5.496 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen

Cell Vet Paard 100 ml. - Oxygen for Life

Mineralen en enzymen Voor weerstand en energie!
28,00 (incl.9% BTW)
Voorraad: Tijdelijk uitverkocht

Cell Vet, voor extra weerstand en energie bij paarden.


Cell Vet is een voedingssupplement voor paarden en pony's dat afgeleid is van de humane Cellfood formule. Cell Vet bevat 78 mineralen, 34 enzymen en 17 aminozuren in een verhouding die optimaal is voor uw huisdier! Cell Vet kan dagelijks gebruikt worden bij paarden en pony's.
De gepattenteerde Cellfood en Cell Vet formules zijn in 1997 door de International Wall of fame verkozen tot het meest geavanceerde product vanwege hun samenstelling en werking!
Gebruik

Eerst dient u vast te stellen hoeveel water het dier per dag drinkt (Dagelijkse Waterbehoefte). Als andere dieren uit dezelfde bak drinken, stel dan het gemiddelde waterverbruik van al deze dieren vast. Gebruik vervolgens de onderstaande tabel om uit te rekenen hoeveel Cell-Vet dient te worden toegevoegd. Op 20 liter drinkwater mag er de eerste 2 dagen 1ml. Cell-Vet toegevoegd worden. Dag 3 en 4, 2ml. Dag 5 en 6, 3ml. en daarna 4ml. Onderhoudsdosis: Als uw dier gezond is, kunt u de dosis langzaam weer verlagen tot op het niveau van dag 3 & 4. Water dat is blijven staan: Haal iedere ochtend het water van de vorige dag weg en maak een nieuwe voorraad aan voor het dier.

Samenstelling

Cell-Vet is een geregistreerde mixtuur van gezuiverd water, zuurstof, sporenelementen en mineralen, electrolyten in colloïdale vorm. Alle ingrediënten zijn organisch en niet-giftig. Cell-Vet kan samen met andere geneesmiddelen en supplementen worden gebruikt, daar het de biobeschikbaarheid en effectiviteit bevordert.

Waarschuwing

Alleen voor gebruik bij dieren. Houd de flacon uit de buurt van kinderen. Vermijd contact met de ogen en met natuurlijke, organische en en op aardolie gebaseerde stoffen (b.v. zijde, katoen, linnen, e.d.). Cell-Vet bevat namelijk enzymen die organische materialen kunnen afbreken. Houd uit de buurt van mobiele telefoons, computers, koelkasten, magnetrons en andere apparaten die electromagnetische stralen uitzenden. Dit kan de effectiviteit van Cell-Vet nadelig beïnvloeden.

Verpakking

100 ml.

Voedingssupplement

Cell Vet is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Cell Vet Paard 100 ml.
Mineralen en enzymen| Voor weerstand en energie!
€ 28,00 (incl.9% BTW)
Voorraad: Tijdelijk uitverkocht
30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen