Sensi Lower Body Vitaal
Download etiket

Sensi Lower Body Vitaal

Chinese kruiden formule | Voor spieren in rug & benen
35,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sensi Lower Body Vitaal1€35,95€35,95
Sensi Lower Body Vitaal2€35,95 €34,95€69,90
Sensi Lower Body Vitaal3€35,95 €33,95€101,85
Sensi Lower Body Vitaal5€35,95 €32,95€164,75
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Sensi Lower Body Vitaal, voor soepele spieren in rug & onderlichaam.
Voedingssupplement op basis van Chinese kruiden voor soepele spieren, pezen en gewrichten. Dit middel versterkt de weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals koude, wind en vocht die blokkades veroorzaken waardoor stijfheid ontstaat. Het lost tevens blokkades op in vnl. de nieren en lever en heeft daardoor invloed op emoties en de groei-, verdedigings- en regeneratieprocessen van de weefsels in het lichaam zoals spier-, pees-, bot- en kraakbeenweefsels. Voor soepel bewegen!

  • Sensipharm's Sensi Lower Body Vitaal, voedingssupplement voor rug, heupen en benen.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door artsen, apothekers en therapeuten!
Chinese kruiden formule | Voor spieren in rug & benen

Bij stijve spieren bij het opstaan, maakt spieren in rug, heup en benen soepel, ter verzorging van zwaarbelaste spieren en voor soepele gewrichten in rug, heupen en benen. Beschermt bij veroudering!

Ingrediënten

Chinees vingerhoedskruid, Goji bessen, Vrouwelijke ginseng, Aglaomorpha, Dipsacus, Tu huo, Chin-Chiu, Mansoor, Siler, Eleutherococcus, Loranthus, Achyranthes, Kaneelschors, Vlezige hokjespeul, Windeknopje, Poria Cocos, Zoethout, Aardappelzetmeel en Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Siliciumdioxide en Microkristalijne Cellulose.

Allergie-informatie

Bevat geen allergenen. 

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap, acute gewrichtsontsteking of bij bestaande overgevoeligheid voor een van de bestanddelen.

Gebruik

Volwassenen: 2-3 maal daags, 1-2 tabletten innemen met koud of warm water. Niet innemen met koffie of melk.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Sensi Lower Body Vitaal is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Laatste reviews:

Giovannie, Eindhoven
Op aanraden van acupuncturist begonnen met Sensi Lower Body Vitaal vanwege versleten.. Lees meer..
Herman K.
Na mijn hernia toch wel last gehouden van mijn onderrug. Vooral na lange zitten (auto.. Lees meer..
Dhr. H. Houben
Zeer tevreden! Jaren last gehad van mijn rug en onderrug. Gebruik sinds een paar maan.. Lees meer..
Alle reviews
Giovannie, Eindhoven
Op aanraden van acupuncturist begonnen met Sensi Lower Body Vitaal vanwege versleten heup. De heup zelf zal niet meer worden wat hij was, maar merk wel dat de spieren eromheen sterker en soepeler zijn geworden. Daardoor ook stuk minder pijnlijk.
Herman K.
Na mijn hernia toch wel last gehouden van mijn onderrug. Vooral na lange zitten (auto of etentjes). Begonnen met Sensi Lower Body Vitaal tabletjes en de Sensi Flex Spray en na een paar weken echt veeeeel minder last/pijn. Rug lijkt ook stuk soepeler en sterker geworden. Begon met 4 tabletjes per dag, maar slik er nu nog maar 2 per dag, en voel me daar goed bij!
Dhr. H. Houben
Zeer tevreden! Jaren last gehad van mijn rug en onderrug. Gebruik sinds een paar maanden Sensi Lower Body Vitaal, en voel me nu een stuk soepeler! Ik hou nu een lage onderhoudsdosering aan...

Voeg referentie toe ›

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.