5.496 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen

Bloedluis & vedermijt bij duiven

Bloedluis & vedermijt bij duiven.
Ectoparasieten zijn parasieten die zich uitwendig op een duif voordoen, van dierlijke oorsprong, zoals luizen (bloedluis), mijten (vedermijt) of van plantaardige oorsprong zoals schimmels kunnen het gestel, de huid veren van de duiven ernstig aantasten. Ectoparasieten kunnen ziektes, jeuk en verenuitval veroorzaken.

Ectoparasieten kunnen ziektes veroorzaken zoals bloedluis en verdermijt bij duiven. Behalve dat ze overlast kunnen veroorzaken komt het ook voor dat deze ectoparasieten allerlei ziektes op de mens kunnen overdragen.

Behandeling bloedluis & vedermijt bij duiven.
Speciaal ontwikkeld voor ectoparasieten bij huisdieren is er nu Herbal Equi Spray.  Herbal Equi Spray is een natuurvriendelijke spray, dubbelwerkend en speciaal ontwikkeld voor paarden, honden, katten, vogels, duiven & knaagdieren

Dit 100% natuurproduct is effectief, veilig voor mens en dier en zuinig in gebruik. Herbal Equi Spray heeft een ectoparasieten- en insectwerende werking en is huid- en haarconditioner tegelijk.Herbal Equi Spray beschermt het dier tegen ectoparasieten, bloedluis, vedermijt, vachtmijt, huidmijt, schurftmijt, teken, vlooien, luizen, dazen en horzels. Herbal Equi Spray is tevens te gebruiken voor grotere oppervlakten als kennelreiniger en hokkenreiniger.

30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen