5.711 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen
Productreviews:
Saskia
We gebruiken Inconti Stop sinds 3 weken op aanraden van een concurrent, met direct resultaat. Onze 2-jarige labradoodle is sinds twee weken van de tweede antibioticakuur af. Gisterenavond vergaten we per ongeluk de pilletjes en plaste ze weer in haar slaap. Voor mij het bewijs dat deze pillen wel echt werken. Ze krijgt naast Inconti Stop ook de vitamine / mineralen pillen en Urologist Aid van Sensipharm, en probiotica van een ander merk. Ze knapt langzaam maar zeker op, na maandenlange problemen. Hopelijk met blijven resultaat...
Marijn van de Kerkhof
Mijn hondje Anna van bijna 15 jaar liet ineens haar plas lopen terwijl ze sliep in de mand en soms ook een beetje staand in de hal vlak voordat we naar buiten gingen. ( passieve incontinentie ) Uiteraard bij de dierenarts geweest die vermoede een blaasontsteking en ze kreeg een antibi.. kuur maar dat deed helemaal niks. Inconti Stop besteld en na enkele dagen was ze overdag al “ droog “ en na nog een paar dagen ook ‘s nachts droog doorgekomen. Nu al een week helemaal geen urine meer gelekt, ik ben echt zeer positief verbaasd en bli..
Audrey Plukker
Al eerder heb ik review geplaatst, omdat Sensipharm dit vroeg. Dat vond ik vrij snel. In januari 2024 gestart met Inconti Stop, in het begin leek het ietsjes beter. Maar vrij snel na de start leek het wel of het verlies steeds vaker was, en ook heel veel. Contact gezocht met Sensipharm. De klantenservice gaf aan dat het echt wel even tijd nodig heeft. Ik had er eigenlijk weinig vertrouwen in. In andere reviews zag ik dat het na enkele dagen al beter ging. Dat herkende ik totaal niet. Mijn Mechelse Herder teef is circa 25 kg. Ik gaf in de ochtend 2,5 tablet maar heb de dosering na 2 maanden met 0,5 tablet verhoogd. Ook in plaats van 1x per dag de tabletten verdeeld over 2x per dag. Dat gaf een verschil! Eerder wilde ik dit al berichten, maar opeens liet ze overdag enkele dagen weer urine lopen. Maar nu is het rustig. Ik hoop dat ik het nu stabiel kan houden. Zo langzamerhand (mei 2024) denk ik dat ik het onder controle heb. Misschien nog weleens een ongelukje. ……Net weer 2 zakjes besteld. Dus we gaan ermee door. De klantenservice heeft mij elke keer snel en goed geholpen!
Jol
Onze grote Zwitser reu 7 jaar, liet na castratie bij opstaan te pas en onpas urine lopen. Div medicatie via dierenarts geprobeerd, waarbij niet het gewenste effect en veel bijwerkingen . Nu 1 maand inconti stop en wat een effect, geen of nauwelijks urine verlies meer en een blije vrolijk hond die geen last heeft van bijwerkingen .
Nathalie
Onze oude hond verliest bij weersovergangen vaak wat urine in haar slaap. Had geïnformeerd bij de concurrent en die verwees heel integer door naar Sensipharm. Na 2 dagen geen urineverlies meer en nu standaard in huis. Heel fijn en effectief!
Rensje
Super middel. Na 2 dagen liet onze labradoodle geen druppels of een plasjes meer lopen. Heel bizar. Zeer te spreken 👌👍
Lia
Mijn Labradoodle een gesteriliseerd teefje van 7 jaar liet regelmatig in haar diepe slaap een plasje lopen. Met 1,5 tabl gestart en bijna meteen resultaat. Na 2 weken terug gegaan naar 1 tabl. Maar na 2 weken weer incontinent. Terug naar 1,5 tabl gegaan en meteen weer prima resultaat. Na 4 weken nogmaals met 1 tabl. geprobeerd maar helaas weer incontinent. Nu blijft ze dus op 1,5 tabl met goede resultaten.
herman
Onze hond Louke (teckel) had al enige tijd last van urineverlies (druppelen bij rondlopen) en zelfs serieus verlies tijdens lig/slaap. Zij zat daardoor al zeker een jaar op propa.. waarbij we merkten dat de dosis steeds verhoogd moest worden. Hierdoor veranderde ook haar karakter hadden we het idee (lusteloos,weinig enthousiast,...). Opgezocht wat de alternatieven zijn. Op inconti-stop overgeschakeld met weinig verwachting. Wij zijn direct gestopt met propal.. en volledig over gegaan op 1 tabletje. Eerste weken nog veel ongelukjes, maar eenmaal een maand verder ongeveer zagen we toch dat dit merkelijk goed werkt. Af en toe nog wel eens een drupje en een ongelukje, maar zeker niet meer dan met propa... Integendeel zelfs. Maar nog belangrijker is dat ze terug meer eetlust heeft en dat het een blijere hond is. Voor ons en haar werkt dit prima zo.
Lia
Mijn jong gesteriliseerde labradoodle van 7 jaar was regelmatig incontinent in haar slaap en dan voornamelijk in de middag zonder reden, dus niet te lang gewacht met uitlaten. Ben gestart met 1,5 tabl. ze weegt 15kg. Na 3 dagen al zeer duidelijk resultaat. Na 2 weken geminderd naar 1 tabl. per dag maar nu is ze de afgelopen 10 dagen weer 2 keer incontinent geweest. Ga nu weer terug naar 1,5 tabl met hopelijk weer het gewenste resultaat. Ze eet ze met gemak door haar voer op.
L.C.W. Paulij
Kayla, een Malamute +/- 40 kg, 10 jaar, liet als ze overdag lag te slapen soms haar plas lopen, je kon merken dat ze dit heel erg vond, we geven nu al zo'n 8 maanden Incontistop tabletten (2 's morgens, en 2 's avonds) , en het helemaal gestopt, ze controleert zichzelf nog iedere keer na een tukkie, maar er gebeuren geen "ongelukjes" meer.
Judith
Besteld voor onze hond (teefje) van 6 jaar. 's avonds als ze in diepe slaap is plast ze. De laatste tijd bijna elke avond. Inconti stop besteld. De eerste avond was ze droog, de 2 avonden erna weer nat. We geven de tabletjes (zie ze zo opeet) nu 's avonds na haar avondeten en nu blijft ze weer droog. Bij toedienen in de ochtend werd ze toch nat. Blijkbaar zit hier het verschil in. We gebruiken dit nu pas een paar dagen dus voor de lange termijn is dit nog onduidelijk maar is wel zeker veelbelovend.
Erik Uijttenboogaart
Onze hond kreeg diverse middelen door de dierenarts voorgeschreven vanwege incontinentie. Helaas waren de bijverschijnselen erger dan de kwaal. Ten einde raad naar alternatieven gezocht. Zo kwamen wij ook uit bij het product van Sensipharm. Na enkele dagen gebruik al resultaat. Onze hond 22kg krijgt nu 2 x daags 1 tablet en blijft nu droog. Een aanrader dus.
jacques
2 zakken Incontistop uitgeprobeerd voor onze 11 jarige franse bulldog welke tekenen van incontinentie vertoonde. Tablet(ten) makkelijk in het voer te geven en we zijn zeer optimistisch over het resultaat. We laten hem tussendoor even plassen, er is 2x nog een ongelukje geweest...vanaf juni dus zéér tevreden. Wij vonden het een behoorlijk aanschaf bedrag....maar je doet er lang mee !! We gaan weer voor 2 nieuwe zakken
MM Wongsosemito
Na vele positieve reacties gelezen te hebben heb ik ook Inconti Stop voor honden gekocht. Max een reu van 15 jaar. Geen wondermiddel maar de tabletten helpen Max weer een vrolijke hond te zijn. Plas aandrang die gepaard ging met krapjes is sterk verminderd. Hij had de hele dag aandrang te plassen. Hij durft weer te spelen. Max heeft zijn eetlust terug. Max heeft 4 dagen deze tabletten gekregen.
Conny van Tankeren
Mijn reu van bijna 15 jaar lag in zijn eigen urine. Eerst een ander merk gebruikt, maar dit ging uit het assortiment. Bij de apotheek in Duitsland gaf mij iemand de tip om incontiestop te gebruiken. Het werkt perfect 😘
Betsy Kremer
Onze Engelse springer is 12,5 jaar oud en werd afgelopen zomer incontinent. Na een aantal weken Inconti stop besteld en na een paar dagen zagen we de verandering in de hond, ze werd weer vrolijk, ze dacht steeds dat ze iets fout had gedaan als er weer iets nat was, we hebben haar nooit bestraft hiervoor. Ze weegt 15 kilo en hebben eerst 1,5 tablet gegeven, nu zit ze op 1 tablet per dag en het gaat goed! De enige keer dat ze een ongelukje heeft is als we langer dan 4 a 5 uur weg zijn. De bestelling is gemakkelijk, account aanmaken en je hebt een overzicht van wat je besteld hebt in het verleden, verzending gaat vlot
Ganjah Zimmerman
Medicijnen tegen incontinentie voor de hond werken goed, al na een aantal dagen. Geen bijwerkingen! Snelle levering.
Karin van Viegen
Zeer tevreden met de aankoop van incontistop. Na 2 dagen al geen onbewust urineverlies meer. Ze eet ze zelfs als snoepjes op. Betreft een hond van 12 jaar die af en toe op haar slaapplek een natte plek achter liet.
Miranda
Inconti stop voor onze berghond besteld. Zeer tevreden, blij dat het helpt!
Erika Tak-van Broekhoven
De levering van de incontitentie pillen voor de hond was prima. De volgende dag in huis. Hij krijgt ze nu 1 week maar we zien tot op heden geen verbetering. Hopelijk komt dat wel want we hebben voor ruim 2 maanden in huis en was best wel duur.

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Ook interessant:

Inconti Stop - 1000 mg. 90 tabletten - Hond - Sensipharm

Blaasspier formule Voor dieren vanaf 5 kg.
41,95 (incl.21% BTW)
Op voorraad: ja

Inconti Stop, voedingssupplement voor een goede blaasfunctie


Inconti Stop is een uniek voedingssupplement voor honden, en bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden. Inconti Stop is effectief, mild in gebruik en 100% natuurlijk. Al jarenlang is Inconti Stop onze best verkochte formule voor honden!
  • Inconti Stop ondersteunt een goede blaasfunctie.*
  • ​​Helpt/ ondersteunt normaal blijven plassen.*
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring zijn Sensipharm's voedingssupplementen verkrijgbaar bij dierenartsen, therapeuten en trainers!
Gebruik

Inconti Stop mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy’s en kittens. Voor huisdieren wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer.

Samenstelling

Dioscorea, cuscuta, alpinia, lindera, braam, schisandra, koernoelje, vlezig hokjespeul, dragon bonenkruid, psoralea, aardappelzetmeel en magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: siliciumdioxide en microkristalijne cellulose.

Allergie-informatie

Bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as 4,9%, Ruw vet 2,5%, Ruw eiwit 4,9% en Ruwe celstof 20,4%.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze blaasformule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Inconti Stop is een aanvullend diervoeder voor honden, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Disclaimer

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

Productreviews:
Saskia
We gebruiken Inconti Stop sinds 3 weken op aanraden van een concurrent, met direct resultaat. Onze 2-jarige labradoodle is sinds twee weken van de tweede antibioticakuur af. Gisterenavond vergaten we per ongeluk de pilletjes en plaste ze weer in haar slaap. Voor mij het bewijs dat deze pillen wel echt werken. Ze krijgt naast Inconti Stop ook de vitamine / mineralen pillen en Urologist Aid van Sensipharm, en probiotica van een ander merk. Ze knapt langzaam maar zeker op, na maandenlange problemen. Hopelijk met blijven resultaat...
Marijn van de Kerkhof
Mijn hondje Anna van bijna 15 jaar liet ineens haar plas lopen terwijl ze sliep in de mand en soms ook een beetje staand in de hal vlak voordat we naar buiten gingen. ( passieve incontinentie ) Uiteraard bij de dierenarts geweest die vermoede een blaasontsteking en ze kreeg een antibi.. kuur maar dat deed helemaal niks. Inconti Stop besteld en na enkele dagen was ze overdag al “ droog “ en na nog een paar dagen ook ‘s nachts droog doorgekomen. Nu al een week helemaal geen urine meer gelekt, ik ben echt zeer positief verbaasd en bli..
Audrey Plukker
Al eerder heb ik review geplaatst, omdat Sensipharm dit vroeg. Dat vond ik vrij snel. In januari 2024 gestart met Inconti Stop, in het begin leek het ietsjes beter. Maar vrij snel na de start leek het wel of het verlies steeds vaker was, en ook heel veel. Contact gezocht met Sensipharm. De klantenservice gaf aan dat het echt wel even tijd nodig heeft. Ik had er eigenlijk weinig vertrouwen in. In andere reviews zag ik dat het na enkele dagen al beter ging. Dat herkende ik totaal niet. Mijn Mechelse Herder teef is circa 25 kg. Ik gaf in de ochtend 2,5 tablet maar heb de dosering na 2 maanden met 0,5 tablet verhoogd. Ook in plaats van 1x per dag de tabletten verdeeld over 2x per dag. Dat gaf een verschil! Eerder wilde ik dit al berichten, maar opeens liet ze overdag enkele dagen weer urine lopen. Maar nu is het rustig. Ik hoop dat ik het nu stabiel kan houden. Zo langzamerhand (mei 2024) denk ik dat ik het onder controle heb. Misschien nog weleens een ongelukje. ……Net weer 2 zakjes besteld. Dus we gaan ermee door. De klantenservice heeft mij elke keer snel en goed geholpen!
Jol
Onze grote Zwitser reu 7 jaar, liet na castratie bij opstaan te pas en onpas urine lopen. Div medicatie via dierenarts geprobeerd, waarbij niet het gewenste effect en veel bijwerkingen . Nu 1 maand inconti stop en wat een effect, geen of nauwelijks urine verlies meer en een blije vrolijk hond die geen last heeft van bijwerkingen .
Nathalie
Onze oude hond verliest bij weersovergangen vaak wat urine in haar slaap. Had geïnformeerd bij de concurrent en die verwees heel integer door naar Sensipharm. Na 2 dagen geen urineverlies meer en nu standaard in huis. Heel fijn en effectief!
Rensje
Super middel. Na 2 dagen liet onze labradoodle geen druppels of een plasjes meer lopen. Heel bizar. Zeer te spreken 👌👍
Lia
Mijn Labradoodle een gesteriliseerd teefje van 7 jaar liet regelmatig in haar diepe slaap een plasje lopen. Met 1,5 tabl gestart en bijna meteen resultaat. Na 2 weken terug gegaan naar 1 tabl. Maar na 2 weken weer incontinent. Terug naar 1,5 tabl gegaan en meteen weer prima resultaat. Na 4 weken nogmaals met 1 tabl. geprobeerd maar helaas weer incontinent. Nu blijft ze dus op 1,5 tabl met goede resultaten.
herman
Onze hond Louke (teckel) had al enige tijd last van urineverlies (druppelen bij rondlopen) en zelfs serieus verlies tijdens lig/slaap. Zij zat daardoor al zeker een jaar op propa.. waarbij we merkten dat de dosis steeds verhoogd moest worden. Hierdoor veranderde ook haar karakter hadden we het idee (lusteloos,weinig enthousiast,...). Opgezocht wat de alternatieven zijn. Op inconti-stop overgeschakeld met weinig verwachting. Wij zijn direct gestopt met propal.. en volledig over gegaan op 1 tabletje. Eerste weken nog veel ongelukjes, maar eenmaal een maand verder ongeveer zagen we toch dat dit merkelijk goed werkt. Af en toe nog wel eens een drupje en een ongelukje, maar zeker niet meer dan met propa... Integendeel zelfs. Maar nog belangrijker is dat ze terug meer eetlust heeft en dat het een blijere hond is. Voor ons en haar werkt dit prima zo.
Lia
Mijn jong gesteriliseerde labradoodle van 7 jaar was regelmatig incontinent in haar slaap en dan voornamelijk in de middag zonder reden, dus niet te lang gewacht met uitlaten. Ben gestart met 1,5 tabl. ze weegt 15kg. Na 3 dagen al zeer duidelijk resultaat. Na 2 weken geminderd naar 1 tabl. per dag maar nu is ze de afgelopen 10 dagen weer 2 keer incontinent geweest. Ga nu weer terug naar 1,5 tabl met hopelijk weer het gewenste resultaat. Ze eet ze met gemak door haar voer op.
L.C.W. Paulij
Kayla, een Malamute +/- 40 kg, 10 jaar, liet als ze overdag lag te slapen soms haar plas lopen, je kon merken dat ze dit heel erg vond, we geven nu al zo'n 8 maanden Incontistop tabletten (2 's morgens, en 2 's avonds) , en het helemaal gestopt, ze controleert zichzelf nog iedere keer na een tukkie, maar er gebeuren geen "ongelukjes" meer.
Judith
Besteld voor onze hond (teefje) van 6 jaar. 's avonds als ze in diepe slaap is plast ze. De laatste tijd bijna elke avond. Inconti stop besteld. De eerste avond was ze droog, de 2 avonden erna weer nat. We geven de tabletjes (zie ze zo opeet) nu 's avonds na haar avondeten en nu blijft ze weer droog. Bij toedienen in de ochtend werd ze toch nat. Blijkbaar zit hier het verschil in. We gebruiken dit nu pas een paar dagen dus voor de lange termijn is dit nog onduidelijk maar is wel zeker veelbelovend.
Erik Uijttenboogaart
Onze hond kreeg diverse middelen door de dierenarts voorgeschreven vanwege incontinentie. Helaas waren de bijverschijnselen erger dan de kwaal. Ten einde raad naar alternatieven gezocht. Zo kwamen wij ook uit bij het product van Sensipharm. Na enkele dagen gebruik al resultaat. Onze hond 22kg krijgt nu 2 x daags 1 tablet en blijft nu droog. Een aanrader dus.
jacques
2 zakken Incontistop uitgeprobeerd voor onze 11 jarige franse bulldog welke tekenen van incontinentie vertoonde. Tablet(ten) makkelijk in het voer te geven en we zijn zeer optimistisch over het resultaat. We laten hem tussendoor even plassen, er is 2x nog een ongelukje geweest...vanaf juni dus zéér tevreden. Wij vonden het een behoorlijk aanschaf bedrag....maar je doet er lang mee !! We gaan weer voor 2 nieuwe zakken
MM Wongsosemito
Na vele positieve reacties gelezen te hebben heb ik ook Inconti Stop voor honden gekocht. Max een reu van 15 jaar. Geen wondermiddel maar de tabletten helpen Max weer een vrolijke hond te zijn. Plas aandrang die gepaard ging met krapjes is sterk verminderd. Hij had de hele dag aandrang te plassen. Hij durft weer te spelen. Max heeft zijn eetlust terug. Max heeft 4 dagen deze tabletten gekregen.
Conny van Tankeren
Mijn reu van bijna 15 jaar lag in zijn eigen urine. Eerst een ander merk gebruikt, maar dit ging uit het assortiment. Bij de apotheek in Duitsland gaf mij iemand de tip om incontiestop te gebruiken. Het werkt perfect 😘
Betsy Kremer
Onze Engelse springer is 12,5 jaar oud en werd afgelopen zomer incontinent. Na een aantal weken Inconti stop besteld en na een paar dagen zagen we de verandering in de hond, ze werd weer vrolijk, ze dacht steeds dat ze iets fout had gedaan als er weer iets nat was, we hebben haar nooit bestraft hiervoor. Ze weegt 15 kilo en hebben eerst 1,5 tablet gegeven, nu zit ze op 1 tablet per dag en het gaat goed! De enige keer dat ze een ongelukje heeft is als we langer dan 4 a 5 uur weg zijn. De bestelling is gemakkelijk, account aanmaken en je hebt een overzicht van wat je besteld hebt in het verleden, verzending gaat vlot
Ganjah Zimmerman
Medicijnen tegen incontinentie voor de hond werken goed, al na een aantal dagen. Geen bijwerkingen! Snelle levering.
Karin van Viegen
Zeer tevreden met de aankoop van incontistop. Na 2 dagen al geen onbewust urineverlies meer. Ze eet ze zelfs als snoepjes op. Betreft een hond van 12 jaar die af en toe op haar slaapplek een natte plek achter liet.
Miranda
Inconti stop voor onze berghond besteld. Zeer tevreden, blij dat het helpt!
Erika Tak-van Broekhoven
De levering van de incontitentie pillen voor de hond was prima. De volgende dag in huis. Hij krijgt ze nu 1 week maar we zien tot op heden geen verbetering. Hopelijk komt dat wel want we hebben voor ruim 2 maanden in huis en was best wel duur.

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Inconti Stop 1000 mg. 90 tabl.
Blaasspier formule | Voor dieren vanaf 5 kg.
€ 41,95 (incl.21% BTW)
Op voorraad: ja
30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen