Inconti Stop - Hond
Download etiket

Inconti Stop - Hond

Plas formule voor honden | Helpt bij het ophouden van de urine
39,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Inconti Stop - Hond1€39,95€39,95
Inconti Stop - Hond2€39,95 €38,95€77,90
Inconti Stop - Hond3€39,95 €37,95€113,85
Inconti Stop - Hond5€39,95 €36,95€184,75
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Inconti Stop, helpt honden bij het ophouden van de urine.
Inconti Stop is een aanvullend diervoeder voor honden, en bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden speciaal voor sterke blaasspieren bij honden, en helpt bij het ophouden van de urine. Sensipharm's Inconti Stop voor honden is veilig en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Let op dat het versterken van de blaasspier enkele weken nodig heeft. 

  • Sensipharm's Inconti Stop, voedingssupplement voor een sterke blaaspier.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door dierenartsen, therapeuten en trainers!
Samenstelling

Dioscorea, cuscuta, alpinia, lindera, braam, schisandra, koernoelje, vlezig hokjespeul, dragon bonenkruid, psoralea, aardappelzetmeel en magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: siliciumdioxide en microkristalijne cellulose.

Allergie-informatie

Bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as 4,9%, Ruw vet 2,5%, Ruw eiwit 4,9% en Ruwe celstof 20,4%.

Gebruik

Inconti Stop mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy’s en kittens. Voor huisdieren wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze blaasformule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Inconti Stop is een aanvullend diervoeder voor honden, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Laatste reviews:

MM Wongsosemito
Na vele positieve reacties gelezen te hebben heb ik ook Inconti Stop voor honden geko.. Lees meer..
Conny van Tankeren
Mijn reu van bijna 15 jaar lag in zijn eigen urine. Eerst een ander merk gebruikt, ma.. Lees meer..
Betsy Kremer
Onze Engelse springer is 12,5 jaar oud en werd afgelopen zomer incontinent. Na een aa.. Lees meer..
Alle reviews
MM Wongsosemito
Na vele positieve reacties gelezen te hebben heb ik ook Inconti Stop voor honden gekocht. Max een reu van 15 jaar. Geen wondermiddel maar de tabletten helpen Max weer een vrolijke hond te zijn. Plas aandrang die gepaard ging met krapjes is sterk verminderd. Hij had de hele dag aandrang te plassen. Hij durft weer te spelen. Max heeft zijn eetlust terug. Max heeft 4 dagen deze tabletten gekregen.
Conny van Tankeren
Mijn reu van bijna 15 jaar lag in zijn eigen urine. Eerst een ander merk gebruikt, maar dit ging uit het assortiment. Bij de apotheek in Duitsland gaf mij iemand de tip om incontiestop te gebruiken. Het werkt perfect 😘
Betsy Kremer
Onze Engelse springer is 12,5 jaar oud en werd afgelopen zomer incontinent. Na een aantal weken Inconti stop besteld en na een paar dagen zagen we de verandering in de hond, ze werd weer vrolijk, ze dacht steeds dat ze iets fout had gedaan als er weer iets nat was, we hebben haar nooit bestraft hiervoor. Ze weegt 15 kilo en hebben eerst 1,5 tablet gegeven, nu zit ze op 1 tablet per dag en het gaat goed! De enige keer dat ze een ongelukje heeft is als we langer dan 4 a 5 uur weg zijn. De bestelling is gemakkelijk, account aanmaken en je hebt een overzicht van wat je besteld hebt in het verleden, verzending gaat vlot
Ganjah Zimmerman
Medicijnen tegen incontinentie voor de hond werken goed, al na een aantal dagen. Geen bijwerkingen! Snelle levering.
Karin van Viegen
Zeer tevreden met de aankoop van incontistop. Na 2 dagen al geen onbewust urineverlies meer. Ze eet ze zelfs als snoepjes op. Betreft een hond van 12 jaar die af en toe op haar slaapplek een natte plek achter liet.
Miranda
Inconti stop voor onze berghond besteld. Zeer tevreden, blij dat het helpt!
Erika Tak-van Broekhoven
De levering van de incontitentie pillen voor de hond was prima. De volgende dag in huis. Hij krijgt ze nu 1 week maar we zien tot op heden geen verbetering. Hopelijk komt dat wel want we hebben voor ruim 2 maanden in huis en was best wel duur.
Don J.
In een woord een geweldig middel gekocht voor onze incontinente hond. Nu 2 dagen toegediend en het resultaat is gewoon super. Het urine verlies is nu al bijna verleden tijd!! Geweldig blij mee.
Nancy Deijkers
Ik heb geen contact gehad met de mensen achter Sensigparm, kan daar eerlijk gezegd weinig over beoordelen. Voor mijn Duitse Doggen meisje heb ik de incontinentie pillen besteld. Ik moet eerlijk zeggen dat deze pillen na 2 dagen al werkte wat ik niet gedacht had. Dacht zelf dat het wel 2 weken nodig had, uiteraard is zij maar ook wij er heel erg blij mee.
Hans Prinsen
Onze boxer van 6 jaar lekte urine na dat ze is gesteriliseerd nu na 1 week gebruik van deze tabletten is er al zichtbaar verschil. Nu ligt ze overdag al zonder dat ze urine lekt. Zeker gaan we door met deze tabletten. Ook hebben wij een mopshond die te zwaar is voor haar hebben we de tabletten voor obesitas gekocht. Deze gebruiken we nu ook een week ze heeft betere ontlasting en is niet meer zo gulzig. Of ze ook werkelijk afvalt is nog de vraag. Tot op heden zijn we zeer tevreden !
Bianca
Geweldig product. Onze boxerteef van 4 is gesteriliseerd en laat regelmatig plas lopen als ze ligt. Vervelend voor haar en voor ons. Sinds we dit product gebruiken gaat het super. Na 2 dagen merkten we al verschil. Ik raad dit iedereen aan.
Odri
Mijn veertienjarig hondje kon snachts haar plas niet meer ophouden. Vooral voor haarzelf heel sneu, ze voelde zich heel schuldig als er een plas lag smorgens. Dit middel besteld. Na drie dagen al significante verbetering met twee tabletjes per dag, na een week teruggeschaald naar 1,5 tabletje. Volgende week proberen of een tabletje werkt. Hondje heeft niet meer binnengeplast. Verder normaal plasgedrag. Iedereen blij ??
Christiaan
Geef het inmiddels wekenlang, knip de pil in kleine stukjes door het voer. Het resultaat is merkbaar. Voorheen chronisch altijd wel kleine of soms wat grotere hoeveelheden in mand of op de vloer. Nu zie ik dat zelden of nooit meer. Hooguit nog weleens wat nadruppelen op de vloer of bij plotselinge (in)spanning. Maar dat heeft denk ik elke hond wel in meer of mindere mate.
Karen
Geef dit product nu ongeveer een half jaar aan onze door sterilisatie incontinente teef. Bevalt heel goed. Voorheen druppelde ze altijd wel wat en liet soms een hele plas lopen. Met dit voedingssupplement druppelt ze niet meer, geen stempels en geen drupjes meer. Heel af en toe nog wel een plas als er te veel tijd tussen de wandelingen zit. Voor haar gebruik ik wel nog steeds de volle dosis van 1 tablet, ze is 10 kg. Op een half tabletje had ze vaker ongelukjes. Ik heb een pillensnijder/vermaler van de menselijke apotheek, daarmee kan ik het prima in kleine stukjes vermalen en doe dat dan over haar KVV maaltijd. Gewoon uit de hand eet ze het niet zo graag.
Catharina Geerts
Incontinentie pillen gekocht voor mijn hond van 6 jaar. Ze laat steeds urine lopen als ze in nieuwe situaties komt, bv logeren in een pensioen of bij vrienden. Ik had het niet verwacht want het urineverlies is zeer hardnekkig maar al de tweede dag was het minder en dan drie dagen weg! Geweldig!! Superblij mee!
Conny van Adrichem
Had de reviews gelezen over de inconti stop en was hierdoor erg hoopvol . Na 2 weken was mijn meisje helaas nog steeds incontinent hoewel het wel minder was . Nu na 3 1/2 weken kan ik echt zeggen dat het werk . Ze heeft een langere periode nodig gehad maar we zijn er erg blij mee . Neb inmiddels een 2e bestelling gedaan . Service is ook echt super .
Klant
Doet wat het beloofd ,de incontinentie pillen Werken al na 2 dagen bij onze oudere hond.
Daisy Stukken
Nadat mijn gesteriliseerd teefje van 4 incontinent begon te worden hebben we eerst geprobeerd met enurace via de dierenarts, helaas had dit onvoldoende effect en had ik een heel ongelukkig hondje door alle bijwerkingen. Nu sinds een kleine 2tal weken op incontinent stop van sensipharm. Ze is helaas niet volledig droog maar het is zeker niet slechter geworden . Ik merk een lichte verbetering op... ga beetje zoeken naar de juiste dosis maar ik heb wel een gelukkige hond die terug rustig slaapt, niet onrustig meer is en terug vrolijk en actief speelt.
Danielle
Na kleine week 3.5 tablet per dag (hond van 7 jaar, weegt 35 kg) lekt hij zo goed als niet meer. Wat een verschil! Gaan zeker opnieuw bestellen!
Esme Blancy Davidson
De incontinent pillen besteld. Mijn hondje heeft totaal geen last meer van lekken! Bedankt ! Als het op is bestel ik opzeker weer.
Moon
Inconti Stop voor hond: zeer effectief en erg blij mee. Inmiddels een 2e bestelling Inconti Stop gekocht, dit maal voor paard (onze hond is 50kg), op advies van Sensipharm. Omdat Inconti Stop goed werkt, ook Joint Renew Plus (paard) gekocht. Onze hond is nogal groot, staat soms wat moeilijk op en loopt zo en af toe wat lastig (vooral na veel gejakker in de bossen). We hopen dat dit net zo goed aanslaat als Inconti Stop. Ze gebruikt dit echter nog te kort om een beoordeling te kunnen geven.
Erwin de Gooijer
Na de sterilisatie van mijn hond begon ze incontinent te worden en bleef zeuren dat ze uit moest. Door het blijven druppelen stonk ze ook vaak naar urine. Na een beetje speurwerk via google kwam ik op deze site terecht. Dacht baat het niet schaad het ook niet. Direct bestelt en de volgende dag al in huis. Na het gebruik van 2 dagen is het druppelen gestopt en het voornaamste de urine geur rond mijn hond is weg, super tevreden. Het zeuren om uitgelaten te worden is ook minder geworden.
Esme
De incontinent pillen besteld. Mijn hondje heeft totaal geen last meer van lekken! Bedankt ! Als het op is bestel ik opzeker weer.
Siemons
Na 2 dagen inconti stop gebruikt te hebben merkte ik al verbetering, na 2 dagen nog wel een terugval maar al met al is het urineverlies een stuk minder geworden, ik heb een beagle van 13 jaar oud
Rosa
Ook mijn hond verloor urine na sterilisatie, kreeg hiervoor een hormoontabletje daar wilde ik vanaf. Nu al een tijdje inconti stop en zie geen urine vlekken meer op tapijt. En is droog.
Viviane
Dit product werkt fantastisch, na twee dagen had mijn border-collie geen urineverlies meer! Bedankt!
Hellen
Ons gesterilliseerde teefje van 2jaar heeft het meest last van incontinentie na het wandelen naast de fiets. Ze heeft energie voor tien, maar na het fietsen is ze heerlijk moe...met als gevolg dat ook haar sluitspier van de blaas volledig ontspant. We hebben hierdoor een poos niet met haar gefietst, maar we merken dat ze het gewoon echt nodig heeft als uitlaatklep. Vorige week het fietsen weer opgepakt. Minder ver dan vroeger. Vooral het lekken niet willen bevorderen. Helaas, bij thuiskomst lekte ze de uren daarna twee handdoeken vol. Deze pillen besteld, op goed geluk! Wij merkten direct resultaat. Door het fietsen druppelde ze de dagen erna (gestopt met fietsen na die ene dag) nog steeds na...na de pillen was dit gelijk over. Na vier dagen pilllen, als proef op de som onze route gefiets. Minimaal. Ze heeft wel een kleine lekkage gehad, maar dat was nog geen 20% van wat ze anders liet lopen...en we waren nog maar vier dagen bezig. We hebben de pillen nu een week en ik ben enorm tevreden. De dosering doen we pas lager als we merken dat ze volledig droog blijft na het fietsen, dus voorlopig zitten wij op 2,5pil per dag.
anne
mijn hond van 12jr plaste te pas en te onpas, zelfs als hij stond te eten. Begonnen met incontistop en vanaf dag 1 niet meer binnen geplast. krijgt elke dag 1 tbl (begonnen met 2.5 eerste 2 wkn) echt geweldig!!
Henny
Werkelijk geweldig na 2 dagen al droog. En dat met veilige middelen. Ben er heel blij mee.
Marielle Klink
Op aanraden van de dierenarts moest ik tabletten gaan geven aan onze hond. Voor incontinentie, maar had vervelende bijwerkingen. Ik ben gaan zoeken en kwam dit tegen. Inconti Stop, halve tablet voor 5 kg. En na 1,5 week is ze droog 's ochtends. Fijn voor haar en voor ons, werkt prima dus!
Johan M.
Ons hondje verloor urine in steeds ergere mate. Dit heeft ze na sterilisatie altijd al in zeer minimaal gehad, maar nu ze ouder is (10 jaar) werd het steeds erger. Eerst alleen bij blaffen of niezen maar op een gegeven moment ook gewoon in haar slaap. Of als ze ontspannen op onze schoot lag. Het begon steeds erger te worden. Na ongeveer twee weken merkten we al verschil. Nu laat ze alleen nog een enkel druppeltje vallen als ze blaft en haar blaas vol is. Een groot verschil dus! Heel erg tevreden het probleem is voor 95 % verbeterd! We blijven het haar dus geven.
Mira
Na 2 dagen al resultaat! Geen urineverlies meer en is heel levendig. Hondje wilt veel vaker spelen en houdt wandelen buiten veel langer vol. Zeer tevreden!

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.