5.496 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen

Luchtwegen

Astma bij paarden

Astma bij paarden, ook wel equine astma genoemd, is een verzamelnaam voor ontstekingen in de diepe luchtwegen en het vormt een veel voorkomende aandoening.

Lees verder
Luchtwegproblemen bij paarden

Veel besmettelijke ziekten hebben bijvoorbeeld een impact op de luchtwegen. In dit artikel kom je te weten hoe de luchtwegen van een paard werken..

Lees verder
Hoesten bij paarden

Wanneer een paard acute hoest heeft, kan hij of zij last krijgen van plotselinge koorts, kortademigheid, een loopneus en opgezwollen lymfeklieren in de nek en op het hoofd.

Lees verder
COPD of dampigheid bij paarden

Dampigheid (ook wel COPD genoemd) bij paarden is een chronische longaandoening waarbij bindweefsel wordt gevormd in de longen en de elasticiteit van de longblaasjes af neemt.

Lees verder
Kennelhoest bij honden

Kennelhoest bij honden is een keel- en luchtpijpontsteking, met een droge schraaphoest als belangrijkste verschijnsel, die door de eigenaar van een hond vaak wordt omschreven...

Lees verder
Niesziekte bij katten

Niesziekte bij kat en kittens is een virusaandoening en dus besmettelijke ziekte van de voorste luchtwegen (neus en keel). Het niesziekte virus wordt overgedragen door direct...

Lees verder
Hoesten bij honden

Hoesten komt regelmatig voor bij honden en kan diverse oorzaken hebben. Soms is het een eenmalig iets, bijvoorbeeld omdat hij zich verslikt heeft.

Lees verder
30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen