4.735 Klantbeoordelingen op Trustpilot®
Icon
30 jaar ervaring in Chinese kruiden!
Icon
Voor 15:00 besteld, direct verstuurd.
Icon
Vanaf € 65,- gratis verzonden.
Icon
Gemakkelijk achteraf betalen.

Reviews via Trustpilot®:

Annette
Bij onze van kat 12 jaar werd 2,5 jaar astma vastgesteld, ze was mager en veel niezen. Na 4 dagen al zichtbaar resultaat en na ruim een week was ze helemaal opgeknapt. Ze krijgt het nu een al 2,5 jaar. Het is een top fitte actieve kat!
Susanne Spoelstra
De pillen voor de luchtwegen werken al goed. Snelle service. Top!
M. Filippo
Het product wat ik heb besteld was tegen kennelhoest waar een pup extreem veel last van had. Het product werkte al na enkele dagen en met een week was het weg. Verschillende dierenartsen afgelopen met 0 resultaat! Kruiden helpen echt wel!!
J. Mollee
Correcte en snelle levering en het belangrijkste is dat mijn kat al maanden hoesten en na enkele tabletten Pulmitranq is het over. Zal dit voorlopig blijven toedienen.
s. de jong
Nu ruim 2 weken bezig met deze pillen voor mijn 15 jarige kat, ik heb het idee dat haar ademhaling rustiger is, ze ademt minder met geluid en komt niet zo benauwd en kortademig meer over. Blijf dit wel geven 2 keer per dag want ze heeft best ernstige astma, en de kuur van de dierenarts alleen voldoet na 4 jaar niet meer.
Mary Weerheijm
Ben er zeer tevreden over, mijn poesen kind reageert er heel goed op. na een hele tijd gebruiken kan men afbouwen en dan dan evt. stoppen .krijgt ze er weer veel last van benauwd en hoesten geef ik het er weer ,ze reageert gelijk haar lichaam herkent de stof en gaat gelijk haar werk doen ,dus hoeft het niet altijd gegeven te worden maar als het nodig is ,.geweldig
Gerard de Groot
Mijn poes (burmilla) had al jaren last van benauwdheid - ze is asmatisch - De dieren arts heeft een paar keer een moderin kuur voorgeschreven. Hielp tijdelijk; nadeel: de poes begin zich dik te eten. Omdat ze ook last heeft van slijm ontwikkeling kreeg ze met de regelmaat van de klok broomhexine. Sinds ik haar pulmitranq geef gaat het 80% beter met de poes en heeft ze geen medicijnen meer nodig gehad.
Dennis M.
Onze kat reageert hier over het algemeen erg goed op in combinatie met pufjes.
Gerdina
Al eerder was onze kater aan de pulmitranq. Dat hielp toen goed. Gaf verbetering. Nooit is het helemaal weggeweest. Maar als het weer iets verergerde, het hoesten, een langdurige hoestbui of twee per dag..., dat hoorbaar wel los zit, maar je kan een kat niet vertellen dat ze even moeten door hoesten om het slijm op te hoesten, tja.... Daarom nu weer aan de tabletjes gegaan, beginnend, met twee maal daags 2. daarna een maal daags 2 en ik hoor en zie verbetering, en hij ademt ook rustiger in "slaapstand". Dus ik bestel nogmaals een herhaal dosis om het te onderhouden.
Kleiker
Het hoesten is zo veel verminderd, het zat wel los, soort van chronisch astma, maar ik hoor hem nu af en toe nog maar rochelen. We hebben dit product ook eerder gebruikt, maar toen we stopten kwam het weer terug. Dus nu merk je ook dat het wel iets doet en de kat rustiger ademt. Dus het helpt!
Codix
Innerhalb von 2 Wochen war alles wieder gut bei Kater Pete, er hatte nachts Hustenanfälle und Herpes und hat dies zusammen mit L-Lysin, B12 Tropfen und Reisprotein in Süppchen oder Soße-topping bekommen und problemlos gefressen. Wir sind froh und begeistert von diesem Produkt und werden wieder kaufen!
Gerald Rik
Het hondje van onze vrienden kwam na een behandeling bij een hondenkennel met z.g. kennelhoest thuis. De Chiuhuahua 10 jaar oud had het vreselijk benauwd. Dank zij het product Pulmitranq voor kleine huisdieren gaat het weer prima met kleine dikkerd. Bedankt!
Esmeralda
Mijn kat leed aan een bijzondere ademhaling waarvan de dierenarts de diagnose astma had gekoppeld en mijn kat twee jaar lang op de Sab... tabletten had gezet. Ik had echter niet het idee dat de kat hier beter van ging ademhalen en onlangs bij nieuwe dierenarts, nieuwe foto's laten maken. Een doorverwijzing gekregen naar een specialist en de diagnose chronische bronchitis voor mijn kat gekregen. Geen Sab... meer maar puffen met Pretni.., maar helaas, na twee weken gebruik geen verbetering in de ademhalingstechniek, het leek juist slechter te worden. Maar eenmaal het ziektebeeld wetende, via het internet terecht gekomen bij het product Pulmitranq. Ik geef mijn kat dit product nu twee weken en merkte na een dag of drie al significant verschil in de ademhaling! Hij ademt nu rustiger, geen piepende geluiden meer en heeft weer energie om te bewegen en ergens op te springen. Ik ben gestopt met het geven van Pretni... op het moment dat ik met deze tabletten ben gestart en tot nu toe doet hij het er uitstekend op. Ik kan het echt iedere eigenaar aanraden die een dier heeft met ademhalingsproblemen.
Roelofsen
Onze oude dame van 15,5 hoeste al heel lang. Van alles geprobeerd maar hielp weinig. Toen kwam ik dit tegen en we hebben het Gekocht. Ze krijgt 2x dgs 1 pilletje en na 2 wkn merken we echt een verschil. Ze hoest stukken minder en ook niet meer zo rauw. Zal bij haar nooit helemaal over gaan ivm hart problemen maar hier zijn we echt erg tevreden over.
Joke
Zeer tevreden over levering, is steeds correct. Mijn kat doet het goed met dit product. Haar ademhaling is veel verbeterd. Moet wel steeds dagelijks de maximum dosis krijgen. En af en toe een AB-kuur. Maar ze kan nu teminste terug normaal ademhalen. Als astmapatiënt weet ik dat dit al heel wat is.
Mevr. Broekhuijsen
De dierenarts kon niets meer doen aan de benauwdheid van mijn yorky. Na 10 dagen 2 tabletten per dag aan haar gegeven te hebben was ze dusdanig opgeknapt dat ze weer vrolijk en speels is.
Mevr. Rosenberg
Na het gebruik van Pulmitranq pillen (2 per dag voor mijn astmatisch kater) gedurende bijna 2 weken is het hoesten bij hem veel minder geworden. En nu maar hopen dat die nare hoest ook een tijdje wegblijft, zoniet dan begin ik weer met de pillen. Dus tot nu toe, ben ik zeer enthousiast!
Mevr. Grijp
Of de pillen tegen niesziekte werken,kan ik op zo'n korte termijn nog niet zeggen,maar dit zijn de eerste pillen die ik kan vermalen met een knoflookpers :-) en zodoende door het natvoer kan mengen zodat ik zeker weet dat ze het binnen krijgen,andere manieren werkt hier niet met 7 katten zodra je met kat 1 klaar ben ,kijken er 6 anderen je moordlustig aan haha ,ben ook van plan de pillen voor verhoogde veerstand erbij te bestellen!!!
Mevr. van Bockel
Had medicijnen besteld tegen bronchitus van mijn kat. Was beetje sceptisch over dit via online bestellen...Was echter nergens voor nodig!! Na betaling ontving ik binnen 2 dagen de medicijnen. Hebben ook gedaan wat beloofd was in de beschrijving. Sensipharm is een aanrader en ik zal, indien nodig, hier nogmaals gebruik van maken.
Mevr. De Moor
Na 2 langdurende kuren met cortisone,die geen verbetering brachten,jullie produkt gaan gebruiken ten einde raad,en Bino de poes is er door nu!Hij had van bij de geboorte serieuze luchtwegen en longproblemen!Was op sterven na dood! 1000 maal dank! Ps/heeft wel 2 weken nodig gehad eer het werkte.

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Pulmitranq 250 mg. 90 tabl.
Voor longen en luchtwegen | Voor dieren tot 5 kg.
€ 22,95 (incl.% BTW)
Op vooraad: ja

Pulmitranq - 250 mg. 90 tabl.

Voor longen en luchtwegen Voor dieren tot 5 kg.
22,95 (incl.21% BTW)
Op vooraad: ja
Aantal Stukprijs  
1 €22,95
2 €22,95 €22,50
3 €22,95 €21,95
5 €22,95 €21,50
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Pulmitranq, luchtwegformule voor kleine hondjes, katten, cavia's en konijnen.
Pulmitranq is een aanvullend diervoeder voor kleine hondjes, katten en knaagdieren, en bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de beroemde formule ‘Bu Fei Tang’. Al meer dan duizend is deze Chinese formule een hele opluchting voor mens en dier. Voor gezonde luchtwegen, en om vrijer te ademen door de neus. Pulmitranq is 100% natuurlijk en veilig in gebruik, en mag indien nodig langdurig worden gegeven.

  • Sensipharm's Pulmitranq, voedingssupplement voor de luchtwegen.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door dierenartsen, therapeuten en trainers!

Pulmitranq is geschikt voor alle huisdieren tot circa 5 kilo zoals kleine hondjes, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden.

Samenstelling

Windeklokje, vlezige hokjespeul, chinees vingerhoedskruid, mume, schisandra, moerbei, klein hoefblad, perillazaad, fritillaria, ballonklokje, pinellia, gember, aardappelzetmeel en magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: siliciumdioxide en microkristalijne cellulose.

Allergie-informatie

Bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 3,7% Ruw vet: 0,9% Ruw eiwit: 4,7% Ruwe celstof: 20,3%

Gebruik

Pulmitranq mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 250 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Pulmitranq is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

Reviews via Trustpilot®:

Annette
Bij onze van kat 12 jaar werd 2,5 jaar astma vastgesteld, ze was mager en veel niezen. Na 4 dagen al zichtbaar resultaat en na ruim een week was ze helemaal opgeknapt. Ze krijgt het nu een al 2,5 jaar. Het is een top fitte actieve kat!
Susanne Spoelstra
De pillen voor de luchtwegen werken al goed. Snelle service. Top!
M. Filippo
Het product wat ik heb besteld was tegen kennelhoest waar een pup extreem veel last van had. Het product werkte al na enkele dagen en met een week was het weg. Verschillende dierenartsen afgelopen met 0 resultaat! Kruiden helpen echt wel!!
J. Mollee
Correcte en snelle levering en het belangrijkste is dat mijn kat al maanden hoesten en na enkele tabletten Pulmitranq is het over. Zal dit voorlopig blijven toedienen.
s. de jong
Nu ruim 2 weken bezig met deze pillen voor mijn 15 jarige kat, ik heb het idee dat haar ademhaling rustiger is, ze ademt minder met geluid en komt niet zo benauwd en kortademig meer over. Blijf dit wel geven 2 keer per dag want ze heeft best ernstige astma, en de kuur van de dierenarts alleen voldoet na 4 jaar niet meer.
Mary Weerheijm
Ben er zeer tevreden over, mijn poesen kind reageert er heel goed op. na een hele tijd gebruiken kan men afbouwen en dan dan evt. stoppen .krijgt ze er weer veel last van benauwd en hoesten geef ik het er weer ,ze reageert gelijk haar lichaam herkent de stof en gaat gelijk haar werk doen ,dus hoeft het niet altijd gegeven te worden maar als het nodig is ,.geweldig
Gerard de Groot
Mijn poes (burmilla) had al jaren last van benauwdheid - ze is asmatisch - De dieren arts heeft een paar keer een moderin kuur voorgeschreven. Hielp tijdelijk; nadeel: de poes begin zich dik te eten. Omdat ze ook last heeft van slijm ontwikkeling kreeg ze met de regelmaat van de klok broomhexine. Sinds ik haar pulmitranq geef gaat het 80% beter met de poes en heeft ze geen medicijnen meer nodig gehad.
Dennis M.
Onze kat reageert hier over het algemeen erg goed op in combinatie met pufjes.
Gerdina
Al eerder was onze kater aan de pulmitranq. Dat hielp toen goed. Gaf verbetering. Nooit is het helemaal weggeweest. Maar als het weer iets verergerde, het hoesten, een langdurige hoestbui of twee per dag..., dat hoorbaar wel los zit, maar je kan een kat niet vertellen dat ze even moeten door hoesten om het slijm op te hoesten, tja.... Daarom nu weer aan de tabletjes gegaan, beginnend, met twee maal daags 2. daarna een maal daags 2 en ik hoor en zie verbetering, en hij ademt ook rustiger in "slaapstand". Dus ik bestel nogmaals een herhaal dosis om het te onderhouden.
Kleiker
Het hoesten is zo veel verminderd, het zat wel los, soort van chronisch astma, maar ik hoor hem nu af en toe nog maar rochelen. We hebben dit product ook eerder gebruikt, maar toen we stopten kwam het weer terug. Dus nu merk je ook dat het wel iets doet en de kat rustiger ademt. Dus het helpt!
Codix
Innerhalb von 2 Wochen war alles wieder gut bei Kater Pete, er hatte nachts Hustenanfälle und Herpes und hat dies zusammen mit L-Lysin, B12 Tropfen und Reisprotein in Süppchen oder Soße-topping bekommen und problemlos gefressen. Wir sind froh und begeistert von diesem Produkt und werden wieder kaufen!
Gerald Rik
Het hondje van onze vrienden kwam na een behandeling bij een hondenkennel met z.g. kennelhoest thuis. De Chiuhuahua 10 jaar oud had het vreselijk benauwd. Dank zij het product Pulmitranq voor kleine huisdieren gaat het weer prima met kleine dikkerd. Bedankt!
Esmeralda
Mijn kat leed aan een bijzondere ademhaling waarvan de dierenarts de diagnose astma had gekoppeld en mijn kat twee jaar lang op de Sab... tabletten had gezet. Ik had echter niet het idee dat de kat hier beter van ging ademhalen en onlangs bij nieuwe dierenarts, nieuwe foto's laten maken. Een doorverwijzing gekregen naar een specialist en de diagnose chronische bronchitis voor mijn kat gekregen. Geen Sab... meer maar puffen met Pretni.., maar helaas, na twee weken gebruik geen verbetering in de ademhalingstechniek, het leek juist slechter te worden. Maar eenmaal het ziektebeeld wetende, via het internet terecht gekomen bij het product Pulmitranq. Ik geef mijn kat dit product nu twee weken en merkte na een dag of drie al significant verschil in de ademhaling! Hij ademt nu rustiger, geen piepende geluiden meer en heeft weer energie om te bewegen en ergens op te springen. Ik ben gestopt met het geven van Pretni... op het moment dat ik met deze tabletten ben gestart en tot nu toe doet hij het er uitstekend op. Ik kan het echt iedere eigenaar aanraden die een dier heeft met ademhalingsproblemen.
Roelofsen
Onze oude dame van 15,5 hoeste al heel lang. Van alles geprobeerd maar hielp weinig. Toen kwam ik dit tegen en we hebben het Gekocht. Ze krijgt 2x dgs 1 pilletje en na 2 wkn merken we echt een verschil. Ze hoest stukken minder en ook niet meer zo rauw. Zal bij haar nooit helemaal over gaan ivm hart problemen maar hier zijn we echt erg tevreden over.
Joke
Zeer tevreden over levering, is steeds correct. Mijn kat doet het goed met dit product. Haar ademhaling is veel verbeterd. Moet wel steeds dagelijks de maximum dosis krijgen. En af en toe een AB-kuur. Maar ze kan nu teminste terug normaal ademhalen. Als astmapatiënt weet ik dat dit al heel wat is.
Mevr. Broekhuijsen
De dierenarts kon niets meer doen aan de benauwdheid van mijn yorky. Na 10 dagen 2 tabletten per dag aan haar gegeven te hebben was ze dusdanig opgeknapt dat ze weer vrolijk en speels is.
Mevr. Rosenberg
Na het gebruik van Pulmitranq pillen (2 per dag voor mijn astmatisch kater) gedurende bijna 2 weken is het hoesten bij hem veel minder geworden. En nu maar hopen dat die nare hoest ook een tijdje wegblijft, zoniet dan begin ik weer met de pillen. Dus tot nu toe, ben ik zeer enthousiast!
Mevr. Grijp
Of de pillen tegen niesziekte werken,kan ik op zo'n korte termijn nog niet zeggen,maar dit zijn de eerste pillen die ik kan vermalen met een knoflookpers :-) en zodoende door het natvoer kan mengen zodat ik zeker weet dat ze het binnen krijgen,andere manieren werkt hier niet met 7 katten zodra je met kat 1 klaar ben ,kijken er 6 anderen je moordlustig aan haha ,ben ook van plan de pillen voor verhoogde veerstand erbij te bestellen!!!
Mevr. van Bockel
Had medicijnen besteld tegen bronchitus van mijn kat. Was beetje sceptisch over dit via online bestellen...Was echter nergens voor nodig!! Na betaling ontving ik binnen 2 dagen de medicijnen. Hebben ook gedaan wat beloofd was in de beschrijving. Sensipharm is een aanrader en ik zal, indien nodig, hier nogmaals gebruik van maken.
Mevr. De Moor
Na 2 langdurende kuren met cortisone,die geen verbetering brachten,jullie produkt gaan gebruiken ten einde raad,en Bino de poes is er door nu!Hij had van bij de geboorte serieuze luchtwegen en longproblemen!Was op sterven na dood! 1000 maal dank! Ps/heeft wel 2 weken nodig gehad eer het werkte.

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Pulmitranq 250 mg. 90 tabl.
Voor longen en luchtwegen | Voor dieren tot 5 kg.
€ 22,95 (incl.% BTW)
Op vooraad: ja