4.597 Klantbeoordelingen op Trustpilot®
Icon
30 jaar ervaring in Chinese kruiden!
Icon
Voor 15:00 besteld, morgen in huis.
Icon
Vanaf € 65,- gratis verzonden.
Icon
Gemakkelijk achteraf betalen.

Parasieten bij honden

Parasieten bij honden
Parasieten zijn ectoparasieten die zich uitwendig op de hond voordoen, van dierlijke oorsprong, zoals vlooien, teken, luizen, mijten of van plantaardige oorsprong zoals schimmels kunnen het gestel, de huid en de haren van de hond ernstig aantasten. Parasieten bij honden kunnen ziektes, eczeem, jeuk en haaruitval veroorzaken.

Parasieten kunnen ziektes veroorzaken zoals vachtmijt bij hond en hondenschurft.
Behalve dat ze overlast kunnen veroorzaken komt het ook voor dat deze Parasieten allerlei ziektes op de mens kunnen overdragen.

Behandeling parasieten bij honden
Speciaal ontwikkeld voor parasieten bij honden is er nu Herbal Equi Spray. Herbal Equi Spray is een natuurvriendelijke spray, dubbelwerkend en speciaal ontwikkeld voor paarden, honden, katten, vogels, duiven & knaagdieren

Dit 100% natuurproduct is effectief, veilig voor mens en dier en zuinig in gebruik. Herbal Equi Spray heeft een parasieten- en insectwerende werking en is huid- en haarconditioner tegelijk.Herbal Equi Spray beschermt het dier tegen parasieten, bloedluis, vedermijt, vachtmijt, huidmijt, schurftmijt, teken, vlooien, luizen, dazen en horzels. Herbal Equi Spray is tevens te gebruiken voor grotere oppervlakten als kennelreiniger en hokkenreiniger.