Voorhuidcleaner

Voorhuidcleaner

Voor een schone voorhuid | Bij paarden en honden
9,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Voorhuidcleaner1€9,95€9,95
Voorhuidcleaner2€9,95 €9,75€19,50
Voorhuidcleaner3€9,95 €9,55€28,65
Voorhuidcleaner5€9,95 €9,35€46,75
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Voor het schoonmaken van de voorhuid bij paarden en honden.
Te gebruiken bij het reinigen van de voorhuid, bij paarden en honden. Zeer gemakkelijk in gebruik!

Sensipharm's Voorhuidcleaner is een voorhuidreiniger voor honden en paarden. De voorhuidreinger reinigt en verzorgt de voorhuid van de reu of hengst en voorkomt herhaalde infecties. Bij reuen en hengsten is het preputium gevoelig voor infectie. Dit komt door de warme, vochtige omgeving van de voorhuid die voor schimmels en bacteriën ideaal is om zich in te vermeerderen. Het is dus raadzaam om de voorhuid schoon te houden om nieuwe besmettingen en infecties te voorkomen!

Samenstelling

Aqua, Alcohol, Isopropyl Alcohol, Glycerol, Thymol, Phenoxyethanol, Methyl Paraben, Ethyl Paraben, Propyl Paraben.

Waarschuwing

Buiten het bereik van kinderen houden.

Gebruik

Kijk goed of dat er geen infectie of andere aandoening is wat om diergeneeskundige hulp vraagt. Neem een vochtig watje met de reiniger en maak hiermee de voorhuidopening schoon. Nadat de injektor is gevuld met de reiniger, wordt er een wegwerpcanule geplaatst. De reiniger wordt via de voorhuidopening toegedient en wordt daarbij tevens gesloten gehouden om wegstroming van de vloeistof te voorkomen. Door massage wordt de reiniger goed verdeeld. De reiniger eruit laten lopen en de voorhuidopening goed schoon vegen met een watje. De voorhuid wordt een maal per week gereinigd, bij speciale gevallen of indien nodig dagelijks gebruiken.

Verpakking

100 ml.

Laatste reviews:

Joost V.
Na 2 keer een bezoek aan de dierenarts toch maar zelf gaan schoonmaken. Gaat vrij gem.. Lees meer..
Henk
Het is en blijft een vies werkje, maar met deze voorhuid cleaner prima te doen. Het b.. Lees meer..
G. van der Linden
Gemakkelijk in gebruik, geen infecties meer.
Alle reviews
Joost V.
Na 2 keer een bezoek aan de dierenarts toch maar zelf gaan schoonmaken. Gaat vrij gemakkelijk, en daarna geen infecties meer gehad. Prima product.
Henk
Het is en blijft een vies werkje, maar met deze voorhuid cleaner prima te doen. Het beestje merkt er verder niets van en laat het gewoon gebeuren.
G. van der Linden
Gemakkelijk in gebruik, geen infecties meer.
Miranda
Gemakkelijk in gebruik. Doet wat het moet doen.

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn paard of pony?
Een tabletje of pilletje geven aan paard kan soms knap lastig zijn. Sommige paarden eten het zo uit de hand, maar bij andere zul je het iets creatiever aan moeten pakken. Je kunt ze evtentueel verstoppen in een appel of samen met iets anders lekkers geven. Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer, drinkwater of slobber.

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn paard blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Hoeveel moet ik mijn paard per dag geven?
Wij raden 1 tot 2 maal per dag 1 tot 4 tabletten aan, afhankelijk van gewicht en conditie. Dit is natuurlijk een vrij breed begrip, voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 zakjes, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

4. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige paarden zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je paardje het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een tabletje per dag minder geven. Geef je in het begin bijv 8 tabletjes per dag, dan kun je de week daarna 7 tabletjes per dag geven, de week daarna 6, dan 5 etc etc. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

5. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel.

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!  

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.