5.496 Klantbeoordelingen
Menu Sensipharm Voedingssupplementen

Betaalmogelijkheden

Hoe kan ik bij sensipharm.nl betalen?

U kunt bij Sensipharm.nl op verschillende manieren uw bestelling betalen. Hieronder volgt een opsomming van de mogelijkheden:

iDEAL: Op Sensipharm.nl kunt u met iDEAL betalen. Dit is makkelijk, gratis en volgens dezelfde strenge beveiligingseisen van uw bank. iDEAL is dus eigenlijk een soort online pinnen! Het voordeel hiervan is dat het factuurbedrag meteen overgemaakt wordt, waardoor de verzending ook sneller plaats zal vinden en u het product eerder in huis hebt. Meer info over iDEAL.

Achteraf betalen met Billink: Billink voert voor Sensipharm het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Billink opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Billink website.’

PayPal & Creditcard: Heeft u een Creditcard en/of PayPal account, dan kunt met uw gemakkelijk, veilig en snel betalen via de Paypal website. Meer info over PayPal.

Vooruit betalen: Maakt u liever het bedrag handmatig over dan kan dat natuurlijk ook. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling een orderbevestiging via email met daarin het ordernummer en onze bankgegevens, gebruik deze voor uw betaling. Het factuurbedrag moet dan binnen 4 dagen op de rekening van Sensipharm zijn bijgeschreven. Is het factuurbedrag voor 1500 uur binnen, dan streven we ernaar het pakketje nog dezelfde dag te versturen.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Bedankt voor uw aanmelding
Wat vinden onze klanten
30 jaar ervaring, deskundige klantenservice
Je order binnen 1 werkdag verstuurd
Vanaf € 65,- gratis verzonden
Gemakkelijk achteraf betalen