsteking van de darm).

Lees verder
Diarree bij paarden

Paarden krijgen regelmatig last van diarree, wat een onschuldige, maar ook heel ernstige oorzaak kan hebben. Diarree is te herkennen aan een dunne, waterige..

Lees verder
Obstipatie bij katten

Het liefst wil je dat je kat één keer per dag poept, maar dit gebeurt niet altijd. Obstipatie komt helaas regelmatig voor bij katten en kan zowel een acuut als een chronisch probleem zijn.

Lees verder
Constipatie (verstopping) bij honden

Honden poepen gemiddeld tussen de één tot vier keer per dag. Maar soms komt het voor dat je hond een dag helemaal niet poept. Over het algemeen is dat niet gelijk iets om je direct zorgen over te maken

Lees verder
Diarree bij katten

Diarree bij katten kan op verschillende manieren ontstaan. Het water opnemend vermogen van de blinde darm en de dikke darm van de kat kan verminderd zijn...

Lees verder
Verstopte anaalklieren bij honden

De anaalklieren bij honden legen zich normaal tijdens het ontlasten. Daarnaast kunnen ze zich ook legen in “paniek” omstandigheden.

Lees verder
Koliek bij paarden

Koliek (buikpijn) bij paarden begint vaak met een onschuldige kramp, soms echter komen de koliek verschijnselen door een verdraaiing of verstopping van de darm.

Lees verder
Diarree bij honden

Diarree is een erg lastig probleem voor de hond, en voor het baasje. Zorg dat je hond niet uitdroogt! Diarree bij honden kan op verschillende manieren ontstaan. Het water opnemend...

Lees verder
Overgeven of braken bij honden

Elke hond of kat moet wel eens overgeven en daar hoef je je dan ook niet direct zorgen om te maken. Maar als honden of katten regelmatig braken..

Lees verder
30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen