5.711 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen

Gewrichten en kraakbeen bij hond, kat en knaagdier

U zoekt Chinese kruiden voor gewrichten en kraakbeen voor hond, kat of knaagdier? Sensipharm levert een aantal zeer effectieve maar toch veilige voedingssupplementen op basis van Chinese kruiden voor de gewrichten en het kraakbeen bij honden, katten, cavia’s, konijnen en andere knaagdieren. Chinese kruiden kunnen ook bij huisdieren een prima optie zijn voor soepele gewrichten, de smering van de gewrichten, voor de aanmaak/opbouw van kraakbeen, en voor het behoud van gezond kraakbeen, in onder andere rug, nek, schouders, voorpootjes, heupen en achterpoten. Met behulp van de Chinese kruiden supplementen van Sensipharm kunt u deze verder optimaliseren.

Gratis productadvies

Over het algemeen wordt het product Joint Renew Plus ingezet voor het kraakbeen, Smooth Locomotion voor de rug en de achterpootjes, en Smooth Upper Body voor de voorpootjes, hals en nek. Deze producten mogen evt. ook gecombineerd worden.

Gratis productadvies.
Vindt u het lastig om het juiste product te kiezen, of wilt u advies over onze gewrichtsformules, neem dan direct contact met ons op zodat we u kunnen adviseren!

Stel uw vraag via Whatsapp!   Stel uw vraag via email!

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Bedankt voor uw aanmelding
Wat vinden onze klanten
Kennisbank artikelen
30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen