5.268 Klantbeoordelingen op Trustpilot®
Icon
30 jaar ervaring in Chinese kruiden!
Icon
Voor 15:00 besteld, direct verstuurd.
Icon
Vanaf € 65,- gratis verzonden.
Icon
Gemakkelijk achteraf betalen.

Gedrag en emoties

Vuurwerkangst bij honden

Honden worden bijvoorbeeld gemakkelijk bang van het harde geluid en kunnen er heel nerveus van worden. Waarom zijn ze angstig voor vuurwerk en wat kun jij doen..

Lees verder
Agressie bij paarden

Het liefste paard kan ineens omslaan in een agressief monster en hard van zich af slaan. De woede kan gericht zijn op een ander paard, maar ook op de ruiter.

Lees verder
Stress bij honden.

Heeft jouw hond stress? Lees in dit artikel alles over stress bij honden. Wat je kunt doen als jouw hond gestrest is en hoe je het kunt voorkomen.

Lees verder
Stress bij paarden

Wat is stress bij paarden, en hoe kun je stress op een veilige, natuurlijke, maar effectieve manier bij paarden behandelen?

Lees verder
Agressie bij honden

Agressie bij honden komt vaak voort uit stress. Doordat deze honden continu blootstaan aan stress wordt hun verdedigingsmechanisme veel sneller geactiveerd.

Lees verder
Angst bij honden

Angstig gedrag bij honden heeft verschillende oorzaken en diverse verschijningsvormen. Angstige honden worden vooral herkent wanneer de hond zijn staart tussen de poten drukt..

Lees verder
Angstig gedrag bij katten

Angstig gedrag bij katten kan een groot probleem zijn. Soms alleen in bepaalde situaties, waneer er bijv. bezoek komt, maar dikwijls ook bij onverwachte geluiden of gebeurtenissen in huis

Lees verder