4.597 Klantbeoordelingen op Trustpilot®
Icon
30 jaar ervaring in Chinese kruiden!
Icon
Voor 15:00 besteld, morgen in huis.
Icon
Vanaf € 65,- gratis verzonden.
Icon
Gemakkelijk achteraf betalen.

Parasieten bij katten

Parasieten bij katten
Parasieten zijn ectoparasieten die zich uitwendig op een kat voordoen, van dierlijke oorsprong, zoals vlooien, teken, luizen, mijten of van plantaardige oorsprong zoals schimmels kunnen het gestel, de huid en de haren van de kat ernstig aantasten. Parasieten kunnen ziektes, eczeem, jeuk en haaruitval veroorzaken.

Parasieten kunnen ziektes veroorzaken zoals vachtmijt bij de kat en oorschurft. Behalve dat ze overlast kunnen veroorzaken komt het ook voor dat deze Parasieten allerlei ziektes op de mens kunnen overdragen.

Behandeling parasieten bij katten
Speciaal ontwikkeld voor parasieten bij huisdieren is er nu Herbal Equi Spray.
Herbal Equi Spray is een natuurvriendelijke spray, dubbelwerkend en speciaal ontwikkeld voor paarden, honden, katten, vogels, duiven & knaagdieren

Dit 100% natuurproduct is effectief, veilig, en zuinig in gebruik.
Herbal Equi Spray heeft een parasieten- en insectwerende werking en is huid- en haarconditioner tegelijk.Herbal Equi Spray beschermt het dier tegen parasieten, bloedluis, vedermijt, vachtmijt, huidmijt, schurftmijt, teken, vlooien, luizen, dazen en horzels. Herbal Equi Spray is tevens te gebruiken voor grotere oppervlakten als kennelreiniger en hokkenreiniger.