5.496 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen

Constipatie bij paarden

Constipatie behandelen bij paarden en pony's.
Constipatie bij paarden, ook wel obstipatie of verstopping genoemd, is de medische term voor een langzame of moeizame stoelgang. Constipatie bij paarden kan onder andere de volgende oorzaken hebben: Een vernauwing in de darm verlamming van de darmspieren, te weinig beweging, te weinig drinken, uitdroging van de ontlasting in de dikke darm en onvoldoende vezelrijk voedsel.

Verschijnselen constipatie bij paarden.
Als de voedingsresten te lang in de darmen van het paard blijven zitten, vormt zich een rottingsproces waarbij schadelijke en giftige stoffen vrijkomen. Dit levert verschijnselen op als: Vermoeidheid, lusteloosheid, verminderde weerstand, onzuivere huid/vacht, verminderde werking van de darmen, de alvleesklier en de lever.
Daarnaast kan het paard erg winderig worden door het rottingsproces.

Behandeling.
Het natuurlijke voedingssupplement Obesitas Stop bevordert de spijsverteringsfuncties en heeft vetoplossende en vochtverwijderende eigenschappen. Vooral paarden die last hebben van lokale vet- of vochtopstapeling, neiging hebben naar constipatie en blijk geven van een trage metabolische activiteit reageren vaak zeer goed op Obesitas Stop.

30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen