5.711 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen
Productreviews:
Nicole
Pony heeft bronchitis en slijm in de keel… kreeg al eerder ventipul maar heb ik niks mee en begon ook meer te hoesten dan voorheen.. met Pulmitranq 8-5 tabletten afgelopen 3-4 weken helemaal geen hoesten. Niet tijdens rijden, longeren , etc. Helemaal fijn…..
Sarah
Mijn paard heeft in augustus de zware diagnose van astma gekregen. Na aanpassing van het stalmanagment en 2 maanden behandeling met antibiotica en verschillende medicatie via de da leek hij hersteld. Voor twee weken. Dan begon het lichtjes kuchen opnieuw. ik heb toen deze Pulmitranq besteld, na twee weken was zijn lichte kuch volledig verdwenen en had hij geen last meer tijdens het trainen. Ondertussen is zijn eerste dosis volledig op en blijft hij symptomen vrij. Toch heb ik een nieuwe bestelling geplaatst zodat ik hem kan ondersteunen met een onde..
Martine de Jager
De bestelling is super snel geleverd. Mijn adoptie pony heeft door zware verwaarlozing COPD. Ik heb van alles geprobeerd. Ventip.. hielp helemaal niet. Ik was al aan het overwegen om hem in te laten slapen. Een Predni.. kuur gaf wat verlichting, maar de Pulmitranq gaf, zoals het nu lijkt, de oplossing. Hij hoest nog af en toe, maar we gaan door met de pillen en het lijkt te helpen. Hij ademt al veel rustiger, het hoesten is terug gebracht tot een minimum. Ik hoop dat dit zo blijft de rest van z'n leven. Ik ben tevreden en raad het aan om te proberen.
Rita Jurriens
Medicatie besteld voor dampige Shetlander. Snelle levering. Resultaat wonderbaarlijk al na 2 dagen, klachten van intrekken/pompen en neusvleugelen nagenoeg over, nog wel hoesten af en toe, maar ook veel fitter en alerter. Nu hopen dat het stand houdt en ze verder opknapt. Ben er heel erg blij mee.
Susanne Spoelstra
De pillen voor de luchtwegen werken al goed. Snelle service. Top!
C.M. Reijnen
Pulmitranq paard. Goed advies, en keurige levering een dag na bestelling. Nuttige reviews van andere klanten waar je ook informatie uit kunt halen wat betreft een bepaald product. Ik heb Pulmitranq gekocht voor mijn hoestend paard , prima product werkt inderdaad.
Kelly
Snelle levering en heel effectief product voor de luchtwegen van mijn paard met COPD.
Jolanda van Veen
Ik gebruik de Pulmitranq pillen net 1 week. 8 per dag. Het is voor mij nog te kort om al een duidelijk verschil te zien. Het hoesten is er nog steeds en ook de pompende beweging op de flanken is nog niet weg. Het eerste zakje maak ik op met 8 pillen per dag. Daarna kijken hoe het gaat en dan 1 tablet per week minderen. Mijn paard eet ze wel met smaak op! Ik hoop op verbetering, de pillen zijn duur genoeg! Heb er 2 tegelijk besteld...
Joca
Na verschillende kuren gegeven te hebben, en dit niet werkte, was mijn paard "dampig"verklaard. Ben zelf gaan zoeken naar middelen voor het hoesten, en kwam op pulmitranq uit. Het advies is een week 2x4 pillen per dag en daarna iedere week 1 pil te minderen. Toen de pot op was heb ik afgewacht maar na ongeveer 1 week kwam het hoesten terug, ben weer begonnen met 2x4 pillen en heb mijn paard nu op een onderhouds dosis staan van 2x1 pil. Hij heeft geen slijm meer en ook het hoesten is niet meer terug gekomen.
Mirjam
Heb tot op heden Pulmitranq en Senso Pulmi Vitaal besteld, van de laatste weet ik dat het prima werkt. Pulmitranq ben ik nog maar 1 week aan het proberen, dus de resultaten moet ik nog op wachten. Tot dusver echter zeer tevreden over Sensipharm
Jos Hendriksen
Pulmitranq besteld voor onze pony die lelijk hoesten,al snel resultaat!
Inge
super goed voor paard bij luchtweg problemen
Jessie L' Espoir-Cremers
Mijn bestelling werd supersnel geleverd waardoor ik eerder dan gedacht mijn pony kon beginnen te behandelen met de problemen met haar luchtwegen. Het hoesten is na een paar dagen verminderd en nu is ze wel snotterig maar ik hoop dat dat n teken is dat de rommel loskomt en het beter wordt. Ze is al veel vrolijker en alerter en bijna weer haar klierige zelf.
Julie
Mijn paard kampt al jaren met problemen aan de luchtwegen zoals hoesten, slijm in de luchtwegen, benauwdheid, etc. Diverse kuren en dergelijke hebben niets uitgehaald. Dit middel gaf na een paar dagen al een enorme verbetering. Mijn paard was veel minder aan het hoesten en de bijgeluiden bij de ademhaling waren ook verdwenen. Daarnaast werd hij een stuk energieker, vrolijker, hij begon meer te glanzen en kwam ook weer aan en bewoog ook nog eens een stuk soepeler dan voorheen. Nu is het product op en begint mijn paard direct weer met hoesten, is een stuk minder fit, strammer, en begint weer af te vallen. Snel weer een nieuwe dosis bestellen dus :-)
Mendy Scheepers
Ik gebruik Pulmitranq van Sensipharm voor de luchtwegen van mijn paard. Het werkt uitstekend paard hoest niet meer wanneer ik ga rijden. En ze heeft veel meer lucht. De levering gaat super snel👍
Brigitte Walthie
Pulmitranq is DE oplossing voor de longproblemen van onze mini-shet. Het speelde al door ons hoofd om hem te laten inslapen omdat we de kortademigheid en zijn gehoest niet meer aan konden zien, ondanks honderden euro's dierenarts kosten. Al na een zakje enorme verbetering! Dit is zo geweldig. Nu een voorraadje gekocht zodat we effe vooruit kunnen. Aangezien ik astmatisch ben had ik zoiets: dat wil ik ook. En warempel is er een menselijke variant. De Sensi Pulmo Vitaal. Een zakje besteld om te proberen. Na een paar dagen merkt ik heel goed het verschil. Ik kan veel beter lucht krijgen en veel minder snel buiten adem. Nu nog hopen dat het slijm ook minder wordt. Tot nu toe ben ik al tevreden.
sandy Kuivenhoven
ik heb een paard die ontzettend aan het hoesten was en copd heeft. Door de vele goede recensies toch besloten de pillen te kopen Ik heb het over Pulmitranq. Eigenlijk zag ik na een paar dagen al vooruitgang en ze hoest heel af en toe nog. Ze krijgt nu 2 pillen per dag De onderhoudsdosis zoals aanbevolen.
annelien deeren
Ik geef pulmitranq nu ongeveer een week en ben erg blij met dit product. Mijn paard hoestte en had veel neusuitvloeiing en bijgeluiden. Vaak was ze dzn nog dampig ook... Ik heb al van alles geprobeerd. Mijn paard staat op stropellets kan winter en zomer buiten, haar hooi wordt gestoomd en ze heeft al verschillende kuren geprobeerd, zowel natuurlijke kuren als kuren van de dierenarts, maar niets helpt echt. Nu wou niet weer een nieuwe kuur van de DA starten, dus ben ik op hoop van zege de kuur met pulmitranq gestart. Na 2 dagen was mijn paard veel beter het snot was minder, geen bijgeluiden meer. Nu na 6 dagen hoest ze af en toe nog eens en heeft ze eindelijk een droge neus. Nu is ze eindelijk weer een paard in de fleur van haar leven. Ze heeft meer energie en is terug gelukkig. Ik zou het product aan iedereen aanraden en blijf het gebruiken. Dank u sensipharm voor dit wondermiddel!!!!
Barbara van Hove
Mijn paard heeft een ernstige stofallergie. Bij het kleinste beetje stof, is het hoesten niet meer om aan te horen en van de week begon ze weer. Geef haar nu twee dagen 2x4 tabletten Pulmitranq voor paarden en ik heb nog nooit zo een snelle reactie gezien. Van dag en nacht hoesten alsof ze haar longen aan het ophoesten was, naar af en toe een zacht kuchje, tot ongetwijfeld hoestvrij binnen een paar dagen. Ik twijfelde of dat Pulmitranq echt zo goed zou werken als alle beoordelingen zeiden, maar voor mijn paard haar aandoening is het echt een wondermiddel. Ik was bang dat een pilvorm weer problemen op ging leveren. Maar mijn paard eet ze als snoepjes. Ze hebben een lange houdbaarheidsdatum (5 jaar), dus ik vind het voordeliger om meerdere verpakkingen tegelijk te kopen, zodat ik altijd direct Pulmitranq bij de hand hebt bij het eerste kuchje. En ik kan er altijd op rekenen dat wanneer ik iets bestel, dat het zeer goed en netjes verpakt zit en zeer snel geleverd wordt.
Joukje
Weer pulmitrang besteld van sensipharm, super service en geweldig spul paard doet het er goed op ben nu wat aan het afbouwen en dat gaat heel goed. Mvg joukje boertien

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Ook interessant:

Pulmitranq - 1000 mg. 180 tabletten - Paard - Sensipharm

Long formule voor paarden Om vrijer te ademen
62,95 (incl.9% BTW)
Op voorraad: ja

Pulmitranq, luchtweg supplement voor paarden


Pulmitranq is een uniek voedingssupplement voor paarden, en bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de beroemde formule ‘Bu Fei Tang’. Al meer dan duizend is deze Chinese formule een hele opluchting voor mens en dier. Pulmitranq voor paarden is effectief, mild in gebruik en 100% natuurlijk.
  • Draagt bij aan behoud van gezonde luchtwegen.*
  • Om vrijer te ademen.*
  • Verzachtende invloed op luchtwegen.*
  • Houdt de keel schoon.*
  • Ideaal bij sportpaarden.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • ​Met ruim 30 jaar ervaring zijn Sensipharm's voedingssupplementen verkrijgbaar bij dierenartsen, therapeuten en trainers!
Gebruik

Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

Samenstelling

Windeklokje, vlezige hokjespeul, chinees vingerhoedskruid, mume, schisandra, moerbei, klein hoefblad, perillazaad, fritillaria, ballonklokje, pinellia, gember, aardappelzetmeel en magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: siliciumdioxide en microkristalijne cellulose.

Allergie-informatie

Bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 3,7%, Ruw vet: 0,9%, Ruw eiwit: 4,7%, Ruwe celstof: 20,3% en Natrium 0,3%.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 180 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Pulmitranq is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Disclaimer

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Productreviews:
Nicole
Pony heeft bronchitis en slijm in de keel… kreeg al eerder ventipul maar heb ik niks mee en begon ook meer te hoesten dan voorheen.. met Pulmitranq 8-5 tabletten afgelopen 3-4 weken helemaal geen hoesten. Niet tijdens rijden, longeren , etc. Helemaal fijn…..
Sarah
Mijn paard heeft in augustus de zware diagnose van astma gekregen. Na aanpassing van het stalmanagment en 2 maanden behandeling met antibiotica en verschillende medicatie via de da leek hij hersteld. Voor twee weken. Dan begon het lichtjes kuchen opnieuw. ik heb toen deze Pulmitranq besteld, na twee weken was zijn lichte kuch volledig verdwenen en had hij geen last meer tijdens het trainen. Ondertussen is zijn eerste dosis volledig op en blijft hij symptomen vrij. Toch heb ik een nieuwe bestelling geplaatst zodat ik hem kan ondersteunen met een onde..
Martine de Jager
De bestelling is super snel geleverd. Mijn adoptie pony heeft door zware verwaarlozing COPD. Ik heb van alles geprobeerd. Ventip.. hielp helemaal niet. Ik was al aan het overwegen om hem in te laten slapen. Een Predni.. kuur gaf wat verlichting, maar de Pulmitranq gaf, zoals het nu lijkt, de oplossing. Hij hoest nog af en toe, maar we gaan door met de pillen en het lijkt te helpen. Hij ademt al veel rustiger, het hoesten is terug gebracht tot een minimum. Ik hoop dat dit zo blijft de rest van z'n leven. Ik ben tevreden en raad het aan om te proberen.
Rita Jurriens
Medicatie besteld voor dampige Shetlander. Snelle levering. Resultaat wonderbaarlijk al na 2 dagen, klachten van intrekken/pompen en neusvleugelen nagenoeg over, nog wel hoesten af en toe, maar ook veel fitter en alerter. Nu hopen dat het stand houdt en ze verder opknapt. Ben er heel erg blij mee.
Susanne Spoelstra
De pillen voor de luchtwegen werken al goed. Snelle service. Top!
C.M. Reijnen
Pulmitranq paard. Goed advies, en keurige levering een dag na bestelling. Nuttige reviews van andere klanten waar je ook informatie uit kunt halen wat betreft een bepaald product. Ik heb Pulmitranq gekocht voor mijn hoestend paard , prima product werkt inderdaad.
Kelly
Snelle levering en heel effectief product voor de luchtwegen van mijn paard met COPD.
Jolanda van Veen
Ik gebruik de Pulmitranq pillen net 1 week. 8 per dag. Het is voor mij nog te kort om al een duidelijk verschil te zien. Het hoesten is er nog steeds en ook de pompende beweging op de flanken is nog niet weg. Het eerste zakje maak ik op met 8 pillen per dag. Daarna kijken hoe het gaat en dan 1 tablet per week minderen. Mijn paard eet ze wel met smaak op! Ik hoop op verbetering, de pillen zijn duur genoeg! Heb er 2 tegelijk besteld...
Joca
Na verschillende kuren gegeven te hebben, en dit niet werkte, was mijn paard "dampig"verklaard. Ben zelf gaan zoeken naar middelen voor het hoesten, en kwam op pulmitranq uit. Het advies is een week 2x4 pillen per dag en daarna iedere week 1 pil te minderen. Toen de pot op was heb ik afgewacht maar na ongeveer 1 week kwam het hoesten terug, ben weer begonnen met 2x4 pillen en heb mijn paard nu op een onderhouds dosis staan van 2x1 pil. Hij heeft geen slijm meer en ook het hoesten is niet meer terug gekomen.
Mirjam
Heb tot op heden Pulmitranq en Senso Pulmi Vitaal besteld, van de laatste weet ik dat het prima werkt. Pulmitranq ben ik nog maar 1 week aan het proberen, dus de resultaten moet ik nog op wachten. Tot dusver echter zeer tevreden over Sensipharm
Jos Hendriksen
Pulmitranq besteld voor onze pony die lelijk hoesten,al snel resultaat!
Inge
super goed voor paard bij luchtweg problemen
Jessie L' Espoir-Cremers
Mijn bestelling werd supersnel geleverd waardoor ik eerder dan gedacht mijn pony kon beginnen te behandelen met de problemen met haar luchtwegen. Het hoesten is na een paar dagen verminderd en nu is ze wel snotterig maar ik hoop dat dat n teken is dat de rommel loskomt en het beter wordt. Ze is al veel vrolijker en alerter en bijna weer haar klierige zelf.
Julie
Mijn paard kampt al jaren met problemen aan de luchtwegen zoals hoesten, slijm in de luchtwegen, benauwdheid, etc. Diverse kuren en dergelijke hebben niets uitgehaald. Dit middel gaf na een paar dagen al een enorme verbetering. Mijn paard was veel minder aan het hoesten en de bijgeluiden bij de ademhaling waren ook verdwenen. Daarnaast werd hij een stuk energieker, vrolijker, hij begon meer te glanzen en kwam ook weer aan en bewoog ook nog eens een stuk soepeler dan voorheen. Nu is het product op en begint mijn paard direct weer met hoesten, is een stuk minder fit, strammer, en begint weer af te vallen. Snel weer een nieuwe dosis bestellen dus :-)
Mendy Scheepers
Ik gebruik Pulmitranq van Sensipharm voor de luchtwegen van mijn paard. Het werkt uitstekend paard hoest niet meer wanneer ik ga rijden. En ze heeft veel meer lucht. De levering gaat super snel👍
Brigitte Walthie
Pulmitranq is DE oplossing voor de longproblemen van onze mini-shet. Het speelde al door ons hoofd om hem te laten inslapen omdat we de kortademigheid en zijn gehoest niet meer aan konden zien, ondanks honderden euro's dierenarts kosten. Al na een zakje enorme verbetering! Dit is zo geweldig. Nu een voorraadje gekocht zodat we effe vooruit kunnen. Aangezien ik astmatisch ben had ik zoiets: dat wil ik ook. En warempel is er een menselijke variant. De Sensi Pulmo Vitaal. Een zakje besteld om te proberen. Na een paar dagen merkt ik heel goed het verschil. Ik kan veel beter lucht krijgen en veel minder snel buiten adem. Nu nog hopen dat het slijm ook minder wordt. Tot nu toe ben ik al tevreden.
sandy Kuivenhoven
ik heb een paard die ontzettend aan het hoesten was en copd heeft. Door de vele goede recensies toch besloten de pillen te kopen Ik heb het over Pulmitranq. Eigenlijk zag ik na een paar dagen al vooruitgang en ze hoest heel af en toe nog. Ze krijgt nu 2 pillen per dag De onderhoudsdosis zoals aanbevolen.
annelien deeren
Ik geef pulmitranq nu ongeveer een week en ben erg blij met dit product. Mijn paard hoestte en had veel neusuitvloeiing en bijgeluiden. Vaak was ze dzn nog dampig ook... Ik heb al van alles geprobeerd. Mijn paard staat op stropellets kan winter en zomer buiten, haar hooi wordt gestoomd en ze heeft al verschillende kuren geprobeerd, zowel natuurlijke kuren als kuren van de dierenarts, maar niets helpt echt. Nu wou niet weer een nieuwe kuur van de DA starten, dus ben ik op hoop van zege de kuur met pulmitranq gestart. Na 2 dagen was mijn paard veel beter het snot was minder, geen bijgeluiden meer. Nu na 6 dagen hoest ze af en toe nog eens en heeft ze eindelijk een droge neus. Nu is ze eindelijk weer een paard in de fleur van haar leven. Ze heeft meer energie en is terug gelukkig. Ik zou het product aan iedereen aanraden en blijf het gebruiken. Dank u sensipharm voor dit wondermiddel!!!!
Barbara van Hove
Mijn paard heeft een ernstige stofallergie. Bij het kleinste beetje stof, is het hoesten niet meer om aan te horen en van de week begon ze weer. Geef haar nu twee dagen 2x4 tabletten Pulmitranq voor paarden en ik heb nog nooit zo een snelle reactie gezien. Van dag en nacht hoesten alsof ze haar longen aan het ophoesten was, naar af en toe een zacht kuchje, tot ongetwijfeld hoestvrij binnen een paar dagen. Ik twijfelde of dat Pulmitranq echt zo goed zou werken als alle beoordelingen zeiden, maar voor mijn paard haar aandoening is het echt een wondermiddel. Ik was bang dat een pilvorm weer problemen op ging leveren. Maar mijn paard eet ze als snoepjes. Ze hebben een lange houdbaarheidsdatum (5 jaar), dus ik vind het voordeliger om meerdere verpakkingen tegelijk te kopen, zodat ik altijd direct Pulmitranq bij de hand hebt bij het eerste kuchje. En ik kan er altijd op rekenen dat wanneer ik iets bestel, dat het zeer goed en netjes verpakt zit en zeer snel geleverd wordt.
Joukje
Weer pulmitrang besteld van sensipharm, super service en geweldig spul paard doet het er goed op ben nu wat aan het afbouwen en dat gaat heel goed. Mvg joukje boertien

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Pulmitranq 1000 mg. 180 tabl.
Long formule voor paarden | Om vrijer te ademen
€ 62,95 (incl.9% BTW)
Op voorraad: ja
30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen