4.597 Klantbeoordelingen op Trustpilot®
Icon
30 jaar ervaring in Chinese kruiden!
Icon
Voor 15:00 besteld, morgen in huis.
Icon
Vanaf € 65,- gratis verzonden.
Icon
Gemakkelijk achteraf betalen.

Voedingssupplementen voor huisdieren

Voedingssupplementen voor huisdieren.
Voedingssupplementen voor huisdieren zijn levensmiddelen die in de vorm van pillen, pastilles, capsules, druppelvloeistof of als poeders op de markt verschijnen. De actieve stoffen in voedingssupplementen voor huisdieren zijn vaak vitamines, mineralen (sporenelementen), kruiden of andere stoffen.

Voedingssupplementen voor huisdieren van Sensipharm.
Sensipharm levert uitsluitend voedingssupplementen voor huisdieren die samengesteld zijn met natuurlijke, zorgvuldig geselecteerde vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, kruiden, Chinese kruiden, plantenextracten en andere gezondheidsbevorderende stoffen. Bij Sensipharm’s gezondheids- en verzorgingsproducten voor huisdieren wordt steeds het beste van de wetenschap gecombineerd met het beste uit de natuur. Bovendien blijven wij voortdurend zoeken naar de meest innovatieve veterinaire producten op de markt; producten die een belangrijke bijdrage leveren aan de weerbaarheid en het zelfherstellend vermogen van de hond, kat of knaagdier.

Sensipharm is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in de distributie van zeer hoogwaardige natuurlijke supplementen en (homeopatische) diergeneesmiddelen voor huisdieren, vooral gericht naar specialisten, dierenartsen, therapeuten, paramedici, maar ook rechtstreeks naar de consument via onze webshop.

Voor meer informatie neem contact met ons op via het contactformulier