5.711 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen
Productreviews:
Hilde
Mijn kater van 7 jaar heeft chronisch nierfalen. Had ook veel blaas gruis. Sinds ik urologist aid geef 2 per dag gaat het met hem de goede kant op. Is weer speels en actief. Zeer tevreden met de vlotte levering. Bedankt...
Agnes Wilms
We hebben urologist aid voor ons konijn Pip besteld. Inmiddels al een tweede bestelling gedaan. Pip had veel last van een pijnlijke blaas, roodheid en minder actief. Hij is weer helemaal happy! De roodheid is weg en vanmorgen maakte hij weer een BINKY!! We zijn er heel blij mee. We stonden op het punt om naar de DA te gaan en dat is nu niet meer nodig. We blijven 1 tabletje geven voorlopig. Groetjes Agnes..
wilma nanning
Heb hele goede ervaringen mee voor huisdieren ik heb heb zeker 20 jaar geleden voor mijn hond en kat gehad wegens blaas ontsteking bij mij het altijd goed ge werk nu ook een kater met blaas ontsteking weer voor blaas en nieren bestelt en een goede kwaliteit en services.
E Temmink
Onze bordercollie Bram kreeg een acute blaasafsluiting en moest direct geopereerd. We zijn daarna met met Urologist Aid begonnen. Eerst 2,5 tbl per dag, na 2 maanden overgegaan naar onderhoud 1 tbl per dag. We zijn nu anderhalf jaar verder en hij is gezond, actief en vrolijk en hij plast als een reiger. Nooit meer last gehad. We blijven een onderhoudstablet geven. Dat is fijner en goedkoper dan een operatie riskeren.
Annie Slingers
Snelle levering! Goede prijs! De kat vindt de 'urologist aid' niet echt lekker maar ik bevochtig het stukje en rol het door een verpulverd snoepje dat hij wel lekker vindt en zo eet hij het wel. Ik gebruik het ter vervanging van 'uri-balance' dat hij heel vies vindt. Binnen enkele weken zal ik urine laten controleren en pas dan kan ik de werking beoordelen maar ik ben erg hoopvol!
Yvon R.
Voor mijn kater Charlie Urologist Aid gekocht. Het brengt na enkele dagen al een verbetering. Aardige medewerker en snelle levering.
Teus Jan Hendriksen
Een echt wondermiddel na 4 dagen al resultaat.Een kat met plasproblemen? Bestel snel Sensipharm het is een wondermiddel.
Marie
Kat had last van ontstoken blaas. Na vijf weken een kuur slikken, geen verbetering. Na twee weken deze tabletten dat het stukken beter, hij plast weer goed en eet en drinkt goed.
Lisa
Mijn sterke jonge kater kreeg sinds een jaar steeds vaker te maken met blaasgruis en het werd een wekelijks bezoek bij de dokter wegens overgeven van pijn, bloed in de urine, onderzoeken en we zaten al aan operaties te denken. Best duur allemaal ondanks goede verzekering, en vooral zielig voor de kat! Met wat googelen kwam ik hier terecht en proberen kon geen kwaad dacht ik. Gebruik het nu 2 maanden en hij heeft geen last meer gehad, plast en poept goed en geen dierenarts meer gezien!
HP de Kanter
Mijn kat had onlangs veel last van blaasgruis. Waarvoor hij een hele week in de kliniek moest blijven. In eerste instantie werd er gedacht aan een operatieve ingreep, maar uiteindelijk besloot de arts het toch eerst even aan te kijken met medicijnen. Sinds hij weer thuis is krijgt hij enkel nog speciaal dieetvoer tegen blaasgruis van Royal Canin en sinds anderhalve week dus ook deze tabletjes van sensipharm. Deze lijken echt goed te werken, want voordien had hij toch weer veel moeite met plassen en nu gaat het alweer stukken beter!
Scooby
Ik ben een konijn van 5,5 jaar oud en kan niet meer zonder urologist. Ik moet het eigenlijk 2x per dag hebben ,maar mijn bazin moet het verstoppen in mijn eten, anders eet ik het niet op, dus dat is lastig. Als ik het niet krijg dan kan ik bijna niet meer plassen door de hoeveelheid blaasgruis en had ik nu niet meer geleefd. Ben daarom dankbaar voor mijn oplettende bazin en de urologist. Zij heeft het ook aanbevolen bij onze dierenarts. groet Scooby.
Conny
Mijn kater kon niet meer plassen en na onder narcose te zijn ontstopt a 177,-euro werd er gezegd dat hij misschien wel een operatie moest. Inderdaad na twee weken weer niet makkelijk kunnen plassen. Gegoogeld en op Urologist terecht gekomen. Heb het besteld en sindsdien geen klachten meer!
Laura
Twee cavia's met aanleg voor blaasstenen/gruis hebben geen pijn en bloed meer bij het plassen. De tabletjes eten ze gemakkelijk uit de hand (2x daags 1/2 tabletje).
Sijtsma
Fantastisch product! Mijn kat heeft nog niet zo lang geleden blaasontsteking en blaasgruis gehad en toen hij aan de beterende hand was heb ik zijn herstel verder ondersteund met deze tabletten. Voordat ik daarmee begon leek hij namelijk af te stevenen op een kleine terugval. Binnen 2 dagen was hij weer helemaal zijn vrolijke zelf!
Linda
Dit gekocht op advies van de dierenarts voor mijn cavia met blaasproblemen. Ik heb het idee dat hij er wel beter door in zijn vel zit.
Soraya
Mijn 7-jarige NHD heeft enkele maanden te kampen gekregen met vrij ernstige blaasproblemen die door nalatigheid van mijn vorige DA dusdanig waren geëscaleerd dat een second opinion bij een andere arts tot de conclusie kwam dat 'inslapen' de enige optie was die we nog hadden. We waren bereid afscheid te nemen, tot ik terecht kwam bij Urologist. We hebben twee weken de intensieve kuur geprobeerd, met zeer goede resultaten. Na ruim een week knapte ze enorm op. We gebruiken nu ruim 3 maanden de onderhoudskuur van 2x 1 tablet per dag, en ze blijft opknappen. We herkennen haar echt niet terug en zijn zo blij en verbaasd dat dit niet bekender is, bij dierenartsen bijvoorbeeld...
Andrea Polman
Ik ben heel tevreden met het product voor de blaasontsteking bij kat de klacht is weg.
Ria O.
De geleverde producten zijn precies op de tijd gekomen, zoals beloofd We zijn ze nu aan het geven en het lijkt erop dat de pillen voor de blaasontsteking voor onze poes aanslaan. Bedankt.
Achiel Hoebeke
Ik ben heel tevreden , althans mijn lieve kater van 7 jaar , die in enkele dagen door het toedienen van slechts één pil van de 'Urologist aid' reeds merkelijk herstelde , en terug normaal plaste, en weer kracht had ! geweldig middel, heb ik ook reeds aangeraden, op Facebook, bij een vraag over een kat die op bed en zetel plaste ! ! Met heel veel dank Achiel Hoebeke Gent
Mandy Vrijhof-Bouw
Onze poes van 16 moest om de 5 a 10 minuten plassen en druppelde ook na, nu na het geven van 2x per dag een tabletje Urologist Aid, kan ik zeggen na anderhalve week dat ze minder plast en ook het nadruppelen is opgehouden, we zijn er nog niet helemaal, maar ben al super blij met dit resultaat!

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Ook interessant:

Urologist Aid - 250 mg. 90 tabletten - Kat, Hondje, Cavia, Konijn - Sensipharm

Blaas- en nier formule Voor dieren tot 5 kg.
25,95 (incl.21% BTW)
Op voorraad: ja

Urologist Aid, blaas supplement voor kleine hondjes, katten en knaagdieren


Urologist Aid is een uniek voedingssupplement voor huisdieren tot circa 5kg, en bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden voor blaas en nieren. Urologist Aid voor kleine hondjes, katten en knaagdieren is effectief en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. 
  • Sensipharm's Urologist Aid, voedingssupplement voor blaas en nieren.
  • Ondersteunt een gezond mileu in de blaas.*
  • Goed voor de nierfunctie en urinewegen.*
  • Helpt de blaas schoon te houden.*
  • Voor het behoud van de weerstand in de blaas.*
  • Speciaal voor kleine hondjes, katten, cavia's, konijnen en andere knaagdieren.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring zijn Sensipharm's voedingssupplementen verkrijgbaar bij dierenartsen, therapeuten en trainers!
Gebruik

Urologist Aid mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.

Samenstelling

Desmodium, Lygodium, Anjer, Abutilon, Pyrrosia, Grote weegbree, Talk, Shen Chu, Zoethout, Aardappelzetmeel en Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Siliciumdioxide en Microkristalijne Cellulose.

Allergie-informatie

Bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 11% Ruw vet: 0,2% Ruw eiwit: 3,4% Ruwe celstof: 20%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree, zwangerschap en langdurig bij zwakke dieren.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 250 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Urologist Aid is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Disclaimer

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

Productreviews:
Hilde
Mijn kater van 7 jaar heeft chronisch nierfalen. Had ook veel blaas gruis. Sinds ik urologist aid geef 2 per dag gaat het met hem de goede kant op. Is weer speels en actief. Zeer tevreden met de vlotte levering. Bedankt...
Agnes Wilms
We hebben urologist aid voor ons konijn Pip besteld. Inmiddels al een tweede bestelling gedaan. Pip had veel last van een pijnlijke blaas, roodheid en minder actief. Hij is weer helemaal happy! De roodheid is weg en vanmorgen maakte hij weer een BINKY!! We zijn er heel blij mee. We stonden op het punt om naar de DA te gaan en dat is nu niet meer nodig. We blijven 1 tabletje geven voorlopig. Groetjes Agnes..
wilma nanning
Heb hele goede ervaringen mee voor huisdieren ik heb heb zeker 20 jaar geleden voor mijn hond en kat gehad wegens blaas ontsteking bij mij het altijd goed ge werk nu ook een kater met blaas ontsteking weer voor blaas en nieren bestelt en een goede kwaliteit en services.
E Temmink
Onze bordercollie Bram kreeg een acute blaasafsluiting en moest direct geopereerd. We zijn daarna met met Urologist Aid begonnen. Eerst 2,5 tbl per dag, na 2 maanden overgegaan naar onderhoud 1 tbl per dag. We zijn nu anderhalf jaar verder en hij is gezond, actief en vrolijk en hij plast als een reiger. Nooit meer last gehad. We blijven een onderhoudstablet geven. Dat is fijner en goedkoper dan een operatie riskeren.
Annie Slingers
Snelle levering! Goede prijs! De kat vindt de 'urologist aid' niet echt lekker maar ik bevochtig het stukje en rol het door een verpulverd snoepje dat hij wel lekker vindt en zo eet hij het wel. Ik gebruik het ter vervanging van 'uri-balance' dat hij heel vies vindt. Binnen enkele weken zal ik urine laten controleren en pas dan kan ik de werking beoordelen maar ik ben erg hoopvol!
Yvon R.
Voor mijn kater Charlie Urologist Aid gekocht. Het brengt na enkele dagen al een verbetering. Aardige medewerker en snelle levering.
Teus Jan Hendriksen
Een echt wondermiddel na 4 dagen al resultaat.Een kat met plasproblemen? Bestel snel Sensipharm het is een wondermiddel.
Marie
Kat had last van ontstoken blaas. Na vijf weken een kuur slikken, geen verbetering. Na twee weken deze tabletten dat het stukken beter, hij plast weer goed en eet en drinkt goed.
Lisa
Mijn sterke jonge kater kreeg sinds een jaar steeds vaker te maken met blaasgruis en het werd een wekelijks bezoek bij de dokter wegens overgeven van pijn, bloed in de urine, onderzoeken en we zaten al aan operaties te denken. Best duur allemaal ondanks goede verzekering, en vooral zielig voor de kat! Met wat googelen kwam ik hier terecht en proberen kon geen kwaad dacht ik. Gebruik het nu 2 maanden en hij heeft geen last meer gehad, plast en poept goed en geen dierenarts meer gezien!
HP de Kanter
Mijn kat had onlangs veel last van blaasgruis. Waarvoor hij een hele week in de kliniek moest blijven. In eerste instantie werd er gedacht aan een operatieve ingreep, maar uiteindelijk besloot de arts het toch eerst even aan te kijken met medicijnen. Sinds hij weer thuis is krijgt hij enkel nog speciaal dieetvoer tegen blaasgruis van Royal Canin en sinds anderhalve week dus ook deze tabletjes van sensipharm. Deze lijken echt goed te werken, want voordien had hij toch weer veel moeite met plassen en nu gaat het alweer stukken beter!
Scooby
Ik ben een konijn van 5,5 jaar oud en kan niet meer zonder urologist. Ik moet het eigenlijk 2x per dag hebben ,maar mijn bazin moet het verstoppen in mijn eten, anders eet ik het niet op, dus dat is lastig. Als ik het niet krijg dan kan ik bijna niet meer plassen door de hoeveelheid blaasgruis en had ik nu niet meer geleefd. Ben daarom dankbaar voor mijn oplettende bazin en de urologist. Zij heeft het ook aanbevolen bij onze dierenarts. groet Scooby.
Conny
Mijn kater kon niet meer plassen en na onder narcose te zijn ontstopt a 177,-euro werd er gezegd dat hij misschien wel een operatie moest. Inderdaad na twee weken weer niet makkelijk kunnen plassen. Gegoogeld en op Urologist terecht gekomen. Heb het besteld en sindsdien geen klachten meer!
Laura
Twee cavia's met aanleg voor blaasstenen/gruis hebben geen pijn en bloed meer bij het plassen. De tabletjes eten ze gemakkelijk uit de hand (2x daags 1/2 tabletje).
Sijtsma
Fantastisch product! Mijn kat heeft nog niet zo lang geleden blaasontsteking en blaasgruis gehad en toen hij aan de beterende hand was heb ik zijn herstel verder ondersteund met deze tabletten. Voordat ik daarmee begon leek hij namelijk af te stevenen op een kleine terugval. Binnen 2 dagen was hij weer helemaal zijn vrolijke zelf!
Linda
Dit gekocht op advies van de dierenarts voor mijn cavia met blaasproblemen. Ik heb het idee dat hij er wel beter door in zijn vel zit.
Soraya
Mijn 7-jarige NHD heeft enkele maanden te kampen gekregen met vrij ernstige blaasproblemen die door nalatigheid van mijn vorige DA dusdanig waren geëscaleerd dat een second opinion bij een andere arts tot de conclusie kwam dat 'inslapen' de enige optie was die we nog hadden. We waren bereid afscheid te nemen, tot ik terecht kwam bij Urologist. We hebben twee weken de intensieve kuur geprobeerd, met zeer goede resultaten. Na ruim een week knapte ze enorm op. We gebruiken nu ruim 3 maanden de onderhoudskuur van 2x 1 tablet per dag, en ze blijft opknappen. We herkennen haar echt niet terug en zijn zo blij en verbaasd dat dit niet bekender is, bij dierenartsen bijvoorbeeld...
Andrea Polman
Ik ben heel tevreden met het product voor de blaasontsteking bij kat de klacht is weg.
Ria O.
De geleverde producten zijn precies op de tijd gekomen, zoals beloofd We zijn ze nu aan het geven en het lijkt erop dat de pillen voor de blaasontsteking voor onze poes aanslaan. Bedankt.
Achiel Hoebeke
Ik ben heel tevreden , althans mijn lieve kater van 7 jaar , die in enkele dagen door het toedienen van slechts één pil van de 'Urologist aid' reeds merkelijk herstelde , en terug normaal plaste, en weer kracht had ! geweldig middel, heb ik ook reeds aangeraden, op Facebook, bij een vraag over een kat die op bed en zetel plaste ! ! Met heel veel dank Achiel Hoebeke Gent
Mandy Vrijhof-Bouw
Onze poes van 16 moest om de 5 a 10 minuten plassen en druppelde ook na, nu na het geven van 2x per dag een tabletje Urologist Aid, kan ik zeggen na anderhalve week dat ze minder plast en ook het nadruppelen is opgehouden, we zijn er nog niet helemaal, maar ben al super blij met dit resultaat!

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Urologist Aid 250 mg. 90 tabl.
Blaas- en nier formule | Voor dieren tot 5 kg.
€ 25,95 (incl.21% BTW)
Op voorraad: ja
30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen