5.496 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen
Productreviews:
Jol
Onze grote Zwitser reu 7 jaar, liet na castratie bij opstaan te pas en onpas urine lopen. Div medicatie via dierenarts geprobeerd, waarbij niet het gewenste effect en veel bijwerkingen . Nu 1 maand inconti stop en wat een effect, geen of nauwelijks urine verlies meer en een blije vrolijk hond die geen last heeft van bijwerkingen ...
Nathalie
Onze oude hond verliest bij weersovergangen vaak wat urine in haar slaap. Had geïnformeerd bij de concurrent en die verwees heel integer door naar Sensipharm. Na 2 dagen geen urineverlies meer en nu standaard in huis. Heel fijn en effectief!..
Rensje
Super middel. Na 2 dagen liet onze labradoodle geen druppels of een plasjes meer lopen. Heel bizar. Zeer te spreken 👌👍
Lia
Mijn Labradoodle een gesteriliseerd teefje van 7 jaar liet regelmatig in haar diepe slaap een plasje lopen. Met 1,5 tabl gestart en bijna meteen resultaat. Na 2 weken terug gegaan naar 1 tabl. Maar na 2 weken weer incontinent. Terug naar 1,5 tabl gegaan en meteen weer prima resultaat. Na 4 weken nogmaals met 1 tabl. geprobeerd maar helaas weer incontinent. Nu blijft ze dus op 1,5 tabl met goede resultaten.
herman
Onze hond Louke (teckel) had al enige tijd last van urineverlies (druppelen bij rondlopen) en zelfs serieus verlies tijdens lig/slaap. Zij zat daardoor al zeker een jaar op propa.. waarbij we merkten dat de dosis steeds verhoogd moest worden. Hierdoor veranderde ook haar karakter hadden we het idee (lusteloos,weinig enthousiast,...). Opgezocht wat de alternatieven zijn. Op inconti-stop overgeschakeld met weinig verwachting. Wij zijn direct gestopt met propal.. en volledig over gegaan op 1 tabletje. Eerste weken nog veel ongelukjes, maar eenmaal een maand verder ongeveer zagen we toch dat dit merkelijk goed werkt. Af en toe nog wel eens een drupje en een ongelukje, maar zeker niet meer dan met propa... Integendeel zelfs. Maar nog belangrijker is dat ze terug meer eetlust heeft en dat het een blijere hond is. Voor ons en haar werkt dit prima zo.
Lia
Mijn jong gesteriliseerde labradoodle van 7 jaar was regelmatig incontinent in haar slaap en dan voornamelijk in de middag zonder reden, dus niet te lang gewacht met uitlaten. Ben gestart met 1,5 tabl. ze weegt 15kg. Na 3 dagen al zeer duidelijk resultaat. Na 2 weken geminderd naar 1 tabl. per dag maar nu is ze de afgelopen 10 dagen weer 2 keer incontinent geweest. Ga nu weer terug naar 1,5 tabl met hopelijk weer het gewenste resultaat. Ze eet ze met gemak door haar voer op.
L.C.W. Paulij
Kayla, een Malamute +/- 40 kg, 10 jaar, liet als ze overdag lag te slapen soms haar plas lopen, je kon merken dat ze dit heel erg vond, we geven nu al zo'n 8 maanden Incontistop tabletten (2 's morgens, en 2 's avonds) , en het helemaal gestopt, ze controleert zichzelf nog iedere keer na een tukkie, maar er gebeuren geen "ongelukjes" meer.
Judith
Besteld voor onze hond (teefje) van 6 jaar. 's avonds als ze in diepe slaap is plast ze. De laatste tijd bijna elke avond. Inconti stop besteld. De eerste avond was ze droog, de 2 avonden erna weer nat. We geven de tabletjes (zie ze zo opeet) nu 's avonds na haar avondeten en nu blijft ze weer droog. Bij toedienen in de ochtend werd ze toch nat. Blijkbaar zit hier het verschil in. We gebruiken dit nu pas een paar dagen dus voor de lange termijn is dit nog onduidelijk maar is wel zeker veelbelovend.
Erik Uijttenboogaart
Onze hond kreeg diverse middelen door de dierenarts voorgeschreven vanwege incontinentie. Helaas waren de bijverschijnselen erger dan de kwaal. Ten einde raad naar alternatieven gezocht. Zo kwamen wij ook uit bij het product van Sensipharm. Na enkele dagen gebruik al resultaat. Onze hond 22kg krijgt nu 2 x daags 1 tablet en blijft nu droog. Een aanrader dus.
jacques
2 zakken Incontistop uitgeprobeerd voor onze 11 jarige franse bulldog welke tekenen van incontinentie vertoonde. Tablet(ten) makkelijk in het voer te geven en we zijn zeer optimistisch over het resultaat. We laten hem tussendoor even plassen, er is 2x nog een ongelukje geweest...vanaf juni dus zéér tevreden. Wij vonden het een behoorlijk aanschaf bedrag....maar je doet er lang mee !! We gaan weer voor 2 nieuwe zakken
MM Wongsosemito
Na vele positieve reacties gelezen te hebben heb ik ook Inconti Stop voor honden gekocht. Max een reu van 15 jaar. Geen wondermiddel maar de tabletten helpen Max weer een vrolijke hond te zijn. Plas aandrang die gepaard ging met krapjes is sterk verminderd. Hij had de hele dag aandrang te plassen. Hij durft weer te spelen. Max heeft zijn eetlust terug. Max heeft 4 dagen deze tabletten gekregen.
Conny van Tankeren
Mijn reu van bijna 15 jaar lag in zijn eigen urine. Eerst een ander merk gebruikt, maar dit ging uit het assortiment. Bij de apotheek in Duitsland gaf mij iemand de tip om incontiestop te gebruiken. Het werkt perfect 😘
Betsy Kremer
Onze Engelse springer is 12,5 jaar oud en werd afgelopen zomer incontinent. Na een aantal weken Inconti stop besteld en na een paar dagen zagen we de verandering in de hond, ze werd weer vrolijk, ze dacht steeds dat ze iets fout had gedaan als er weer iets nat was, we hebben haar nooit bestraft hiervoor. Ze weegt 15 kilo en hebben eerst 1,5 tablet gegeven, nu zit ze op 1 tablet per dag en het gaat goed! De enige keer dat ze een ongelukje heeft is als we langer dan 4 a 5 uur weg zijn. De bestelling is gemakkelijk, account aanmaken en je hebt een overzicht van wat je besteld hebt in het verleden, verzending gaat vlot
Ganjah Zimmerman
Medicijnen tegen incontinentie voor de hond werken goed, al na een aantal dagen. Geen bijwerkingen! Snelle levering.
Karin van Viegen
Zeer tevreden met de aankoop van incontistop. Na 2 dagen al geen onbewust urineverlies meer. Ze eet ze zelfs als snoepjes op. Betreft een hond van 12 jaar die af en toe op haar slaapplek een natte plek achter liet.
Miranda
Inconti stop voor onze berghond besteld. Zeer tevreden, blij dat het helpt!
Erika Tak-van Broekhoven
De levering van de incontitentie pillen voor de hond was prima. De volgende dag in huis. Hij krijgt ze nu 1 week maar we zien tot op heden geen verbetering. Hopelijk komt dat wel want we hebben voor ruim 2 maanden in huis en was best wel duur.
Don J.
In een woord een geweldig middel gekocht voor onze incontinente hond. Nu 2 dagen toegediend en het resultaat is gewoon super. Het urine verlies is nu al bijna verleden tijd!! Geweldig blij mee.
Nancy Deijkers
Ik heb geen contact gehad met de mensen achter Sensigparm, kan daar eerlijk gezegd weinig over beoordelen. Voor mijn Duitse Doggen meisje heb ik de incontinentie pillen besteld. Ik moet eerlijk zeggen dat deze pillen na 2 dagen al werkte wat ik niet gedacht had. Dacht zelf dat het wel 2 weken nodig had, uiteraard is zij maar ook wij er heel erg blij mee.
Hans Prinsen
Onze boxer van 6 jaar lekte urine na dat ze is gesteriliseerd nu na 1 week gebruik van deze tabletten is er al zichtbaar verschil. Nu ligt ze overdag al zonder dat ze urine lekt. Zeker gaan we door met deze tabletten. Ook hebben wij een mopshond die te zwaar is voor haar hebben we de tabletten voor obesitas gekocht. Deze gebruiken we nu ook een week ze heeft betere ontlasting en is niet meer zo gulzig. Of ze ook werkelijk afvalt is nog de vraag. Tot op heden zijn we zeer tevreden !

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Ook interessant:

Inconti Stop - 1000 mg. 90 tabletten - Hond - Sensipharm

Blaasspier formule Voor dieren vanaf 5 kg.
41,95 (incl.21% BTW)
Op voorraad: ja

Inconti Stop, voedingssupplement voor een goede blaasfunctie


Inconti Stop is een uniek voedingssupplement voor honden, en bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden. Inconti Stop is effectief, mild in gebruik en 100% natuurlijk. Al jarenlang is Inconti Stop onze best verkochte formule voor honden!
  • Inconti Stop ondersteunt een goede blaasfunctie.*
  • ​​Helpt/ ondersteunt normaal blijven plassen.*
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring zijn Sensipharm's voedingssupplementen verkrijgbaar bij dierenartsen, therapeuten en trainers!
Gebruik

Inconti Stop mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy’s en kittens. Voor huisdieren wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer.

Samenstelling

Dioscorea, cuscuta, alpinia, lindera, braam, schisandra, koernoelje, vlezig hokjespeul, dragon bonenkruid, psoralea, aardappelzetmeel en magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: siliciumdioxide en microkristalijne cellulose.

Allergie-informatie

Bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as 4,9%, Ruw vet 2,5%, Ruw eiwit 4,9% en Ruwe celstof 20,4%.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze blaasformule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Inconti Stop is een aanvullend diervoeder voor honden, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Disclaimer

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

Productreviews:
Jol
Onze grote Zwitser reu 7 jaar, liet na castratie bij opstaan te pas en onpas urine lopen. Div medicatie via dierenarts geprobeerd, waarbij niet het gewenste effect en veel bijwerkingen . Nu 1 maand inconti stop en wat een effect, geen of nauwelijks urine verlies meer en een blije vrolijk hond die geen last heeft van bijwerkingen ...
Nathalie
Onze oude hond verliest bij weersovergangen vaak wat urine in haar slaap. Had geïnformeerd bij de concurrent en die verwees heel integer door naar Sensipharm. Na 2 dagen geen urineverlies meer en nu standaard in huis. Heel fijn en effectief!..
Rensje
Super middel. Na 2 dagen liet onze labradoodle geen druppels of een plasjes meer lopen. Heel bizar. Zeer te spreken 👌👍
Lia
Mijn Labradoodle een gesteriliseerd teefje van 7 jaar liet regelmatig in haar diepe slaap een plasje lopen. Met 1,5 tabl gestart en bijna meteen resultaat. Na 2 weken terug gegaan naar 1 tabl. Maar na 2 weken weer incontinent. Terug naar 1,5 tabl gegaan en meteen weer prima resultaat. Na 4 weken nogmaals met 1 tabl. geprobeerd maar helaas weer incontinent. Nu blijft ze dus op 1,5 tabl met goede resultaten.
herman
Onze hond Louke (teckel) had al enige tijd last van urineverlies (druppelen bij rondlopen) en zelfs serieus verlies tijdens lig/slaap. Zij zat daardoor al zeker een jaar op propa.. waarbij we merkten dat de dosis steeds verhoogd moest worden. Hierdoor veranderde ook haar karakter hadden we het idee (lusteloos,weinig enthousiast,...). Opgezocht wat de alternatieven zijn. Op inconti-stop overgeschakeld met weinig verwachting. Wij zijn direct gestopt met propal.. en volledig over gegaan op 1 tabletje. Eerste weken nog veel ongelukjes, maar eenmaal een maand verder ongeveer zagen we toch dat dit merkelijk goed werkt. Af en toe nog wel eens een drupje en een ongelukje, maar zeker niet meer dan met propa... Integendeel zelfs. Maar nog belangrijker is dat ze terug meer eetlust heeft en dat het een blijere hond is. Voor ons en haar werkt dit prima zo.
Lia
Mijn jong gesteriliseerde labradoodle van 7 jaar was regelmatig incontinent in haar slaap en dan voornamelijk in de middag zonder reden, dus niet te lang gewacht met uitlaten. Ben gestart met 1,5 tabl. ze weegt 15kg. Na 3 dagen al zeer duidelijk resultaat. Na 2 weken geminderd naar 1 tabl. per dag maar nu is ze de afgelopen 10 dagen weer 2 keer incontinent geweest. Ga nu weer terug naar 1,5 tabl met hopelijk weer het gewenste resultaat. Ze eet ze met gemak door haar voer op.
L.C.W. Paulij
Kayla, een Malamute +/- 40 kg, 10 jaar, liet als ze overdag lag te slapen soms haar plas lopen, je kon merken dat ze dit heel erg vond, we geven nu al zo'n 8 maanden Incontistop tabletten (2 's morgens, en 2 's avonds) , en het helemaal gestopt, ze controleert zichzelf nog iedere keer na een tukkie, maar er gebeuren geen "ongelukjes" meer.
Judith
Besteld voor onze hond (teefje) van 6 jaar. 's avonds als ze in diepe slaap is plast ze. De laatste tijd bijna elke avond. Inconti stop besteld. De eerste avond was ze droog, de 2 avonden erna weer nat. We geven de tabletjes (zie ze zo opeet) nu 's avonds na haar avondeten en nu blijft ze weer droog. Bij toedienen in de ochtend werd ze toch nat. Blijkbaar zit hier het verschil in. We gebruiken dit nu pas een paar dagen dus voor de lange termijn is dit nog onduidelijk maar is wel zeker veelbelovend.
Erik Uijttenboogaart
Onze hond kreeg diverse middelen door de dierenarts voorgeschreven vanwege incontinentie. Helaas waren de bijverschijnselen erger dan de kwaal. Ten einde raad naar alternatieven gezocht. Zo kwamen wij ook uit bij het product van Sensipharm. Na enkele dagen gebruik al resultaat. Onze hond 22kg krijgt nu 2 x daags 1 tablet en blijft nu droog. Een aanrader dus.
jacques
2 zakken Incontistop uitgeprobeerd voor onze 11 jarige franse bulldog welke tekenen van incontinentie vertoonde. Tablet(ten) makkelijk in het voer te geven en we zijn zeer optimistisch over het resultaat. We laten hem tussendoor even plassen, er is 2x nog een ongelukje geweest...vanaf juni dus zéér tevreden. Wij vonden het een behoorlijk aanschaf bedrag....maar je doet er lang mee !! We gaan weer voor 2 nieuwe zakken
MM Wongsosemito
Na vele positieve reacties gelezen te hebben heb ik ook Inconti Stop voor honden gekocht. Max een reu van 15 jaar. Geen wondermiddel maar de tabletten helpen Max weer een vrolijke hond te zijn. Plas aandrang die gepaard ging met krapjes is sterk verminderd. Hij had de hele dag aandrang te plassen. Hij durft weer te spelen. Max heeft zijn eetlust terug. Max heeft 4 dagen deze tabletten gekregen.
Conny van Tankeren
Mijn reu van bijna 15 jaar lag in zijn eigen urine. Eerst een ander merk gebruikt, maar dit ging uit het assortiment. Bij de apotheek in Duitsland gaf mij iemand de tip om incontiestop te gebruiken. Het werkt perfect 😘
Betsy Kremer
Onze Engelse springer is 12,5 jaar oud en werd afgelopen zomer incontinent. Na een aantal weken Inconti stop besteld en na een paar dagen zagen we de verandering in de hond, ze werd weer vrolijk, ze dacht steeds dat ze iets fout had gedaan als er weer iets nat was, we hebben haar nooit bestraft hiervoor. Ze weegt 15 kilo en hebben eerst 1,5 tablet gegeven, nu zit ze op 1 tablet per dag en het gaat goed! De enige keer dat ze een ongelukje heeft is als we langer dan 4 a 5 uur weg zijn. De bestelling is gemakkelijk, account aanmaken en je hebt een overzicht van wat je besteld hebt in het verleden, verzending gaat vlot
Ganjah Zimmerman
Medicijnen tegen incontinentie voor de hond werken goed, al na een aantal dagen. Geen bijwerkingen! Snelle levering.
Karin van Viegen
Zeer tevreden met de aankoop van incontistop. Na 2 dagen al geen onbewust urineverlies meer. Ze eet ze zelfs als snoepjes op. Betreft een hond van 12 jaar die af en toe op haar slaapplek een natte plek achter liet.
Miranda
Inconti stop voor onze berghond besteld. Zeer tevreden, blij dat het helpt!
Erika Tak-van Broekhoven
De levering van de incontitentie pillen voor de hond was prima. De volgende dag in huis. Hij krijgt ze nu 1 week maar we zien tot op heden geen verbetering. Hopelijk komt dat wel want we hebben voor ruim 2 maanden in huis en was best wel duur.
Don J.
In een woord een geweldig middel gekocht voor onze incontinente hond. Nu 2 dagen toegediend en het resultaat is gewoon super. Het urine verlies is nu al bijna verleden tijd!! Geweldig blij mee.
Nancy Deijkers
Ik heb geen contact gehad met de mensen achter Sensigparm, kan daar eerlijk gezegd weinig over beoordelen. Voor mijn Duitse Doggen meisje heb ik de incontinentie pillen besteld. Ik moet eerlijk zeggen dat deze pillen na 2 dagen al werkte wat ik niet gedacht had. Dacht zelf dat het wel 2 weken nodig had, uiteraard is zij maar ook wij er heel erg blij mee.
Hans Prinsen
Onze boxer van 6 jaar lekte urine na dat ze is gesteriliseerd nu na 1 week gebruik van deze tabletten is er al zichtbaar verschil. Nu ligt ze overdag al zonder dat ze urine lekt. Zeker gaan we door met deze tabletten. Ook hebben wij een mopshond die te zwaar is voor haar hebben we de tabletten voor obesitas gekocht. Deze gebruiken we nu ook een week ze heeft betere ontlasting en is niet meer zo gulzig. Of ze ook werkelijk afvalt is nog de vraag. Tot op heden zijn we zeer tevreden !

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Inconti Stop 1000 mg. 90 tabl.
Blaasspier formule | Voor dieren vanaf 5 kg.
€ 41,95 (incl.21% BTW)
Op voorraad: ja
30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen