5.268 Klantbeoordelingen op Trustpilot®
Icon
30 jaar ervaring in Chinese kruiden!
Icon
Voor 15:00 besteld, direct verstuurd.
Icon
Vanaf € 65,- gratis verzonden.
Icon
Gemakkelijk achteraf betalen.

Huid en Vacht

Eczeem bij paarden

Eczeem bij een paard wordt ook wel zomereczeem of staart- en maneneczeem (SME) genoemd. Veel paarden krijgen door de aandoening jeuk aan hun staart en manen, waardoor ze kunnen gaan schuren.

Lees verder
Haaruitval bij honden

Honden hebben vaak een prachtige vacht. De vacht kan worden gezien als de maatstaf voor de gezondheid van de hond. Het is zo dat honden zo nu en dan wat haren verliezen uit hun vacht..

Lees verder
Jeuk bij paarden

Staat jouw paard regelmatig te schuren tegen de randen van de stal? Dan heeft hij waarschijnlijk last van jeuk.

Lees verder
Jeuk bij honden en katten

Is jouw hond of kat constant aan het krabben? Dan heeft hij waarschijnlijk last van jeuk. Soms kan deze jeuk zo erg zijn, dat je huisdier...

Lees verder
Atopie bij honden behandelen

Honden met atopische dermatitis hebben vooral veel last van jeuk. Als eerste zal je daarom zien, dat het dier zich vaker en langer zal krabben.

Lees verder
Hotspot bij honden

Heeft jouw hond Hotspot? Lees in dit artikel alles over Hotspot bij honden. Wat je kunt doen als jouw hond Hotspot heeft..

Lees verder
Mok bij paarden

Heeft je paard last van mok? Lees hier wat de symptomen zijn en wat je er aan kunt doen om het op een natuurlijke manier te behandelen. Mok wordt meestal veroorzaakt door...

Lees verder
Zomereczeem bij paarden

Wat is zomereczeem bij paarden, en hoe kun je zomereczeem op een veilige, natuurlijke, maar effectieve manier bij paarden behandelen?

Lees verder