5.711 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen

Supplementen voor spieren en pezen bij honden en katten

U zoekt een supplement of Chinese kruiden voor de spieren en pezen van uw hond, kat of knaagdier? Sensipharm levert een aantal zeer effectieve maar toch veilige voedingssupplementen op basis van Chinese kruiden voor spieren en pezen bij honden, katten, cavia’s, konijnen en andere knaagdieren. Chinese kruiden kunnen ook bij huisdieren een prima optie zijn voor soepele spieren en pezen in onder andere rug, nek, schouders, voorpootjes, heupen en achterpoten. Met behulp van de Chinese kruiden supplementen van Sensipharm kunt u deze verder optimaliseren.

Stel uw vraag via Whatsapp!   Stel uw vraag via email!

Gratis productadvies

Over het algemeen wordt het product Smooth Locomotion voor de spieren in rug en de achterpootjes gekozen, en Smooth Upper Body voor de voorpootjes, hals en nek. Deze producten mogen evt. ook gecombineerd worden. Daarnaast hebben we ook een uitwendige spierspray Sensi Flex Spray voor het verwarmen en verzorgen van de spieren van buitenaf.

Gratis productadvies.
Vindt u het lastig om het juiste product te kiezen, of wilt u advies over onze spierformules, neem dan direct contact met ons op zodat we u kunnen adviseren! 

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Bedankt voor uw aanmelding
Wat vinden onze klanten
Kennisbank artikelen
30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen