5.496 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen

Weerstand bij duiven

Weerstand ofwel immuunsysteem verhogen bij duiven.
Het is duidelijk dat een duif over een goede weerstand (immuunsysteem) dient te beschikken om in optimale conditie een prestatie te kunnen leveren. Deze goede weerstand bij duiven is in feite eigen aan een gezond dier. Duiven eten en drinken samen en komen in contact met mest, urine en speeksel van andere duiven, en gaan soms in gevecht met elkaar. Dit kan erg nadelig zijn voor de weerstand of gezondheid van de duif.

Onder invloed van stress, een abnormaal hoge kiembelasting (meestal uitgescheiden door zeer zieke duiven), een geringere specifieke immuniteit, een heel pathogene (=ziekteverwekkende) kiem, etc kan het evenwicht omslaan en de duif ziek worden of toch minstens in slechtere conditie komen.

Weerstandsverhogende supplementen voor sportduiven.
Het is daardoor zeer raadzaam om naast de dagelijkse voeding een goede weerstandsverhogende ondersteuning te geven. Producten als Cell Pet en Echina Immunebooster geven deze ondersteuning, zodat de conditie, en afweersysteem van uw duiven verbeterd wordt. De duiven zullen hierdoor minder vatbaar zijn voor ziektes en meer energie overhouden voor de momenten dat ze moeten presteren!

30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen