5.496 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen

Huid en Vacht supplementen voor paard en pony

U zoekt Chinese kruiden voor de huid en vacht van uw paard of pony? Sensipharm levert een aantal zeer effectieve maar toch veilige voedingssupplementen op basis van Chinese kruiden voor de huid en vacht bij paarden en pony's. Chinese kruiden kunnen ook bij paarden een prima optie zijn bij rode, droge, gevoelige en/of geprikkelde huid. Met behulp van de Chinese kruiden supplementen van Sensipharm kunt u deze verder optimaliseren.

Stel uw vraag via Whatsapp!   Stel uw vraag via email!

Gratis productadvies

Is er sprake van een zeer gevoele huid, maar welke niet direct droog, ruw en/of schraal is, dan raden we Omniderma aan. Heeft uw paard meer last van uitgedroogde, evt ruwe en schrale huid, dan raden we Monoderma Dry aan in plaats van Omniderma. Een goede combinatie is om de tabletjes van binnenuit te laten werken en oppervlakkig in te sprayen met de verkoelende Newskin Huidspray.

Bent u benieuwd wat de producten van Sensipharm voor uw paard of pony kunnen betekenen? Of vindt u het lastig om het juiste product te kiezen, neem dan direct contact met ons op zodat we u kunnen adviseren!

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Bedankt voor uw aanmelding
Wat vinden onze klanten
Kennisbank artikelen
30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen