Alle producten: Huisdieren

Struviet bij katten

Struviet behandelen bij katten.
Struviet bij katten, is een urinewegaandoening die onder andere voorkomt bij katten. Struviet bij katten kan pijnlijke problemen geven bij het plassen. Door kristalvorming worden de urinewegen van kat beschadigd. Dit kan ook leiden tot een infectie aan de urinewegen van de kat.

Symptomen van struviet bij katten zijn o.a.:

  • Veelvuldig en lang plassen.
  • Rode urine door bloed.
  • Plassen op andere plaatsen dan de kattenbak.
  • Klagen van de kat tijden het plassen.
Urologist Aid - Kleine Huisdieren
Download etiket

Urologist Aid - Kleine Huisdieren

Blaasformule voor huisdieren | Houdt de blaas schoon
€ 19,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Urologist Aid - Kleine Huisdieren1€19,95€19,95
Urologist Aid - Kleine Huisdieren2€19,95 €19,50€39,00
Urologist Aid - Kleine Huisdieren3€19,95 €18,95€56,85
Urologist Aid - Kleine Huisdieren5€19,95 €18,50€92,50
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Blaas formule voor kleine hondjes, katten, cavia's en konijnen.
Urologist Aid bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden speciaal voor kleine hondjes, katten, cavia's, konijnen en andere huisdieren. Deze blaas formule is veilig en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Verbetering is in de meeste gevallen al binnen 2 a 3 dagen zichtbaar.

Urologist Aid is al ruim 30 jaar onze best verkochte formule!

Urologist Aid is geschikt voor alle huisdieren tot circa 5 kilo, zoals kleine hondjes, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens.

Ingrediënten

Lysimachia s. Desmodium, Lygodium Spores, Dianthus, Abutilon, Pyrrosia, Plantago Seed, Talc, Shen Chu, Licorice en Binder.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 11% Ruw vet: 0,2% Ruw eiwit: 3,4% Ruwe celstof: 20%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree, zwangerschap en langdurig bij zwakke dieren.

Gebruik

Urologist Aid mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Speciaal voor huisdieren tot circa 5 kilo zijn er 250 mg tabletjes. Aanbevolen wordt om tot 5 kilo lichaamsgewicht 2 maal daags 1 tablet a 250 mg. oraal te geven. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer. Voor huisdieren vanaf 5 kilo lichaamsgewicht zijn er grotere 1000 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 250 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Urologist Aid is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Geerlings
Onze kat liep steeds naar de kattenbak om te plassen. Diverse keren naar de dierenart.. Lees meer..
Sonja
Met Sensipharm ben ik echt heel blij, voor mijn hond heb ik op aanraden van een vrien.. Lees meer..
Charlotte
Mijn siberische kater van 13 had opeens last van blaasontsteking, blaasgruis, bloed b.. Lees meer..
Alle reviews
Geerlings
Onze kat liep steeds naar de kattenbak om te plassen. Diverse keren naar de dierenarts geweest en vele kuren verder, foto's gemaakt van de blaas gaven mij het advies om speciaal voer te geven. Dit gaat niet werken want ik heb meer katten. Nu heb ik jullie tabletten geprobeerd. De Urologist Aid. Na een paar dagen werd de kat al rustiger en na 14 dagen in hij weer de oude. We zijn er super blij mee.
Sonja
Met Sensipharm ben ik echt heel blij, voor mijn hond heb ik op aanraden van een vriendin urologist gekocht, omdat zij een erge blaas ontsteking had en het werkt echt heel goed, na 4 dagen ging het veel beter en na ongeveer 8 tot 9 dagen was het over, ik ben wel 14 dagen met dezelfde dosering doorgegaan en ben het aan het afbouwen met 1 tabl. 14 dagen lang en als alles perfect blijft dan bouw ik het langzaam af met een halve tablet, maar ik ben zeer tevreden en heb het ook al tegen heel veel hondenliefhebbers verteld, echt geweldig
Charlotte
Mijn siberische kater van 13 had opeens last van blaasontsteking, blaasgruis, bloed bij het plassen. Na injectie ontstekingsremmer en blaasontspanners dierenarts kwam het binnen een week gewoon weer (nog heviger) terug. Op naar een alternatief! Meneer moet de dieetvoeding niet, ik geef nu zoveel mogelijk vers vlees, elke dag Urologist aid (2 pillen per dag). Hij plast weer als vanouds, alle problemen lijken voor nu (8 dagen na Urologist) voorbij!
Wil Abbekerk
Vier weken geleden kreeg mijn kat van 7 jaar voor het eerst blaasontsteking, hiervoor kreeg hij van de dierenarts pijnstillers. Na 3 weken begon de ellende opnieuw en heb toen Urologist Aid besteld. Het ging wat lastig om de 2 tabletjes toe te dienen, de kat spuugde het steeds uit. Ik heb de tabletjes toen met een vijzel tot poeder gestampt en dat door zijn eten gedaan en dat ging goed. Na 4 dagen was hij van de blaasontsteking af. Ik geef hem nu nog 2x daags 1 tabletje.
Nathalie Swiatalski
Urologist besteld voor mijn kater met blaaskristallen. In het verleden al met succes gebruikt, maar op een gegeven moment mee gestopt. In mijn multi -cat huishouden is het moeilijk om strikt gescheiden aparte voeding aan te bieden, dus de Urologist is een uitkomst. Ik merk nu na een aantal dagen alweer verbetering. Ditmaal ga ik de tabletten blijvend gebruiken. Top produkt!
Monique Dorp
Gebruik urologist voor mijn kater met urineweg problemen. Sinds ik dit gebruik plast hij niet meer op bed alleen nog op de bak. Ben erg tevreden en ga hier zeker mee door
WIlma
Gelukkig sinds het gebruik van Urologist heeft de poes geen blaasontsteking meer gehad. We geven nu 1 tablet per dag en hopen dat ze nu vrij blijft van blaasontsteking.
Dennie Mrozek
Onze caviabeer van bijna 4 jaar had al een half jaar een ‘natte kont’. Uit een röntgenfoto bleek niets. Uit de echo kwam als diagnose blaasgruis. Antibiotica hielp maar tijdelijk. Ik geeft hem nu ongeveer 3 weken 1 babydruppel vitamine D en vier tabletten urologist aid per dag. De urologist aid wilde hij eerst niet eten en loste ik op in water en deed het door de gesneden andijvie. Na een week at hij ze uit de hand. Het gaat nu stukken beter. De vieze pieskont is nauwelijks meer aanwezig. Wel laat ik hem elke dag een stukje lopen want dat is mogelijk ook erg belangrijk : lichaamsbeweging. Ik ben tevreden
Erica
Mijn kat had ook blaasgruis en ik plaatste mijn verhaal op Facebook en kreeg de tip om dit te gebruiken Alle medicijnen van de dierenarts hielpen niet Blaasgruis tabletten werkten fantastisch en was heel kort daarop blaasgruis vrij Nu nog steeds op speciaal voer waardoor ze meer drinkt en vaker moet plassen Ze hoef ook geen pillen meer in te nemen Ben zo blij toen met deze tip en ik raad iedereen aan die met het verhaal van hun kat komen om dit echt te gaan gebruiken
moeder van Pluis
Zorgenkatje Pluis heeft hartfalen en blaasgruis. Van erg incontinent, kuurtjes antibiotica en pijnstillers naar 1 x 1 tabletje Urologist per dag als onderhoudsdosis. Eet met de andere 2 katten mee en doet het over het geheel genomen goed. Met dank!
M.Dooms
Geweldig product. Na veel urineweg problemen met kater struviet en poes met struviet en calciumoxalaat geen problemen meer en hoeven ze geen dieet voer meer. Poezen zijn gelukkig en ik ook. Snelle levering en netjes verpakt.
Dillinger
Dillinger is onze 'plaskater'. Twee jaar geleden begonnen de problemen met plassen, constant op de bak, van de bak af, op de bak, van de bak af, zonder te plassen. Het bleek dat Dillinger blaasgruis had. Twee keer naar de DA geweest om de blaas te spoelen en dieetvoer. Met de mededeling dat bij de volgende keer een penisamputatie op het menu stond, dat moet toch anders kunnen! Toevallig kwamen wij op internet "Urologist Aid" tegen en aangezien Dillinger een grote kater is, hebben wij voor de 1000 mg gekozen. In het begin hebben wij de voorgeschreven dosering gevolgd, nu geven wij hem eens in de twee dagen een halve tablet als onderhoud. Daarnaast hebben wij ook het voedsel veranderd van (graanvrije) brokken naar vers vlees en alleen 's avonds nog (graanvrije) brokken. Het gaat erg goed met Dillinger, wij zijn dan ook erg tevreden over de "Urologist Aid". Bedankt!
Daniela
Door noodsituatie (kat kon niet meer plassen en er zat bloed in de urine) was ik al met een homeopatisch middel begonnen maar iig plaste hij na een kleine week weer bijna zoals voorheen. Ik ga nog een week hiermee door en dan afbouwen naar onderhoudsdosering van 1 tablet per dag.
Mevr A Metz
Ik ben tevreden met Urologist Aid, Mijn kater Cay heeft nu geen plasproblemen meer, binnen een week verbetering geconstateerd...Hij is pas 9 maanden en heeft al veel de dierenarts gezien voor onderzoeken...
Angelique
Het is echt super spul! Alleen had ik een vraagje: ik heb mijn kat 1,5 week lang elke dag 2 pilletjes gegeven, na 1 week was ze van haar kwaaltjes af. Alleen nu 1 week later heeft ze weer dezelfde symptomen en ben ik maar weer opnieuw begonnen met 2x daags 1 tablet te geven. Maar nu is mijn vraag.. hoe lang kan ik haar dit product blijven geven en kan het haar helpen als ik het gewoon dagelijks ga gebruiken, of mag er maar 1 keur gegeven worden? En is het misschien beter om haar speciale voeding te geven?
Hogendoorn
Na 1 dag al ontvangen en best laat besteld. Ik laat nog weten hoe het zal verlopen. Dieet voer van RC via dierenarts lust zij niet. Urologist Aid wel dat is een aanrader voor katten met deze aandoening. Ik hoop dat zij opknapt.
Ron
We hebben een dwergpicher en die reageert zeer heftig op medicijnen. Drie maal dankzij medicijnen zelfs bij een spoeddienst beland omdat hij verlamt raakte. Zelf gebruik ik supplementen dus dacht laat het voor de hond ook eens proberen. Hij kreeg een week of 5 terug last van urine verlies in zijn slaap. Niet veel maar wel dusdanig dat iedere ochtend zijn slaapkleed de was in kon. Ondertussen een paar weken veder (met het twee maal daags urogolist gebruiken) en de klachten zijn echt zeer sterk verminderd! Voor ons was het de moeite van het proberen waard en zojuist ook de tweede bestelling gedaan. Prima product! En niet geheel onbelangrijk... het bespaard de hond een nieuw dierenarts trauma want dat bezoek is niet zijn favoriet, het tabletje vind hij ook prima smaken dus geen gedoe om het om op te laten eten.
Viv Koning
Onze kater heeft last van blaasgruis. Dure dieetvoeding is geen optie omdat hij daar heftig allergisch op reageert. Urologist Aid besteld en in het begin te weinig resultaat. Kater weegt 7 kg, dus dosis verhoogt naar 2 maal daags 3 tabletjes. Werkt prima nu al ongeveer 6 weken. Maar als we de dosis verlagen naar 2 maal daags 2 tabletjes komen de klachten (plassen buiten de kattenbak) terug. Er zit dus niks anders op dan eindeloos door te gaan met 6 tabletten per dag, vrees ik...
Nathalie Peters
Zeer snelle levering en duidelijke uitleg. Medewerkers zijn vriendelijk en reageren snel. Vandaag weer urine van Angel laten controleren, aangezien ze morgen haar laatste tablet van de 2e ab kuur krijgt. De eerste 10 dagen kreeg ze 2x pd een tablet (erg stressvol) daarna 1x pd 1 tablet. Maar helaas, ze had nog steeds ontstekingen in haar urine, gelukkig geen blaasgruis. Aangezien er blijkbaar geen sprake is van een bacteriële infectie werd nu uiteraard dieetvoer van RC geadviseerd, maar ik ben daar geen voorstander van, zelf houd ik meer van natuurlijke producten, geef sinds een paar weken Freitags Best Meal. Sinds vandaag geef ik Angel, onze bijna 3 jarige Ragdoll, Urologist, kan dus nog niks zeggen of het werkt of niet. Fingers crossed! Angel had geen last van de symptomen of ander abnormaal gedrag het was dat ik per toeval 2x een plasje vond, maar ja met 3 katten en 1 hond is het lastig van wie het was, toevallig was Angel de 1e en enige die op de bak met speciale korreltjes plaste zodat ik de urine van haar kon laten controleren. Maar nou ben ik dus wel benieuwd hoe lang je het ongeveer moet geven, voor ik weer urine kan laten controleren???
Mevr. Hanneke Woerdeman
Natuurgeneeskundige middelen, ook voor dieren, hebben mijn voorkeur sowieso. Zeker bij allerlei kwaaltjes heel goed inzetbaar i.p.v. het gesjouw met je huisdier naar een dure dierenarts en dan vervolgens anti-biotica-gedoe, etc.. Mijn kat heeft neiging tot blaasgruis en van tijd tot tijd een kuurtje "Urologist Aid" is de oplossing..
Mevr. Jolanda
Hallo ik gebruik Urologist Aid, ben er erg blij mee want mijn kat moest een operatie ondergaan voor haar blaas een keer per zeven maanden een blaas ontsteking dus een ingreep van 300,00 euro heb toen op internet gekeken want ik had er geen goed gevoel over via internet bij Sensipharm terechtgekomen nu twee jaar gebruik geen blaas problemen meer goede service vandaag bestelt morgen in huis!
Mevr. Versteeg
Wij bestellen voor onze katten urologist aid voor de katten met blaasgruis en dit middel helpt wekelijksnel en effectief. nu hadden de katten niesziekte en heb pulmitranq besteld en ook dit middel werkt snel en effectief. heb het volste vertrouwen in Sensipharm.
Mevr. Salt
Mijn kat heeft blaasgruis en eens in de zoveel tijd heeft hij daar last van, omdat er kristallen vormen in de urine en ongelukkig genoeg alleen maar wil plassen waar het zacht is(dus niet in kattenbak) de urine bevat ook bloed en mij kat heeft hier heel erg veel last, sinds ik via internet Sensipharm heb gevonden en "Urologist Aid" gebruik is het binnen twee dagen zo goed als over, wel blijf ik een paar dagen daarna nog Urologist gebruiken, kan het iedereen aanraden die huisdieren heeft met blaas en nier problemen.
Mevr. Haak
Kater heeft 8 maanden (!!!) een blaasgruisdieet gehad zonder resultaat. Hij krijgt nu drie weken Urologist Aid-tabletten en het gaat een stuk beter met plassen. Hij is er nog niet helemaal vanaf, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het met deze tabletten gaat lukken. Eindelijk!
Mevr. Dortangs
Simba had krampen en kon niet meer goed plassen een bezoekje aan de dierenarts wijst uit dat hij last van blaasgruis heeft. Na pijnstillers en antibiotica en dieetvoeding zou het weer over gaan. De week wat er op volgde ging Simba altijd minder plassen tot op een nacht helemaal niet meer. Spoedafspraak bij de dierenarts weer spuitjes en een catheter want urineweg was afgesloten. Na 3 dagen werd catheter eruit gehaald en Simba moest eigenlijk weer zelf gaan plassen, maar nee hoor het lukte niet. Er werd al aan een operatie gedacht. Toen ik op internet Urologist aid vond heb ik niet te lang nagedacht en heb het besteld. Bestelling was er de tweede dag al .Nu heeft Simba al drie dagen de tabletjes gekregen en .......hij plast wel nog niet zoals het moet maar wel veel en vaak. Hij begint weer te spelen en eet weer goed. Alleen het drinken is nog niet oke, maar daar zoeken we nog wel een oplossing voor. Ik zal iedereen die een kat heeft die blaasgruis heeft urologist aid aanbevelen..
Mevr. van der Vis
Wij gebruiken sinds ruim een jaar, het medicijn Urologist Aid voor honden. Onze teef Indy, is het eerste half jaar erg ziek geweest door terugkerende blaasontstekingen, en gruissteen in de blaas. Als de antibiotica gestopt was begon ze weer problemen aan haar blaas te krijgen. We zijn op internet gaan zoeken naar medicijnen die haar eventueel zouden kunnen helpen. En kwamen bij Sensipharm terecht. We begonnen met het medicijn als proef maar beviel al snel heel goed. Wij merken wel dat als je wilt stoppen dat Indy binnen een paar dagen weer klachten krijgt aan haar blaas. De bestelling online verloopt vlot en eigenlijk na een dag kun je het medicijn al binnen hebben. Tot nu toe is er niets wat tegenvalt en de resultaten zijn prima bij Indy. Geen last meer van blaasontstekingen en gruissteen in haar blaas. Via de mail wordt er snel gereageerd op je gestelde vragen. Kortom wij zijn zeer tevreden!! wij zijn dus zeer tevreden en zullen er nog lang gebruik van maken.
Mevr. van Peppen
De pillen die we voor onze kat hadden besteld (last van blaasgruis) gebruiken we nu ook voor de hond, binnen een week van de (incontinentie) klachten af. Heerlijk als een produkt zo goed werkt en een stuk betaalbaarder als de (niet werkende) chemische pillen van de dokter. Ik ben heel blij met deze pillen!
Mevr. Bertjens
Ik ben tevreden met Urologist Aid, onze kater heeft nu geen plasproblemen meer,binnen een week verbetering geconstateerd
Versluis
Konijn die volgens dierenarts een spuitje zou moeten hebben omdat ie chronische blaasproblemen heeft. Hij heeft 1 blaasoperatie en 2 blaasspoelingen doorgemaakt en heel veel antibiotica moeten innemen. Dit dier heeft ons kapitalen gekost!! Was zelfs na blaasspoeling nog niet opgeknapt. Na 1 week tabletten voor blaasproblemen heeft ie nergens meer last van!!!!!!!!! Konijn hoef ik dus niet in te laten slapen. Het lijkt wel een wonder. Ben zo blij!
Mevr. leliveld
Onze kat begon bloed te plassen. Is niet normaal bang voor reizen dus eerst gekeken wat er aan alternatief was. Na 3 dagen gebruik geen bloed meer, plast weer gewoon op de bak en bijkomend..... hij heeft een glanzende vacht.
Mevr. e. schellen
ònze kater plaste helemaal niet meer en had al enkele kuren antibiotica gehad van de dierenarts maar het kwam weer terug, met deze pilletjes plast hij weer veel beter en loopt weer lekker rond in de tuin..
Mevr. Hazebroek
Heb ik toch een vraagje aan iedereen. Nu jullie dit produkt gebruikt hebben. Gebruiken jullie dan ook nog speciaal dieet voer of niet. Zo niet welk voer geven jullie dan. Aangezien onze kat blaasgruis heeft en nu bij de dierarts is voor behandeling en waarschijnlijk aan een dieet voor moet. Heb wel Urologist Aid gelijk besteld en zal vandaag of morgen wel binnen komen. Zie jullie reaktie graag te gemoed.
Dhr. Sensipharm
Wanneer je Urologist Aid geeft ivm blaasgruis, is in de meeste gevallen geen speciaal en duur dieetvoer meer nodig. Het mag indien gewenst wel gewoon samen gebruikt worden.
Mevr. Corine Mosterdijk
Vrijdagavond dit product besteld en zaterdag al in huis !! Geweldig natuurlijk.. en ik zal na ca. 14 dagen laten weten hoe mijn kat zich dan gedraagd en of hij baad heeft gehad bij deze pilletjes.. in ieder geval dank voor de snelle levering.
Mevr. Mennen
Super, na een paar dagen is onze kat helemaal vrij van blaasgruis! We hadden al veel diten en middeltjes gebruikt, maar hier zijn wij en de kat heel blij mee!
Mevr. c. de nie
Na vier antibioticakuren, geen enkel resultaat, na 1 week urologist is kat vrij van troebele, rode urine en cavia idem. Ongeloofelijk!
Mevr. ans versteegen
Deze tabletten zijn onmisbaar voor mijn gecastreerde katers van 13 jaar oud ter voorkoming van blaasgruis. Ze krijgen ieder 2xdaags 1 tablet ne dat verhelpt ongewenste plasproblemen
Mevr. J. Marinus
Plassen gaat nu een stuk beter bij bij onze poezen, waarvan er 2 last hadden van gruis. We hadden al veel geprobeerd, maar nu eindelijk resultaat!
Dhr. J. Crama
Super

Voeg referentie toe ›

100% natuurlijk voor mens en dier.

Verzending binnen 1 werkdag.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.