5.496 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen

Ectoparasieten bij honden

Ectoparasieten bij honden
Ectoparasieten zijn parasieten die zich uitwendig op een hond voordoen, van dierlijke oorsprong, zoals vlooien, teken, luizen, mijten of van plantaardige oorsprong zoals schimmels kunnen het gestel, de huid en de haren van de hond ernstig aantasten. Ectoparasieten bij honden kunnen ziektes, eczeem, jeuk en haaruitval veroorzaken.

Ectoparasieten kunnen ziektes veroorzaken zoals vachtmijt bij hond en hondenschurft. Behalve dat ze overlast kunnen veroorzaken komt het ook voor dat deze ectoparasieten allerlei ziektes op de mens kunnen overdragen.

Behandeling ectoparasieten bij honden
Speciaal ontwikkeld voor ectoparasieten bij honden is er nu Herbal Equi Spray. Herbal Equi Spray is een natuurvriendelijke spray, dubbelwerkend en speciaal ontwikkeld voor paarden, honden, katten, vogels, duiven & knaagdieren

Dit 100% natuurproduct is effectief, veilig voor mens en dier en zuinig in gebruik. Herbal Equi Spray heeft een ectoparasieten- en insectwerende werking en is huid- en haarconditioner tegelijk.Herbal Equi Spray beschermt het dier tegen ectoparasieten, bloedluis, vedermijt, vachtmijt, huidmijt, schurftmijt, teken, vlooien, luizen, dazen en horzels. Herbal Equi Spray is tevens te gebruiken voor grotere oppervlakten als kennelreiniger en hokkenreiniger.

30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen