Alle producten: Huisdieren

Haaruitval bij katten

Haaruitval behandelen bij katten.
Haaruitval en kale plekken bij katten kunnen veroorzaakt worden door voortdurend likkende katten, maar kale plekken en haaruitval bij katten kunnen ook veroorzaakt worden door allerlei inwendige aandoeningen, een slechte conditie bij de kat of een gebrek aan essentiële voedingsstoffen.

Behandeling haarproblemen bij katten.
Haaruitval en kale plekken bij katten kunnen behandeld worden met Geria Comfort op basis van Chinese kruiden.

Geria Comfort - Kleine Huisdieren
Download etiket

Geria Comfort - Kleine Huisdieren

Ouderdoms formule | Voor hondjes, katten & knaagdieren
€ 19,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Geria Comfort - Kleine Huisdieren1€19,95€19,95
Geria Comfort - Kleine Huisdieren2€19,95 €19,50€39,00
Geria Comfort - Kleine Huisdieren3€19,95 €18,95€56,85
Geria Comfort - Kleine Huisdieren5€19,95 €18,50€92,50
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Ouderdoms formule voor kleine hondjes, katten, cavia's en konijnen.
Geria Comfort bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, en is 100% natuurlijk. Geria Comfort wordt aangeraden bij kleine hondjes, katten en knaagdieren vanaf circa 5 jaar oud.

Geria Comfort is geschikt voor alle huisdieren tot circa 5 kilo zoals kleine hondjes, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden.

Geria Comfort is al ruim 25 jaar een topper binnen het Sensipharm assortiment!

Ingrediënten

Polygonum, Mulberry, Eclipta, Cuscuta, Dioscorea, Hoelen, Euryale, Binder.

Allergie-informatie

Geria Comfort bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 5% Ruw vet: 1,2% Ruw eiwit: 5,2% Ruwe celstof: 19,1%

Gebruik

Geria Comfort mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 250 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Geria Comfort is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Dhr. Goossens
Sinds 4 weken gebruik ik voor onze poes Chanel Geria Comfort. Het probleem was dat.. Lees meer..
Dhr. W. Sanders
Wij hebben een kater van bij 17 jaar oud die al een tijd je Geria comfort krijgt. De.. Lees meer..
Mevr. Kuijpers
Onze jack russel werd ook een jaartje ouder en zijn daarom met geria comfort begonnen.. Lees meer..
Alle reviews
Dhr. Goossens
Sinds 4 weken gebruik ik voor onze poes Chanel Geria Comfort. Het probleem was dat zij een hersenbloeding heeft gehad en sinds die tijd behoorlijk van het padje. Grootste probleem werd het niet meer op de kattenbak plassen. Toen wij op internet deze tabletjes zagen met de positieve resultaten dachten wij baat het niet, schaadt het niet. H resultaat is verbluffend. Binnen een week plaste ze weer gewoon op de kattenbak. Haar vacht ziet er beter uit, ze zoekt meer contacten doet weer een hoop dingen die ze vroeger ook deed. Ze springt weer op bed en kruipt onder het dekbed. Een kennis van ons heeft op ons aanraden nu ook deze tabletjes en haar oude kat is ook weer actiever geworden. Dus een echte aanrader.... bedankt.
Dhr. W. Sanders
Wij hebben een kater van bij 17 jaar oud die al een tijd je Geria comfort krijgt. De leeftijd begon haar tol te eisen, en de nierfunctie was ook niet zo goed meer. Ze is nu een stuk vitaler en eet en drinkt ook beter. Zeer tevreden over dit product!
Mevr. Kuijpers
Onze jack russel werd ook een jaartje ouder en zijn daarom met geria comfort begonnen. Ze is nu minder stijf in de ledematen en iets speelser geworden. Ze ziet er een stuk gezonder en blijer uit. Wij blijven zeker doorgaan met dit product.

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Verzending binnen 1 werkdag.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.