5.711 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen

Verstopping bij honden

Verstopping behandelen bij honden.
Verstopping bij honden, ook wel constipatie of obstipatie genoemd, is de medische term voor een langzame of moeizame stoelgang. Verstopping bij honden kan onder andere de volgende oorzaken hebben: Een vernauwing in de darm van de hond verlamming van de darmspieren, te weinig beweging, te weinig drinken, uitdroging van de ontlasting in de dikke darm en onvoldoende vezelrijk voedsel.

Verstopping verschijnselen.
Als de voedingsresten te lang in de darmen van de hond blijven zitten, vormt zich een rottingsproces waarbij schadelijke en giftige stoffen vrijkomen. Dit levert verschijnselen op bij de hond als:
Vermoeidheid, lusteloosheid, verminderde weerstand, onzuivere huid/vacht, verminderde werking van de darmen, de alvleesklier en de lever. Daarnaast kan de hond erg winderig worden door het rottingsproces.

Behandeling.
Het voedingssupplement Obesitas Stop bevordert de spijsverteringsfuncties en heeft vetoplossende en vochtverwijderende eigenschappen. Dit middel draagt bij tot een complete vertering van het voedsel en voorkomt abdominale opgezetheid en indigestie. Vooral huisdieren die last hebben van lokale vet- of vochtopstapeling, neiging hebben naar verstopping en blijk geven van een trage metabolische activiteit regeren zeer goed op Obesitas Stop.

30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen