5.711 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen

Voedingssupplementen voor honden

Voedingssupplementen voor honden
Voedingssupplementen voor honden zijn levensmiddelen die in de vorm van pillen, pastilles, capsules, druppelvloeistof of als poeders op de markt verschijnen. De actieve stoffen in voedingssupplementen voor honden zijn vaak vitamines, mineralen (sporenelementen), kruiden of andere stoffen.

Voedingssupplementen voor honden van Sensipharm
Sensipharm levert uitsluitend voedingssupplementen voor honden die samengesteld zijn met natuurlijke, zorgvuldig geselecteerde vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, kruiden, Chinese kruiden, plantenextracten en andere gezondheidsbevorderende stoffen. Bij Sensipharm’s gezondheids- verzorgingsproducten voor honden wordt steeds het beste van de wetenschap gecombineerd met het beste uit de natuur. Bovendien blijven wij voortdurend zoeken naar de meest innovatieve veterinaire producten op de markt; producten die een belangrijke bijdrage leveren aan de weerbaarheid en het zelfherstellend vermogen van de hond.

Sensipharm is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in de distributie van zeer hoogwaardige natuurlijke supplementen en (homeopathische) diergeneesmiddelen voor honden, katten en paarden, vooral gericht naar specialisten, dierenartsen, therapeuten, paramedici, maar ook rechtstreeks naar de consument via onze webshop.

Voor meer informatie neem contact met ons op via het contactformulier

30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen