5.268 Klantbeoordelingen op Trustpilot®
Icon
30 jaar ervaring in Chinese kruiden!
Icon
Voor 15:00 besteld, direct verstuurd.
Icon
Vanaf € 65,- gratis verzonden.
Icon
Gemakkelijk achteraf betalen.

Blaas

Blaasontsteking bij katten

Heeft je kat de laatste tijd moeite met plassen? Wordt er gemiauwd wanneer je dierenvriend op de kattenbak zit en ruikt de urine anders dan normaal?

Lees verder
Blaasgruis bij katten

Blaasgruis bij katten is een veelvoorkomend probleem. Ondanks dat de ene kat meer risico loopt dan de andere, kan iedere kat last van blaasgruis krijgen.

Lees verder
Blaasontsteking bij honden

Als je hond vaker dan normaal, kleine beetjes plast, is er een grote kans dat je hond last heeft van blaasontsteking is. De blaaswand is dan ontstoken en wordt erg gevoelig.

Lees verder
Incontinentie (urineverlies) bij katten

Wanneer een kat of ander huisdiere druppeltjes urine verliest, bijvoorbeeld bij hoesten, niezen, blaffen, slapen of zelfs de hele dag door, spreken we van passieve incontinentie.

Lees verder
Incontinentie bij honden

Net als bij katten, kan ook een hond incontinent zijn. Dat is vervelend voor zowel de baas als de hond. Het is in dat geval belangrijk om de oorzaak te achterhalen..

Lees verder
Blaasgruis bij cavia's

Plast je cavia steeds kleine beetjes of is zijn urine rood? Dat kan een teken zijn van een probleem in de blaas. Een blaasontsteking, blaasgruis of blaasstenen..

Lees verder
Blaasontsteking bij paarden

Blaasontsteking (cystitis) is een vervelende klacht die ook bij paarden en pony's voorkomt. Blaasontsteking komt meestal door een bacteriële infectie van de blaas, blaasstenen of blaasgruis.

Lees verder