5.496 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen
Productreviews:
Ilse Kielman
Smooth locomotion was al bekend bij mij, indertijd gebruikt bij mijn shetlander met chronische hoefbevangenheid. Zeer tevreden over het product, momenteel gebruik bij mijn KWPN-er als ondersteuning, naast dierenartsbehandelong, het paard was acuut hoefbevangen. Na 1,5 week kan ze weer prima lopen, gelukkig was ik op tijd...
Nanny Clarijs
Smooth locomotion besteld voor onze shetlandmerries. Nu na 2 weken is er wel enige verbetering. We willen nog even doorgaan en bestellen een nieuwe zakje. Ze eten het gemakkelijk op...
jelly wassink
Heel tevreden over de werkzaamheid van Smooth Locomotion. Ons hoefbevangen paardje liep na twee dagen weer in stap en na een week in een ontspannen drafje naast me. Geweldig! Klein minpuntje twee zakjes pillen passen niet door onze, volgens mij normale, brievenbus. Dus pakje is twee dagen zoek geweest. De buurman had het pakje achter een bloembak gezet.
louise jager
Onze shetlandpony peza van 22 was zwaar hoefbevangen. Na n week novac.. te hebben gegeven besloot ik ze ook die senspiharm pillen te geven. Na een paar dagen van zes pillen liep ze gelukkig weer gewoon. Onze ijsland er winnie van 32 krijgt er vier op een dag en Vlgs mij loopt zij ook minder stram. Het is het is het proberen zeker waard. Ik geef ze als snoepjes dus das ook handig.
Mevr. B.H. Nueboer- Bangma
Ik heb Smooth Locomotion besteld voor mijn pony die hoefbevangen is. Zij kon bijna niet meer lopen en ben gelijk gestart met 2x4 tabletten per dag. Binnen een week liep ze al zoveel beter!! Nu zijn we inmiddels 3 weken verder en ben ik per week 1 tablet aan het afbouwen. Pony staat inmiddels het grootste deel vd dag op de weide met strookbegrazing en is het bijna niet meer merkbaar dat ze hoefbevangen is geweest. Ook staat ze veel soepeler op nadat ze een tijdje heeft gelegen. Pony is 17 jaar. Het lijkt werkelijk een wondermiddel. Ik ga het afbouwen met nog 2x 1 tablet per dag en blijf het dan ook zeker gebruiken.
Jan Bracke
Hebben smooth locomotion besteld voor onze shetlander met steeds terugkomende hoefbevangenheid ,na 1 week 2x4 tabletten is er al duidelijk resultaat.
C. Hurks
Zeer snelle service! Onze Shetlander heeft last van hoefbevangenheid .We geven 2 pillen per keer opgelost in water middels een spuit in de mond. Hij liep na twee dagen stukken beter!
Karen
Na de behandeling met smooth locomotion is het paard terug soepel en loopt terug door de rug.
Marion El Kaddioui-Keijzer
Dit was mijn tweede bestelling voor Smooth locomotion, mijn twee Arabische volbloed merries van elk 25 jaar hebben er echt baat bij, ze staan veel makkelijker op dan voor heen, we geven nog steeds 2x4 pillen per dag.
Linda Otte
Ik gebruik sinds twee weken de smooth locomotion voor een merrie die, zonder aanwijsbare oorzaak, snel verzuurt. Dit uit zich in een wat stijve achterhand na training. Ik ben begonnen met 8 pillen per dag gedurende 1 week. Daarna 7 pillen per dag. Zo ga ik verder afbouwen. Ik weet nog niet of ze deze pillen dagelijks zal moeten blijven gebruiken als onderhoudsdosering of dat een kuur van een aantal maanden zal volstaan. Het verschil is opvallend. Na een aantal dagen begon ze zonder stijfheid. Na 2 weken is de stijfheid niet meer waarneembaar. Ik ben zeer tevreden.
Maurice WIllems
Heb Smooth Locomotion aangeschaft voor hoefbevangenheid van onze pony, na 14 dagen stapt de de pony al stukken beter, heb de eerste dagen wel ondersteund met medicijnen van de dierenarts.
Audrey van Galen
Gebruik sinds kort upperbody voor een paard wat een vaag schouderprobleem heeft en merk vrij snel dat hij die schouder weer normaal gebruikt en weer gelijk is aan de voorkant, ook gebruik ik feeling control voor een ander paard wat concentratieproblemen heeft en voel dat de aandacht meer bij mij is, smooth locomotion werkt super voor mijn paard wat moeite had met verbinding maken vanuit de achterhand. Al met al ben ik heel tevreden met deze producten en rij vrolijk door met mijn lichte tour dressuur paarden!
robert schuddinck
Ik gebruik smooth locomotion voor beginnend spat bij mijn paard. Na een paar dagen is er al een duidelijk verschil te merken. Na een stopperiode begonnen de problemen terug. Dus mijn paard zal dus een onderhoudsbehandeling moeten blijven krijgen. De levering van de producten verloopt smetteloos.
blanche vaerewyck
Mijn paard was erg hoefbevangen en heb toen Smooth locomotion besteld na 9 dagen dit te geven was er verbetering en stapte mijn paard reeds vlotter... na 2 weken deed ze al een galopje, ze is op goede weg! Werkt goed !
Conny
Onze Haflinger merrie van 25 jaar werd steeds stramme en stijver en begon tekenen van hoefbevangenheid te vertonen. Gestart met smooth locomotion 8 tab. per dag. Ze knapte zienderogen op. Loopt weer gezellig mee en humeur is aanzienlijk verbeterd. Zijn geminderd naar 4 tabletten als onderhoud's aantal. Zijn er heel blij mee!
Jessica Baeten
2 weken geleden werd er hoefbevangenheid vastgesteld bij ons paardje. Ze ging heel stroef en kon haar hoofd niet meer naar beneden krijgen. Na al de goede recensies die ik gelezen had over Smooth Locomotion Paard, besliste ik deze te bestellen. Ons paardje krijgt sinds een week 2 x per dag 3 tabletjes. Vandaag kon ze voor het eerst weer haar hoofd naar beneden krijgen en stapt ze veel vlotter. Kan dit product dus alleen maar aanbevelen.
De Winter
Mijn 8jarige ruin is altijd stug geweest, maar dit was snel verholpen met de smooth locomotion. Helaas na ongeveer een jaar gewenning opgetreden en toen hielp het niet meer. Nu krijgt hij even niets, maar wel duidelijk stugger.
Mevr. Simonis
Ons oude paardje had erg veel moeite met opstaan, vooral wanneer het koud en nat weer was. Sinds een paar maanden geven we Smooth Locomotion, en het gaat echt stukken beter! We zijn begonnen met de aanbevolen dosering van 8 tabletjes per dag, en hebben dit nu afgebouwd naar 4 tabletjes per dag. Ze is een stuk beweeglijker geworden, en je merkt dat ze minder pijn heeft.
Mevr. Anita A.
Onze IJslandse merrie hebben we tijdens haar hoefbevangenheid Smooth Locomotion gegeven om haar soepel te houden. Doordat ze veel bleef liggen werd ze erg stijf. Met twee tabletten per dag is dat veel beter geworden. Ze heeft het bijna een half jaar gehad. De tabletten heb ik wel gemalen door het voer gedaan. Mooi product.
Mevr. Willemien van P.
Ik heb product gaan gebruiken op het moment dat mijn paard van 21 hoefbevangen is geworden. Omstanders inclusief hoefsmid zijn nog steeds verbaasd hoe snel het paard haar dagelijkse arbeid weer aan kon. Het paard heeft een jaar ondersteuning gehad door speciaal hoefbeslag, maar met 2 tabletten per dag wil de ruin altijd nog heel graag voor je werken.

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Ook interessant:

Smooth Locomotion - 1000 mg. 180 tabletten - Paard - Sensipharm

Spier- & pees formule Voor rug & achterhand
62,95 (incl.9% BTW)
Op voorraad: ja

Smooth Locomotion, rug en achterhand supplement voor paarden


Smooth Locomotion is een uniek supplement voor paarden, met een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende formule "Chien Pu Wan". Smooth Locomotion is effectief, mild in gebruik en 100% natuurlijk.
  • Smooth Locomotion, voedingssupplement voor rug en achterhand.
  • Speelt een rol bij behouden van soepele/sterke spieren.*
  • Voor herstel na fysieke inspanning bij sportpaarden.*
  • ​Helpt gewrichten soepel te houden.*
  • Helpt bij herstel na een sportblessure.*
  • Vooral voor oudere paarden is deze spierformule zeer geschikt!
  • Smooth Locomotion helpt beschermen bij veroudering.*
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Al ruim 30 jaar is Smooth Locomotion ons best presterende supplement voor paarden, zelfs op Olympisch niveau!
Gebruik

Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

Samenstelling

Chinees vingerhoedskruid, Goji bessen, Vrouwelijke ginseng, Aglaomorpha, Dipsacus, Tu huo, Chin-Chiu, Mansoor, Siler, Eleutherococcus, Loranthus, Achyranthes, Kaneelschors, Vlezige hokjespeul, Windeknopje, Poria Cocos, Zoethout, Aardappelzetmeel en Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Siliciumdioxide en Microkristalijne Cellulose.

Allergie-informatie

Bevat geen allergenen. 

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 4% Ruw vet: 0,4% Ruw eiwit: 4,4% Ruwe celstof: 19,3%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 180 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Smooth Locomotion is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Disclaimer

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Productreviews:
Ilse Kielman
Smooth locomotion was al bekend bij mij, indertijd gebruikt bij mijn shetlander met chronische hoefbevangenheid. Zeer tevreden over het product, momenteel gebruik bij mijn KWPN-er als ondersteuning, naast dierenartsbehandelong, het paard was acuut hoefbevangen. Na 1,5 week kan ze weer prima lopen, gelukkig was ik op tijd...
Nanny Clarijs
Smooth locomotion besteld voor onze shetlandmerries. Nu na 2 weken is er wel enige verbetering. We willen nog even doorgaan en bestellen een nieuwe zakje. Ze eten het gemakkelijk op...
jelly wassink
Heel tevreden over de werkzaamheid van Smooth Locomotion. Ons hoefbevangen paardje liep na twee dagen weer in stap en na een week in een ontspannen drafje naast me. Geweldig! Klein minpuntje twee zakjes pillen passen niet door onze, volgens mij normale, brievenbus. Dus pakje is twee dagen zoek geweest. De buurman had het pakje achter een bloembak gezet.
louise jager
Onze shetlandpony peza van 22 was zwaar hoefbevangen. Na n week novac.. te hebben gegeven besloot ik ze ook die senspiharm pillen te geven. Na een paar dagen van zes pillen liep ze gelukkig weer gewoon. Onze ijsland er winnie van 32 krijgt er vier op een dag en Vlgs mij loopt zij ook minder stram. Het is het is het proberen zeker waard. Ik geef ze als snoepjes dus das ook handig.
Mevr. B.H. Nueboer- Bangma
Ik heb Smooth Locomotion besteld voor mijn pony die hoefbevangen is. Zij kon bijna niet meer lopen en ben gelijk gestart met 2x4 tabletten per dag. Binnen een week liep ze al zoveel beter!! Nu zijn we inmiddels 3 weken verder en ben ik per week 1 tablet aan het afbouwen. Pony staat inmiddels het grootste deel vd dag op de weide met strookbegrazing en is het bijna niet meer merkbaar dat ze hoefbevangen is geweest. Ook staat ze veel soepeler op nadat ze een tijdje heeft gelegen. Pony is 17 jaar. Het lijkt werkelijk een wondermiddel. Ik ga het afbouwen met nog 2x 1 tablet per dag en blijf het dan ook zeker gebruiken.
Jan Bracke
Hebben smooth locomotion besteld voor onze shetlander met steeds terugkomende hoefbevangenheid ,na 1 week 2x4 tabletten is er al duidelijk resultaat.
C. Hurks
Zeer snelle service! Onze Shetlander heeft last van hoefbevangenheid .We geven 2 pillen per keer opgelost in water middels een spuit in de mond. Hij liep na twee dagen stukken beter!
Karen
Na de behandeling met smooth locomotion is het paard terug soepel en loopt terug door de rug.
Marion El Kaddioui-Keijzer
Dit was mijn tweede bestelling voor Smooth locomotion, mijn twee Arabische volbloed merries van elk 25 jaar hebben er echt baat bij, ze staan veel makkelijker op dan voor heen, we geven nog steeds 2x4 pillen per dag.
Linda Otte
Ik gebruik sinds twee weken de smooth locomotion voor een merrie die, zonder aanwijsbare oorzaak, snel verzuurt. Dit uit zich in een wat stijve achterhand na training. Ik ben begonnen met 8 pillen per dag gedurende 1 week. Daarna 7 pillen per dag. Zo ga ik verder afbouwen. Ik weet nog niet of ze deze pillen dagelijks zal moeten blijven gebruiken als onderhoudsdosering of dat een kuur van een aantal maanden zal volstaan. Het verschil is opvallend. Na een aantal dagen begon ze zonder stijfheid. Na 2 weken is de stijfheid niet meer waarneembaar. Ik ben zeer tevreden.
Maurice WIllems
Heb Smooth Locomotion aangeschaft voor hoefbevangenheid van onze pony, na 14 dagen stapt de de pony al stukken beter, heb de eerste dagen wel ondersteund met medicijnen van de dierenarts.
Audrey van Galen
Gebruik sinds kort upperbody voor een paard wat een vaag schouderprobleem heeft en merk vrij snel dat hij die schouder weer normaal gebruikt en weer gelijk is aan de voorkant, ook gebruik ik feeling control voor een ander paard wat concentratieproblemen heeft en voel dat de aandacht meer bij mij is, smooth locomotion werkt super voor mijn paard wat moeite had met verbinding maken vanuit de achterhand. Al met al ben ik heel tevreden met deze producten en rij vrolijk door met mijn lichte tour dressuur paarden!
robert schuddinck
Ik gebruik smooth locomotion voor beginnend spat bij mijn paard. Na een paar dagen is er al een duidelijk verschil te merken. Na een stopperiode begonnen de problemen terug. Dus mijn paard zal dus een onderhoudsbehandeling moeten blijven krijgen. De levering van de producten verloopt smetteloos.
blanche vaerewyck
Mijn paard was erg hoefbevangen en heb toen Smooth locomotion besteld na 9 dagen dit te geven was er verbetering en stapte mijn paard reeds vlotter... na 2 weken deed ze al een galopje, ze is op goede weg! Werkt goed !
Conny
Onze Haflinger merrie van 25 jaar werd steeds stramme en stijver en begon tekenen van hoefbevangenheid te vertonen. Gestart met smooth locomotion 8 tab. per dag. Ze knapte zienderogen op. Loopt weer gezellig mee en humeur is aanzienlijk verbeterd. Zijn geminderd naar 4 tabletten als onderhoud's aantal. Zijn er heel blij mee!
Jessica Baeten
2 weken geleden werd er hoefbevangenheid vastgesteld bij ons paardje. Ze ging heel stroef en kon haar hoofd niet meer naar beneden krijgen. Na al de goede recensies die ik gelezen had over Smooth Locomotion Paard, besliste ik deze te bestellen. Ons paardje krijgt sinds een week 2 x per dag 3 tabletjes. Vandaag kon ze voor het eerst weer haar hoofd naar beneden krijgen en stapt ze veel vlotter. Kan dit product dus alleen maar aanbevelen.
De Winter
Mijn 8jarige ruin is altijd stug geweest, maar dit was snel verholpen met de smooth locomotion. Helaas na ongeveer een jaar gewenning opgetreden en toen hielp het niet meer. Nu krijgt hij even niets, maar wel duidelijk stugger.
Mevr. Simonis
Ons oude paardje had erg veel moeite met opstaan, vooral wanneer het koud en nat weer was. Sinds een paar maanden geven we Smooth Locomotion, en het gaat echt stukken beter! We zijn begonnen met de aanbevolen dosering van 8 tabletjes per dag, en hebben dit nu afgebouwd naar 4 tabletjes per dag. Ze is een stuk beweeglijker geworden, en je merkt dat ze minder pijn heeft.
Mevr. Anita A.
Onze IJslandse merrie hebben we tijdens haar hoefbevangenheid Smooth Locomotion gegeven om haar soepel te houden. Doordat ze veel bleef liggen werd ze erg stijf. Met twee tabletten per dag is dat veel beter geworden. Ze heeft het bijna een half jaar gehad. De tabletten heb ik wel gemalen door het voer gedaan. Mooi product.
Mevr. Willemien van P.
Ik heb product gaan gebruiken op het moment dat mijn paard van 21 hoefbevangen is geworden. Omstanders inclusief hoefsmid zijn nog steeds verbaasd hoe snel het paard haar dagelijkse arbeid weer aan kon. Het paard heeft een jaar ondersteuning gehad door speciaal hoefbeslag, maar met 2 tabletten per dag wil de ruin altijd nog heel graag voor je werken.

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Smooth Locomotion 1000 mg. 180 tabl.
Spier- & pees formule | Voor rug & achterhand
€ 62,95 (incl.9% BTW)
Op voorraad: ja
30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen