5.711 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen
Productreviews:
Angelique
Dit is een top product. Mijn oudere poedel had vaak epilepsie aanvallen tot wel 2 in 1 week. Na gebruik van dit product had hij aanzienelijk minder aanvallen en nu jaar geleden de laatste aanval gehad. Mijn jonge hondje was erg schichtig en bang voor alles wat hij tegen kwam op straat. Gestart met een cursus en een maandje nu Feelings control doet hij de oefeningen perfect. Hond krijgt complimenten met de meeste progressie van heel de grond. Heel blij met dit product...
Annemarie Benschop
Tedyy kleine griekse mix 9 kilo is rustiger gaat niet meer de strijd aan met blaffen naar andere honden we hebben t nog nu 1 week gebruikt maar zien verbetering in dr gedrag...
M.B.
Adequate info via telefoon. Snelle en nette bezorging van pakketje in de brievenbus. Ik heb de indruk dat de pillen (Feelings Control) beginnen te werken (ik geef ze nu een week). Mijn mechelse herder van 9 maanden lijkt wat rustiger, beter in staat zich te concentreren en wat minder te laten afleiden. Heel prettig want zo kunnen we beter trainen.
Annemie Bruijnen
Mijn hond had angst om naar buiten te gaan ik heb de pillen nu 5 daagjes gebruik en het gaat wat beter allen voor vuurwerk hielpen ze niet. Misschien had ik eerder moeten beginnen met de kuur?
Nathalie Verschut
Goed gelezen en besteld. Volgende dag meteen in huis(brievenbuspost). Nu bijna een week bezig en ik denk dat het scherpe kantje er nu langzaam er vanaf gaan bij onze hond. Nog even doorzetten maar als dit zo doorzet is het super!!!!
Maria
Fleurtje is een buitenlandhondje uit Bulgarije. Toen ik haar de pillen gaf, had ze de eerste dagen veel stemmingen die allemaal op en door elkaar naar buiten kwamen en haar ogen keken me vragend aan. Maar daarna werd haar gemoed rustiger en kwam er ook speling in het op slot raken buiten. Veel angsten hadden we samen in de loop van de jaren spelend op kunnen lossen, maar deze van het buiten niet meer verder durven lopen werd eerder erger dan minder. Dus wij, fleurtje en ik, zijn er blij mee hoe de pillen als een klein magisch sleuteltje haar angstslotje toch kan openen. Dank jullie wel en ook voor het snelle leveren. Met groetjes van Maria.
Anouk
Onze Mechelse herder krijgt dagelijks feelings control. Haar onvoorspelbare agressieve uitvallen naar onze andere hond worden hier mee onder controle gehouden. Ze wordt er verdraagzame door. Zonder deze pilletjes zouden we met ons handen in ons haar zitten.
Helga
Ik heb een angstige galgo geadopteerd. Ik zou het product zeker aanraden!
Jan Lavrijsen
Ik heb het gekocht voor mijn hondje ivm het vuurwerk het werkt fantastisch!
Candy Jadoul
Ik denk wel dat het een goed middel is. Mijn hond heb ik gehaald toen hij 3 maanden was en in de auto onderweg naar huis gromde hij al naar ons. Hij is altijd heel geprikkeld door geluid, onbekende dingen, reflectie van lichten en heeft ook baknijd. Door beelden op tv heeft hij al 2x goed doorgebeten naar mijn man en ook enkele keren met zijn mergpijp of eten. We hebben al hondenschool gedaan, gedragstherapeut, dierenarts bloed en skelet laten nazien alles inorde. Nu met deze feelings control vind ik wel dat hij al gebeterd is hij is nog wel heel waaks en vertrouw het nog niet helemaal. Hij neemt het nu toch al bijna 3 weken ongeveer. Ik ga nog niet afbouwen en voorlopig ook niet stoppen. Heb ook bachbloesems geprobeerd maar dat hielp niks. Hij is chemisch gecastreerd maar hierna ga ik voor een castratie.
F.E. Braans-Roels
Ik heb een Duitse Dog geboren 21 oktober 2018. Wij hebben hem gekregen toe hij 7 maanden oud was. Hij was enorm overprikkeld en angstig. van alles geprobeerd. Ik denk wel zo'n 4 andere middelen. Totdat mijn fokker mij er op attendeerde over Feelings Control. Ik was eerst wel sceptisch. Ik geef mijn hond 5 pilletjes per dag. Na 5 dagen begon ik een beetje verandering te merken. Kon het eerst niet geloven en zei tegen mijzelf.. Aaah dat verbeeld ik me. Maar echt. Mijn hond wordt rustiger. Reageert niet meer zo overprikkeld. ook als wij aan het wandelen zijn reageert hij niet zo heftig meer op zijn omgeving. Jullie willen niet weten hoe blij ik ben. Ik ga eerst zeker door met het geven van Feelings Control.
S. Algoe
Mijn dwergpincher is een extreme angstige hondje bang voor knallende geluiden. Na veel geprobeerd te hebben begonnen aan F. Control merkte ik na een week 2 tabletten de hoogste dosering meteen mee begonnen, omdat ik nog maar 10 dagen had voor oud en nieuw. Hij had geen vluchtdrang meer daarvoor vluchtte hij en kreeg ik hem niet meer te pakken in t bos. Wel heb ik hiervan geleerd om er volgend jaar een maand eerder mee te beginnen zodat hij veel meer rust kan ervaren . Het is niet zo dat hij niet meer bang is maar de scherpe kantjes zijn er af ! Ben blij dat ik het toch heb geprobeerd ondanks vele twijfels had.
Ingrid
Feelings control besteld bij jullie. Het werkt fantastisch voor onze hond Indy. Hij was altijd erg hyper en overgevoelig voor geluiden van buiten, vooral tijdens het wandelen (en s nachts bij onweer of harde wind, begon hij te piepen). Hij krijgt minder prikkels binnen en is daardoor rustiger, voor hem zo fijn dat hij minder angstig en gevoelig is. Na een week merkten we overduidelijk verschil. We kunnen het iedereen met een hooggevoelige hond aanraden.
Camerman Edmond
Ons hondje (Pinscher) is hyperactief, wij doen er ook gehoorzaamheidswedstrijden mee. Sinds we hem Feelins control geven dagelijks is hij veel rustiger tijdens zijn vrije tijd en toch pittig genoeg om de wedstrijden mooi af te werken.
diana
feelings control gebruik ik nu sinds 4 weken voor mijn hondje, dit omdat ze echt doodsangsten uitstaat de laatste maanden van het jaar als er toch al weer vuurwerk word afgestoken vanaf eind oktober...echter al div. jaren verschillende natuurlijke druppels en alternatieven geprobeerd maar echt tot rust kwam ze niet hiermee...nu ben ik dus met feelings control begonnen en ik merk nu al een duidelijke rust die over haar heen is gekomen, ze vervolgd haar weg tijdens het wandelen als er in de verte een knal te horen is...haar lichaamshouding is rustig , de uitlaatlijn blijft ongespannen tijdens de wandelingenen en bijbehorende knallen...en wat ik vooral opmerk is haar gehele rust die over haar heen is gekomen, ze schrikt veel minder tot helemaal niet van onverwachte bewegingen en geluiden...Wat ben ik dankbaar voor feeling control en ik vertrouw erop dat dit jaar rustig zal verlopen voor mijn hondje en zodoende ook voor mezelf!!!
Gerda Voet
Onze border terrier heeft een traumatische ervaring gehad. Na ongeveer een week iedere dag een pil met Chinese kruiden was het verschil al zeer goed merkbaar. Hebben nu een tevreden hond. Hij heeft nu twee maanden de pil gehad. Zijn nu aan het afbouwen. We waren ten einde raad en hadden verschillende dingen geprobeerd, maar dit was het. Fantastisch
Tim Pelgrim
Bij twee hele tabletten voor onze 8 kilo wegende hond ervaren wij verbetering. De spanning is verminderd niet geheel weg. Maar wel te corrigeren nu. (Valt hond van mijn vriend aan).
J. van Heijster
Tot nu toe goed, nog even de komende roerige tijd afwachten. Maar gezien de ervaring tot nu toe heb ik er alle vertrouwen in!
Nicole
Ik heb 2 boerenfoxen, 2 reutjes, volle broertjes met een leeftijdsverschil van een jaar. De jongste is nu iets meer dan een jaar. Ineens was het sporen zetten in huis en sprake van continue rangorde bepaling. Ze krijgen nu ruim zes weken de pilletjes. Het markeren in huis is nagenoeg afgenomen. En de aanvallen naar elkaar zijn ook met 75-80% afgelopen. De pillen zijn wel groot. Dus ik haal ze door wat smeerkaas, plak dat tegen het gehemelte en dan wordt het zonder uit te spugen doorgeslikt.
Mar
Hoorde van een kennis dat feelings control, hielp tegen stress bij honden. Onze hond heeft daar behoorlijk last van. Geef hem het nu een week en hij reageert nu op een behoorlijk aantal geluiden en andere honden een stuk rustiger. Hij slaapt ook meer overdag. Wil nu ook niet overal bij zijn. Dus een stuk relaxter. Heel fijn voor hem. Bedankt!

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Ook interessant:

Feelings Control - 1000 mg. 90 tabletten - Hond & Kat - Sensipharm

Rustgevend voedingssupplement Bij spanning en inspanning
41,95 (incl.21% BTW)
Op voorraad: ja

Feelings Control, rustgevend voedingssupplement voor huisdieren


Feelings Control is een uniek rustgevend voedingssupplement voor honden en katten op basis van Chinese kruiden. Deze gedragsformule is 100% natuurlijk, en zeer effectief bij spanning en inspanning, zonder dat het dier versuft. Ideaal bij (traumatische) situaties als; training, wedstrijden, langdurig transport, reizen, bezoek aan dierenarts, of tijdens de jaarwisseling met vuurwerk!
  • Feelings Control, voedingssupplement bij spanning en inspanning.*
  • Bij stress/spanning (als omstandigheid, zoals bij stress-situaties).*
  • Helpt bij geestelijke druk en inspanning.*
  • Helpt bij onrustig of gespannen gevoel.*
  • Helpt bij een zenuwachtig gevoel.*
  • Goed voor concentratievermogen.*
  • Voor het behoud van een heldere geest.*
  • Goed voor de nachtrust.*
Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel. Met ruim 30 jaar ervaring zijn Sensipharm's voedingssupplementen verkrijgbaar bij dierenartsen, therapeuten en trainers!
Gebruik

Feelings Control mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppies en kittens. Voor huisdieren wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 3 à 4 weken kan de dosering verlaagd worden.

De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. De tabletjes mogen indien gewenst ook vergruisd worden en evt. opgelost worden in het drinkwater.

Samenstelling

Ziziphus, oesterschelp, anemarrhena, ligusticum, vleugeltjesbloem, poria cocos, zoethout, aardappelzetmeel en magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: siliciumdioxide en microkristalijne cellulose.

Allergie-informatie

Feelings Control bevat Oesterschelp. 

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 4,2% Ruwe celstof: 14,4% Ruw vet: 0,6% Ruwe as: 9,8% Calcium: 6,6%

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze gedragsformule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Feelings Control Herbs is een aanvullend diervoeder voor honden en katten, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Disclaimer

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?
Een tabletje of pilletje geven aan een hond, kat of ander huisdier kan soms knap lastig zijn. Bij de meeste honden valt het wel mee, maar vooral katten kunnen nog wel is tegen stribbelen. 

Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer. Bij katten kunt u ook het gruis mengen met wat Sensipharm Kattenmout en dit op het pootje smeren. De kat zal vervolgens zelf zijn pootje schoonlikken. 

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn huisdier blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige dieren zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je huisdier het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een half tabletje per dag minder geven. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

4. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel. 

Productreviews:
Angelique
Dit is een top product. Mijn oudere poedel had vaak epilepsie aanvallen tot wel 2 in 1 week. Na gebruik van dit product had hij aanzienelijk minder aanvallen en nu jaar geleden de laatste aanval gehad. Mijn jonge hondje was erg schichtig en bang voor alles wat hij tegen kwam op straat. Gestart met een cursus en een maandje nu Feelings control doet hij de oefeningen perfect. Hond krijgt complimenten met de meeste progressie van heel de grond. Heel blij met dit product...
Annemarie Benschop
Tedyy kleine griekse mix 9 kilo is rustiger gaat niet meer de strijd aan met blaffen naar andere honden we hebben t nog nu 1 week gebruikt maar zien verbetering in dr gedrag...
M.B.
Adequate info via telefoon. Snelle en nette bezorging van pakketje in de brievenbus. Ik heb de indruk dat de pillen (Feelings Control) beginnen te werken (ik geef ze nu een week). Mijn mechelse herder van 9 maanden lijkt wat rustiger, beter in staat zich te concentreren en wat minder te laten afleiden. Heel prettig want zo kunnen we beter trainen.
Annemie Bruijnen
Mijn hond had angst om naar buiten te gaan ik heb de pillen nu 5 daagjes gebruik en het gaat wat beter allen voor vuurwerk hielpen ze niet. Misschien had ik eerder moeten beginnen met de kuur?
Nathalie Verschut
Goed gelezen en besteld. Volgende dag meteen in huis(brievenbuspost). Nu bijna een week bezig en ik denk dat het scherpe kantje er nu langzaam er vanaf gaan bij onze hond. Nog even doorzetten maar als dit zo doorzet is het super!!!!
Maria
Fleurtje is een buitenlandhondje uit Bulgarije. Toen ik haar de pillen gaf, had ze de eerste dagen veel stemmingen die allemaal op en door elkaar naar buiten kwamen en haar ogen keken me vragend aan. Maar daarna werd haar gemoed rustiger en kwam er ook speling in het op slot raken buiten. Veel angsten hadden we samen in de loop van de jaren spelend op kunnen lossen, maar deze van het buiten niet meer verder durven lopen werd eerder erger dan minder. Dus wij, fleurtje en ik, zijn er blij mee hoe de pillen als een klein magisch sleuteltje haar angstslotje toch kan openen. Dank jullie wel en ook voor het snelle leveren. Met groetjes van Maria.
Anouk
Onze Mechelse herder krijgt dagelijks feelings control. Haar onvoorspelbare agressieve uitvallen naar onze andere hond worden hier mee onder controle gehouden. Ze wordt er verdraagzame door. Zonder deze pilletjes zouden we met ons handen in ons haar zitten.
Helga
Ik heb een angstige galgo geadopteerd. Ik zou het product zeker aanraden!
Jan Lavrijsen
Ik heb het gekocht voor mijn hondje ivm het vuurwerk het werkt fantastisch!
Candy Jadoul
Ik denk wel dat het een goed middel is. Mijn hond heb ik gehaald toen hij 3 maanden was en in de auto onderweg naar huis gromde hij al naar ons. Hij is altijd heel geprikkeld door geluid, onbekende dingen, reflectie van lichten en heeft ook baknijd. Door beelden op tv heeft hij al 2x goed doorgebeten naar mijn man en ook enkele keren met zijn mergpijp of eten. We hebben al hondenschool gedaan, gedragstherapeut, dierenarts bloed en skelet laten nazien alles inorde. Nu met deze feelings control vind ik wel dat hij al gebeterd is hij is nog wel heel waaks en vertrouw het nog niet helemaal. Hij neemt het nu toch al bijna 3 weken ongeveer. Ik ga nog niet afbouwen en voorlopig ook niet stoppen. Heb ook bachbloesems geprobeerd maar dat hielp niks. Hij is chemisch gecastreerd maar hierna ga ik voor een castratie.
F.E. Braans-Roels
Ik heb een Duitse Dog geboren 21 oktober 2018. Wij hebben hem gekregen toe hij 7 maanden oud was. Hij was enorm overprikkeld en angstig. van alles geprobeerd. Ik denk wel zo'n 4 andere middelen. Totdat mijn fokker mij er op attendeerde over Feelings Control. Ik was eerst wel sceptisch. Ik geef mijn hond 5 pilletjes per dag. Na 5 dagen begon ik een beetje verandering te merken. Kon het eerst niet geloven en zei tegen mijzelf.. Aaah dat verbeeld ik me. Maar echt. Mijn hond wordt rustiger. Reageert niet meer zo overprikkeld. ook als wij aan het wandelen zijn reageert hij niet zo heftig meer op zijn omgeving. Jullie willen niet weten hoe blij ik ben. Ik ga eerst zeker door met het geven van Feelings Control.
S. Algoe
Mijn dwergpincher is een extreme angstige hondje bang voor knallende geluiden. Na veel geprobeerd te hebben begonnen aan F. Control merkte ik na een week 2 tabletten de hoogste dosering meteen mee begonnen, omdat ik nog maar 10 dagen had voor oud en nieuw. Hij had geen vluchtdrang meer daarvoor vluchtte hij en kreeg ik hem niet meer te pakken in t bos. Wel heb ik hiervan geleerd om er volgend jaar een maand eerder mee te beginnen zodat hij veel meer rust kan ervaren . Het is niet zo dat hij niet meer bang is maar de scherpe kantjes zijn er af ! Ben blij dat ik het toch heb geprobeerd ondanks vele twijfels had.
Ingrid
Feelings control besteld bij jullie. Het werkt fantastisch voor onze hond Indy. Hij was altijd erg hyper en overgevoelig voor geluiden van buiten, vooral tijdens het wandelen (en s nachts bij onweer of harde wind, begon hij te piepen). Hij krijgt minder prikkels binnen en is daardoor rustiger, voor hem zo fijn dat hij minder angstig en gevoelig is. Na een week merkten we overduidelijk verschil. We kunnen het iedereen met een hooggevoelige hond aanraden.
Camerman Edmond
Ons hondje (Pinscher) is hyperactief, wij doen er ook gehoorzaamheidswedstrijden mee. Sinds we hem Feelins control geven dagelijks is hij veel rustiger tijdens zijn vrije tijd en toch pittig genoeg om de wedstrijden mooi af te werken.
diana
feelings control gebruik ik nu sinds 4 weken voor mijn hondje, dit omdat ze echt doodsangsten uitstaat de laatste maanden van het jaar als er toch al weer vuurwerk word afgestoken vanaf eind oktober...echter al div. jaren verschillende natuurlijke druppels en alternatieven geprobeerd maar echt tot rust kwam ze niet hiermee...nu ben ik dus met feelings control begonnen en ik merk nu al een duidelijke rust die over haar heen is gekomen, ze vervolgd haar weg tijdens het wandelen als er in de verte een knal te horen is...haar lichaamshouding is rustig , de uitlaatlijn blijft ongespannen tijdens de wandelingenen en bijbehorende knallen...en wat ik vooral opmerk is haar gehele rust die over haar heen is gekomen, ze schrikt veel minder tot helemaal niet van onverwachte bewegingen en geluiden...Wat ben ik dankbaar voor feeling control en ik vertrouw erop dat dit jaar rustig zal verlopen voor mijn hondje en zodoende ook voor mezelf!!!
Gerda Voet
Onze border terrier heeft een traumatische ervaring gehad. Na ongeveer een week iedere dag een pil met Chinese kruiden was het verschil al zeer goed merkbaar. Hebben nu een tevreden hond. Hij heeft nu twee maanden de pil gehad. Zijn nu aan het afbouwen. We waren ten einde raad en hadden verschillende dingen geprobeerd, maar dit was het. Fantastisch
Tim Pelgrim
Bij twee hele tabletten voor onze 8 kilo wegende hond ervaren wij verbetering. De spanning is verminderd niet geheel weg. Maar wel te corrigeren nu. (Valt hond van mijn vriend aan).
J. van Heijster
Tot nu toe goed, nog even de komende roerige tijd afwachten. Maar gezien de ervaring tot nu toe heb ik er alle vertrouwen in!
Nicole
Ik heb 2 boerenfoxen, 2 reutjes, volle broertjes met een leeftijdsverschil van een jaar. De jongste is nu iets meer dan een jaar. Ineens was het sporen zetten in huis en sprake van continue rangorde bepaling. Ze krijgen nu ruim zes weken de pilletjes. Het markeren in huis is nagenoeg afgenomen. En de aanvallen naar elkaar zijn ook met 75-80% afgelopen. De pillen zijn wel groot. Dus ik haal ze door wat smeerkaas, plak dat tegen het gehemelte en dan wordt het zonder uit te spugen doorgeslikt.
Mar
Hoorde van een kennis dat feelings control, hielp tegen stress bij honden. Onze hond heeft daar behoorlijk last van. Geef hem het nu een week en hij reageert nu op een behoorlijk aantal geluiden en andere honden een stuk rustiger. Hij slaapt ook meer overdag. Wil nu ook niet overal bij zijn. Dus een stuk relaxter. Heel fijn voor hem. Bedankt!

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Feelings Control 1000 mg. 90 tabl.
Rustgevend voedingssupplement | Bij spanning en inspanning
€ 41,95 (incl.21% BTW)
Op voorraad: ja
30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen