5.496 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen
Productreviews:
Talitha
Mijn paard had een urineweginfectie. Kon niet plassen en liet urine druppelen. Dierenarts laten komen en dure medicijnen, antibiotica en pijnstiller, 500 euro lichter. Daarbij ben ik Urologist Aid gaan geven. Hij knapte op en nu een paar maanden later weer hetzelfde. Besloten om eerst eens alleen Urologist Aid te geven 6 per dag en hij knapt na een week op. Ik ga nog een paar weken door op 6 en dan bouw ik af naar een ondehoudsdosering. Ik ben er in ieder geval superblij mee. En het scheelt een hoop geld. Mijn paard is overigens 15 jaar......
A van der Stelt
Mijn new forest pony van 20 jaar oud had deze winter koliekaanvallen bij het plassen. Dit in combinatie met een blaasontsteking. Deze behandeld met een forse kuur antibiotica van de dierenarts maar tevergeefs. Mijn pony bleef serieuze klachten houden en zat helemaal niet lekker in haar vel. Me ingelezen op internet en ik kwam dit middel tegen. Ik ben begonnen met 8 tabletten per dag, waarop mijn pony heel vee begon te plassen en zich nog steeds niet lekker voelde. Hierop geminderd met twee pillen in de ochtend en twee in de avond. Na twee weken re..
Mariëlle
Een fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers! Geven antwoord op al je vragen en een goed advies. Ik geef mijn dwerggeit bokjes (gecastreerd) ter preventie (omdat bokjes erg gevoelig zijn voor blaasgruis) Urologist Aid en dat bevalt mij en de 🐐🐐 heel goed!
Marian de Koning
Door de dierenarts is bij mijn paard vastgesteld dat hij een urineweg infectie heeft. Dit ontdekte wij doordat na het plassen er nogal wat bloed mee kwam. Hiervoor heeft hij een kuur gekregen wat niet hielp. Op Internet kwam ik het bedrijf Sensipharm tegen. Bij het middel Urologist Aid stonden lovende recensies. Ook heb ik via Whatsapp contact gehad over het betreffende middel waarna ik besloot het te proberen. Ik ben gestart met 8 tabletten per dag. Mijn paard vindt de pillen wel vies, spuugt ze uit als je ze zo geeft. Ik ontdekte dat mijn paard de pillen goed eet als ik ze gehalveerd door zijn voer doe. Momenteel zijn we bijna 2 weken verder en het bloeden is nagenoeg gestopt. Er zijn nog enkele druppeltjes zichtbaar. Ik ga nog door met het geven van het middel. Ik ben er zeker tevreden over en hoop dat de urineweginfectie snel helemaal over is.
Anita Heilker
Ook dit product werkt weer ongelofelijk goed, bij het paard na 2 dagen al resultaat , en de kwaal is nu verdwenen, ik ken de producten al 25 jr maar blijf verstelt staan van de zo snelle resultaten!
Linda uit Roosendaal
Ik ben begonnen met meerdere tabletten per dag voor mij E-pony, om blaasproblemen te verhelpen. Ik verwachtte er weinig van en de eerste week merkte ik er ook niks van, maar daarna ging de pony ineens heel vaak plassen, de hele dag door. Ik heb toen Sensipharm gebeld en ze hebben me advies gegeven. Ik kon overgaan op 1 tablet per dag of er even mee stoppen. Ik was gerustgesteld en ben er even mee gestopt. Het plassen is weer normaal geworden en ik ga nu weer beginnen met een onderhoudsdosis van 1 tablet per dag. Let dus op want dit product is zeer effectief! Geef liever een lagere dosering dan een hogere om een heftige reactie te voorkomen.
P. Jourdan
Nadat ik zag dat mijn paard verschijnselen van een blaasontsteking vertoonde heb ik ‘urologist aid’ besteld. Ik wilde namelijk niet meteen een fles antibiotica in mijn handen geduwd krijgen, met overigens de ermee gepaard gaande flinke factuur. Direct ermee begonnen en na een paar dagen merkte ik dat mijn paard zich veel lekker voelde. Geen samengetrokken billen vasthouden na het plassen, minder korte plasjes de hele dag door en steeds minder ‘na-persjes’. Tegelijkertijd liet ik hem meer drinken waardoor ook zijn urine weer helder werd. Nu is zijn kuur bijna af (volgende week nog 1 pil per dag) en hij is echt volledig opgeknapt. Alle symptomen zijn nu weg en het happy paard is weer terug. Uiteraard had ik naar de DA gegaan als ik geen duidelijke verbetering had gezien, maar achteraf ben ik blij dat ik eerst hierin heb geïnvesteerd (en geloofd), want dit zijn natuurlijke kruiden en antibiotica is toch troep. Soms noodzakelijk, maar ik heb dat nu voorkomen. Ik had aan één zakje precies genoeg. Indien gevraagd, zou ik het een ander aanraden.
Mevr. Francine
Ons paard Ocean had ongeveer 1 x per jaar last van blaasontsteking,dit beterde met medicatie die hij kreeg van onze dierenarts.Dit jaar keerde het jaarlijkse probleem terug,kreeg terug zijn medicatie.Een paar weken later kwam deze nogal snel terug,alleen nu kon hij blijkbaar niet meer plassen!Terug DA gebeld,bloedafname en pijnstillers gekregen,alles leek normaal te zijn in zijn bloed.Ondertussen had ik beginnen zoeken naar een medicijn om preventief te kunnen geven.Ik vond jullie site,kruiden leken mij aan te spreken,ook jullie producten en de uitleg kregen mijn vertrouwen,dit leek mij geen kwakzalverij!Ik bestelde een zakje en begon het Ocean te geven,hij vond het nog lekker ook!Maar vooral....hij beterde zienderogen,ik had nog een extra waterbak gehangen om hem ook nog eens te stimuleren,hij begon terug te plassen en iedere dag ging het beter met hem! Nu heb ik beetje afgebouwd en geef hem nog 4 tabletjes per dag,ik heb nog een zakje besteld en ga nog verminderen en kijken hoe het verloopt.Ik wil het nu preventief geven maar zal hij hier niet aan wennen zodat het geen effect meer zou hebben?Het zijn in elk geval kruiden,kan geen kwaad en hij is er goed mee....en mijn geldbeugel ook....DA onderzoeken kosten ook veel geld!Bedankt voor de vlotte levering van jullie producten en ik zal het iedereen aan bevelen,vriendelijke groet Francine
Mevr. Strijbos
Na drie dagen was de blaasontsteking weg, en merkte ik dat ze geen pijn meer had.
Mevr. Eras
Nierfunctie is duidelijk een heel stuk verbeterd. Omdat het om een ouder paard gaat blijven we een lage onderhoudsdosis geven. Erg tevreden!
Mevr. Verkuilen
Bij ons paard werkte Urologist Aid binnen 3 dagen. De blaasontsteking is daarna weg gebleven. Wij zijn zeer tevreden!
Dhr. de Haan
Goed product, werkte binnen een paar dagen en de tabletjes werden goed door het paard gegeten.

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Ook interessant:

Urologist Aid - 1000 mg. 180 tabletten - Paard - Sensipharm

Blaas supplement voor paarden Helpt de blaas schoon te houden
62,95 (incl.9% BTW)
Op voorraad: ja

Urologist Aid, blaas supplement voor paarden


Urologist Aid is een uniek voedingssupplement voor paarden en pony's, en bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden voor blaas en nieren. Urologist Aid voor paarden is effectief en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. 
  • Sensipharm's Urologist Aid, voedingssupplement voor blaas en nieren.
  • Ondersteunt een gezond mileu in de blaas.*
  • Goed voor de nierfunctie en urinewegen.*
  • Helpt de blaas schoon te houden.*
  • Voor het behoud van de weerstand in de blaas.*
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring zijn Sensipharm's voedingssupplementen verkrijgbaar bij dierenartsen, therapeuten en trainers!
Gebruik

Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

Samenstelling

Desmodium, Lygodium, Anjer, Abutilon, Pyrrosia, Grote weegbree, Talk, Shen Chu, Zoethout, Aardappelzetmeel en Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Siliciumdioxide en Microkristalijne Cellulose.

Allergie-informatie

Bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 11%, Ruw vet: 0,2%, Ruw eiwit: 3,4%, Ruwe celstof: 20% en Natrium: 0,3%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree en/of dracht.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 180 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Urologist Aid is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Disclaimer

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Productreviews:
Talitha
Mijn paard had een urineweginfectie. Kon niet plassen en liet urine druppelen. Dierenarts laten komen en dure medicijnen, antibiotica en pijnstiller, 500 euro lichter. Daarbij ben ik Urologist Aid gaan geven. Hij knapte op en nu een paar maanden later weer hetzelfde. Besloten om eerst eens alleen Urologist Aid te geven 6 per dag en hij knapt na een week op. Ik ga nog een paar weken door op 6 en dan bouw ik af naar een ondehoudsdosering. Ik ben er in ieder geval superblij mee. En het scheelt een hoop geld. Mijn paard is overigens 15 jaar......
A van der Stelt
Mijn new forest pony van 20 jaar oud had deze winter koliekaanvallen bij het plassen. Dit in combinatie met een blaasontsteking. Deze behandeld met een forse kuur antibiotica van de dierenarts maar tevergeefs. Mijn pony bleef serieuze klachten houden en zat helemaal niet lekker in haar vel. Me ingelezen op internet en ik kwam dit middel tegen. Ik ben begonnen met 8 tabletten per dag, waarop mijn pony heel vee begon te plassen en zich nog steeds niet lekker voelde. Hierop geminderd met twee pillen in de ochtend en twee in de avond. Na twee weken re..
Mariëlle
Een fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers! Geven antwoord op al je vragen en een goed advies. Ik geef mijn dwerggeit bokjes (gecastreerd) ter preventie (omdat bokjes erg gevoelig zijn voor blaasgruis) Urologist Aid en dat bevalt mij en de 🐐🐐 heel goed!
Marian de Koning
Door de dierenarts is bij mijn paard vastgesteld dat hij een urineweg infectie heeft. Dit ontdekte wij doordat na het plassen er nogal wat bloed mee kwam. Hiervoor heeft hij een kuur gekregen wat niet hielp. Op Internet kwam ik het bedrijf Sensipharm tegen. Bij het middel Urologist Aid stonden lovende recensies. Ook heb ik via Whatsapp contact gehad over het betreffende middel waarna ik besloot het te proberen. Ik ben gestart met 8 tabletten per dag. Mijn paard vindt de pillen wel vies, spuugt ze uit als je ze zo geeft. Ik ontdekte dat mijn paard de pillen goed eet als ik ze gehalveerd door zijn voer doe. Momenteel zijn we bijna 2 weken verder en het bloeden is nagenoeg gestopt. Er zijn nog enkele druppeltjes zichtbaar. Ik ga nog door met het geven van het middel. Ik ben er zeker tevreden over en hoop dat de urineweginfectie snel helemaal over is.
Anita Heilker
Ook dit product werkt weer ongelofelijk goed, bij het paard na 2 dagen al resultaat , en de kwaal is nu verdwenen, ik ken de producten al 25 jr maar blijf verstelt staan van de zo snelle resultaten!
Linda uit Roosendaal
Ik ben begonnen met meerdere tabletten per dag voor mij E-pony, om blaasproblemen te verhelpen. Ik verwachtte er weinig van en de eerste week merkte ik er ook niks van, maar daarna ging de pony ineens heel vaak plassen, de hele dag door. Ik heb toen Sensipharm gebeld en ze hebben me advies gegeven. Ik kon overgaan op 1 tablet per dag of er even mee stoppen. Ik was gerustgesteld en ben er even mee gestopt. Het plassen is weer normaal geworden en ik ga nu weer beginnen met een onderhoudsdosis van 1 tablet per dag. Let dus op want dit product is zeer effectief! Geef liever een lagere dosering dan een hogere om een heftige reactie te voorkomen.
P. Jourdan
Nadat ik zag dat mijn paard verschijnselen van een blaasontsteking vertoonde heb ik ‘urologist aid’ besteld. Ik wilde namelijk niet meteen een fles antibiotica in mijn handen geduwd krijgen, met overigens de ermee gepaard gaande flinke factuur. Direct ermee begonnen en na een paar dagen merkte ik dat mijn paard zich veel lekker voelde. Geen samengetrokken billen vasthouden na het plassen, minder korte plasjes de hele dag door en steeds minder ‘na-persjes’. Tegelijkertijd liet ik hem meer drinken waardoor ook zijn urine weer helder werd. Nu is zijn kuur bijna af (volgende week nog 1 pil per dag) en hij is echt volledig opgeknapt. Alle symptomen zijn nu weg en het happy paard is weer terug. Uiteraard had ik naar de DA gegaan als ik geen duidelijke verbetering had gezien, maar achteraf ben ik blij dat ik eerst hierin heb geïnvesteerd (en geloofd), want dit zijn natuurlijke kruiden en antibiotica is toch troep. Soms noodzakelijk, maar ik heb dat nu voorkomen. Ik had aan één zakje precies genoeg. Indien gevraagd, zou ik het een ander aanraden.
Mevr. Francine
Ons paard Ocean had ongeveer 1 x per jaar last van blaasontsteking,dit beterde met medicatie die hij kreeg van onze dierenarts.Dit jaar keerde het jaarlijkse probleem terug,kreeg terug zijn medicatie.Een paar weken later kwam deze nogal snel terug,alleen nu kon hij blijkbaar niet meer plassen!Terug DA gebeld,bloedafname en pijnstillers gekregen,alles leek normaal te zijn in zijn bloed.Ondertussen had ik beginnen zoeken naar een medicijn om preventief te kunnen geven.Ik vond jullie site,kruiden leken mij aan te spreken,ook jullie producten en de uitleg kregen mijn vertrouwen,dit leek mij geen kwakzalverij!Ik bestelde een zakje en begon het Ocean te geven,hij vond het nog lekker ook!Maar vooral....hij beterde zienderogen,ik had nog een extra waterbak gehangen om hem ook nog eens te stimuleren,hij begon terug te plassen en iedere dag ging het beter met hem! Nu heb ik beetje afgebouwd en geef hem nog 4 tabletjes per dag,ik heb nog een zakje besteld en ga nog verminderen en kijken hoe het verloopt.Ik wil het nu preventief geven maar zal hij hier niet aan wennen zodat het geen effect meer zou hebben?Het zijn in elk geval kruiden,kan geen kwaad en hij is er goed mee....en mijn geldbeugel ook....DA onderzoeken kosten ook veel geld!Bedankt voor de vlotte levering van jullie producten en ik zal het iedereen aan bevelen,vriendelijke groet Francine
Mevr. Strijbos
Na drie dagen was de blaasontsteking weg, en merkte ik dat ze geen pijn meer had.
Mevr. Eras
Nierfunctie is duidelijk een heel stuk verbeterd. Omdat het om een ouder paard gaat blijven we een lage onderhoudsdosis geven. Erg tevreden!
Mevr. Verkuilen
Bij ons paard werkte Urologist Aid binnen 3 dagen. De blaasontsteking is daarna weg gebleven. Wij zijn zeer tevreden!
Dhr. de Haan
Goed product, werkte binnen een paar dagen en de tabletjes werden goed door het paard gegeten.

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Urologist Aid 1000 mg. 180 tabl.
Blaas supplement voor paarden | Helpt de blaas schoon te houden
€ 62,95 (incl.9% BTW)
Op voorraad: ja
30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen