5.496 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen
Productreviews:
Sylvia Claassen
Pulmitranq besteld op aan raden van de trimmer. Mijn boomer hondje van 8 jaar hijgde en hoestte al 2 jaar. Een vernauwde luchtpijp maar een stent aanbrengen is een te grote ingreep. Dus met hoestdrank en codeïne en wat rustiger aan doen was het te doen. Tot Pulmitranq, na 1 dosis hoest ze al niet meer. Ze krijgt het nog maar 4 dagen en ze is wat minder moe en sloom. En we slapen allemaal weer door. Geen gedoe met middernachtelijke hoestdrank toe dienen...
M.S.
Onze 15 jarige hond (kruising) hijgde al 2 jaar en het werd de laatste maanden erger. De dierenarts maakte een foto en constateerde een vernauwing van de luchtpijp (trachea collaps). Ze moest 2,5 kg afvallen en kreeg een kuur Dermipred voorgeschreven. Dit om de hoogstwaarschijnlijk ontstoken slijmvliezen door het gehijg te verminderen. Het hijgen hield onverminderd aan. Al zoekend naar een alternatief kwam ik op het middel Pulmitranq uit van de firma Sensipharm, dat ik door de positieve reviews heb besteld en mee ben gestart 2 weken na de laatste De..
Susanne Spoelstra
De pillen voor de luchtwegen werken al goed. Snelle service. Top!
M. Filippo
Het product wat ik heb besteld was tegen kennelhoest waar een pup extreem veel last van had. Het product werkte al na enkele dagen en met een week was het weg. Verschillende dierenartsen afgelopen met 0 resultaat! Kruiden helpen echt wel!!
Anna
Mijn 12 jaar oude teef is/was ineens benauwd, aanval die weer wegtrok; dierenarts kan geen oorzaak vinden. Ik ben begonnen met 2 tab.p/d ( ze weegt 9,5 kg) en gestopt na 2,5 week. Na een paar dagen weer aanval...overlegt met Sensipharm per mail. Nu geef ik haar al weken 1 onderhoudsdosis p/d. Niet meer benauwd geweest!
Marjan
Mijn 14 jaar oude hond hoestte heel veel en vooral s nachts.Nu ze pulmitranq slikt hoest ze overdag 4 a 5 keer en s nachts 2 keer. Dus een hele verlichting zowel voor haar als voor ons! We kunnen weer lekker slapen.....
Sieni Koetsier
Mijn hond heeft chronische bronchitis en kreeg daarvoor een kuur van de DA waar zij de laatste keer flink ziek van was nu een week aan de Pulmitranq pillen van Sensipharm en merk nu al verschil!
Wil
Onze hond heeft last van een astmatische aandoening en hoestte veel, sinds ze nu bijna 3 weken pulmitranq krijgt, eerst 2 tabletten en nu 1 er dag, is het hoesten veel minder geworden en komt het slijm goed los. Dus we gaan als dit zakje op is zeker door met Pulmitranq !
Anita Van beek
Onze hond had al 3 weken kennel hoest gelukkig geen koorts enzo.. Helaas het hoesten bleef aanhouden. Tot een vriend mij pulmitranq adviseerde! Snelle levering gelukkig en binnen 2 dagen al resultaat en na 5 dagen helemaal weg! Een dikke aanrader dus!!
J. Walsarie
Voor het eerst te maken gehad met Sensipharm medicijnen op basis van Chinese kruiden. Ik heb voor mijn hondje van 13 jr die een trachea collapse heeft en veel last heeft van haar keel en veel hoesten moet het middel Pulmitranq geprobeerd. Tot mijn tevredenheid heeft het tot nu geholpen haar minder te laten hoesten. Ik ga het pakketje opmaken en wil dan zien wat het resultaat zal zijn. Het verminderen van de hoest is al een hele vooruitgang. De kwaal zelf zal niet meer kunnen genezen. Ze is te oud voor een stent.
Ron Eppink
Voor de tweede keer Pulmitranq voor onze hond besteld, het middel doet wat Sensipharm belooft de klachten zijn voor 95% opgelost. Aangezien het een natuurproduct is hebben wij geen enkel probleem gezien om het aan onze hond te verstrekken altijd beter dan de kuur die de dierenarts voor schreef. Wat bestellen betreft zeer makkelijk via de site van Sensipharm, door wie je volledig op de hoogte gehouden word van het verloop van de bestelling. Als men op tijd besteld heb je de producten de volgende dag in huis. Als de bestelling verstuurd word krijgt men een mail met daarin de bevestiging van verzending en of men wel of niet thuis dient te blijven. ik heb al aan een aantal bekende van mij de producten van Sensipharm aanbevolen en zal dit blijven doen.
Ilonka
Voor mijn nieuwe kat die ik uit een dierenasiel heb gehaald heb ik pillen besteld voor haar longen. Het werd de volgende dag al geleverd en mijn vragen werden ook de volgende dag beantwoord. De pillen leken aan te slaan. Geweldig want het beestje heeft een ellendig leventje achter de rug en veel last van haar longen: rochelend ademhalen, ophoesten van slijm en een loopneus (ook niezen).
A.Hendrikx
Onze pup en volwassen hond hadden kennelhoest,na 2 dagen Pulmitranq grote verbetering.En na 4 dagen OVER!!!Super product.
Dhr. J. Crama
Onze hond stond onder controle in Utrecht. Echter waren er geen verbeteringen en ze hebben ons zelfs medegedeeld dat onze hond het niet lang zou maken. Echter sinds we de producten gebruiken van Sensipharm leeft ze nog steeds en zijn wij erg blij met haar ook zijn wij enorm blij dat deze middelen bestaan. Twijfelt u niet als u geen uitweg meer heeft en vertrouw op de producten van Sensipharm. Wij gebruiken het al ruim 7 jaar diverse producten en het werkt super. Veel artsen staan er sceptisch tegenover omdat dit geen reguliere geneeskunst is, maar slechts homeopatie zoals zoveel artsen beweren. Het zijn geen Homeopatische middelen maar voedingssupplementen. Sensipharm ga zo door, wij dragen u een warm hart toe en ook ons hondje.
Mevr. moeder van een york
Mijn york had longproblemen. Kreeg pulmitranq en het bleef weg. helaas was er iets aan de hand en vergat ik het...De snotneus en snurken kwam terug,. Uiteraard weer begonnen.

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Ook interessant:

Pulmitranq - 1000 mg. 90 tabletten - Hond - Sensipharm

Ondersteunt de luchtwegen Voor dieren vanaf 5 kg.
41,95 (incl.21% BTW)
Op voorraad: ja

Pulmitranq, luchtweg supplement voor honden


Pulmitranq is een uniek voedingssupplement voor honden, en bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de beroemde formule ‘Bu Fei Tang’. Al meer dan duizend is deze Chinese formule een hele opluchting voor mens en dier. Pulmitranq is effectief, mild in gebruik en 100% natuurlijk.
  • Draagt bij aan behoud van gezonde luchtwegen.*
  • Om vrijer te ademen.*
  • Verzachtende invloed op luchtwegen.*
  • Houdt de keel schoon.*
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • ​Met ruim 30 jaar ervaring zijn Sensipharm's voedingssupplementen verkrijgbaar bij dierenartsen, therapeuten en trainers!
Gebruik

Pulmitranq mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Voor huisdieren vanaf 5 kilo wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet à 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren tot 5 kilo lichaamsgewicht zijn er kleinere 250 mg tabletjes verkrijgbaar.

Samenstelling

Windeklokje, vlezige hokjespeul, chinees vingerhoedskruid, mume, schisandra, moerbei, klein hoefblad, perillazaad, fritillaria, ballonklokje, pinellia, gember, aardappelzetmeel en magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: siliciumdioxide en microkristalijne cellulose.

Allergie-informatie

Bevat geen allergenen. 

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 3,7% Ruw vet: 0,9% Ruw eiwit: 4,7% Ruwe celstof: 20,3%.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Pulmitranq is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Disclaimer

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

Productreviews:
Sylvia Claassen
Pulmitranq besteld op aan raden van de trimmer. Mijn boomer hondje van 8 jaar hijgde en hoestte al 2 jaar. Een vernauwde luchtpijp maar een stent aanbrengen is een te grote ingreep. Dus met hoestdrank en codeïne en wat rustiger aan doen was het te doen. Tot Pulmitranq, na 1 dosis hoest ze al niet meer. Ze krijgt het nog maar 4 dagen en ze is wat minder moe en sloom. En we slapen allemaal weer door. Geen gedoe met middernachtelijke hoestdrank toe dienen...
M.S.
Onze 15 jarige hond (kruising) hijgde al 2 jaar en het werd de laatste maanden erger. De dierenarts maakte een foto en constateerde een vernauwing van de luchtpijp (trachea collaps). Ze moest 2,5 kg afvallen en kreeg een kuur Dermipred voorgeschreven. Dit om de hoogstwaarschijnlijk ontstoken slijmvliezen door het gehijg te verminderen. Het hijgen hield onverminderd aan. Al zoekend naar een alternatief kwam ik op het middel Pulmitranq uit van de firma Sensipharm, dat ik door de positieve reviews heb besteld en mee ben gestart 2 weken na de laatste De..
Susanne Spoelstra
De pillen voor de luchtwegen werken al goed. Snelle service. Top!
M. Filippo
Het product wat ik heb besteld was tegen kennelhoest waar een pup extreem veel last van had. Het product werkte al na enkele dagen en met een week was het weg. Verschillende dierenartsen afgelopen met 0 resultaat! Kruiden helpen echt wel!!
Anna
Mijn 12 jaar oude teef is/was ineens benauwd, aanval die weer wegtrok; dierenarts kan geen oorzaak vinden. Ik ben begonnen met 2 tab.p/d ( ze weegt 9,5 kg) en gestopt na 2,5 week. Na een paar dagen weer aanval...overlegt met Sensipharm per mail. Nu geef ik haar al weken 1 onderhoudsdosis p/d. Niet meer benauwd geweest!
Marjan
Mijn 14 jaar oude hond hoestte heel veel en vooral s nachts.Nu ze pulmitranq slikt hoest ze overdag 4 a 5 keer en s nachts 2 keer. Dus een hele verlichting zowel voor haar als voor ons! We kunnen weer lekker slapen.....
Sieni Koetsier
Mijn hond heeft chronische bronchitis en kreeg daarvoor een kuur van de DA waar zij de laatste keer flink ziek van was nu een week aan de Pulmitranq pillen van Sensipharm en merk nu al verschil!
Wil
Onze hond heeft last van een astmatische aandoening en hoestte veel, sinds ze nu bijna 3 weken pulmitranq krijgt, eerst 2 tabletten en nu 1 er dag, is het hoesten veel minder geworden en komt het slijm goed los. Dus we gaan als dit zakje op is zeker door met Pulmitranq !
Anita Van beek
Onze hond had al 3 weken kennel hoest gelukkig geen koorts enzo.. Helaas het hoesten bleef aanhouden. Tot een vriend mij pulmitranq adviseerde! Snelle levering gelukkig en binnen 2 dagen al resultaat en na 5 dagen helemaal weg! Een dikke aanrader dus!!
J. Walsarie
Voor het eerst te maken gehad met Sensipharm medicijnen op basis van Chinese kruiden. Ik heb voor mijn hondje van 13 jr die een trachea collapse heeft en veel last heeft van haar keel en veel hoesten moet het middel Pulmitranq geprobeerd. Tot mijn tevredenheid heeft het tot nu geholpen haar minder te laten hoesten. Ik ga het pakketje opmaken en wil dan zien wat het resultaat zal zijn. Het verminderen van de hoest is al een hele vooruitgang. De kwaal zelf zal niet meer kunnen genezen. Ze is te oud voor een stent.
Ron Eppink
Voor de tweede keer Pulmitranq voor onze hond besteld, het middel doet wat Sensipharm belooft de klachten zijn voor 95% opgelost. Aangezien het een natuurproduct is hebben wij geen enkel probleem gezien om het aan onze hond te verstrekken altijd beter dan de kuur die de dierenarts voor schreef. Wat bestellen betreft zeer makkelijk via de site van Sensipharm, door wie je volledig op de hoogte gehouden word van het verloop van de bestelling. Als men op tijd besteld heb je de producten de volgende dag in huis. Als de bestelling verstuurd word krijgt men een mail met daarin de bevestiging van verzending en of men wel of niet thuis dient te blijven. ik heb al aan een aantal bekende van mij de producten van Sensipharm aanbevolen en zal dit blijven doen.
Ilonka
Voor mijn nieuwe kat die ik uit een dierenasiel heb gehaald heb ik pillen besteld voor haar longen. Het werd de volgende dag al geleverd en mijn vragen werden ook de volgende dag beantwoord. De pillen leken aan te slaan. Geweldig want het beestje heeft een ellendig leventje achter de rug en veel last van haar longen: rochelend ademhalen, ophoesten van slijm en een loopneus (ook niezen).
A.Hendrikx
Onze pup en volwassen hond hadden kennelhoest,na 2 dagen Pulmitranq grote verbetering.En na 4 dagen OVER!!!Super product.
Dhr. J. Crama
Onze hond stond onder controle in Utrecht. Echter waren er geen verbeteringen en ze hebben ons zelfs medegedeeld dat onze hond het niet lang zou maken. Echter sinds we de producten gebruiken van Sensipharm leeft ze nog steeds en zijn wij erg blij met haar ook zijn wij enorm blij dat deze middelen bestaan. Twijfelt u niet als u geen uitweg meer heeft en vertrouw op de producten van Sensipharm. Wij gebruiken het al ruim 7 jaar diverse producten en het werkt super. Veel artsen staan er sceptisch tegenover omdat dit geen reguliere geneeskunst is, maar slechts homeopatie zoals zoveel artsen beweren. Het zijn geen Homeopatische middelen maar voedingssupplementen. Sensipharm ga zo door, wij dragen u een warm hart toe en ook ons hondje.
Mevr. moeder van een york
Mijn york had longproblemen. Kreeg pulmitranq en het bleef weg. helaas was er iets aan de hand en vergat ik het...De snotneus en snurken kwam terug,. Uiteraard weer begonnen.

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Pulmitranq 1000 mg. 90 tabl.
Ondersteunt de luchtwegen | Voor dieren vanaf 5 kg.
€ 41,95 (incl.21% BTW)
Op voorraad: ja
30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen