Sensipharm Bitterspray - Hond, Kat & Vogel
Download etiket

Sensipharm Bitterspray - Hond, Kat & Vogel

Zeer bittere smaak | Gaat likken en knagen tegen
€ 11,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sensipharm Bitterspray - Hond, Kat & Vogel1€11,95€11,95
Sensipharm Bitterspray - Hond, Kat & Vogel2€11,95 €11,75€23,50
Sensipharm Bitterspray - Hond, Kat & Vogel3€11,95 €11,55€34,65
Sensipharm Bitterspray - Hond, Kat & Vogel5€11,95 €11,35€56,75
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Sensipharm's Bitterspray voor honden, katten en vogels.
Door de bittere (vieze) smaak van Sensipharms Bitterpray, zeer effectief bij honden, katten, vogels, kippen, duiven, konijnen, cavia's en andere knaagdieren bij het likken aan wonden en bijten en/of knagen aan de vacht en bij vogels pikken aan de veren.

Bitterspray bij het knagen en bijten aan meubels en trappen.
Gebruik Sensipharms Bitterspray voor meubels, tafelpoten, stoelpoten of trappen om knagen en bijten te voorkomen. Uw huisdier blijft er weg van vanwege zijn bittere en vuile smaak. Onze spray is veilig in gebruik en geeft geen vlekken!

Bitterspray voor vogels, kippen en duiven.
Zeer effectief bij vogels, duiven en kippen om verenpikken te voorkomen. Vanwege de bittere smaak stopt het pikken aan de veren snel!

Samenstelling

Aqua, Denatoniumbenzoat, Benzalkonium Chloride, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone & Methylisothiazolinone.

Waarschuwing

Niet in de ogen sprayen. Buiten het bereik van kinderen houden.

Gebruik

Sprayen op de gewenste plek en indien nodig herhalen.

Verpakking

100 ml.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Nelleke Meijer
Werkt heel goed voor onze hond, die uit gewoonte als hij alleen is op zijn achterpote.. Lees meer..
Henk
De hond en de knaagdieren likken er niet aan. Kortom doet z'n werk.
Gisela
Habe meiner Katze etwas in das Fell gerieben. Unser Kater hat sie nicht mehr so viel.. Lees meer..
Alle reviews
Nelleke Meijer
Werkt heel goed voor onze hond, die uit gewoonte als hij alleen is op zijn achterpoten likt
Henk
De hond en de knaagdieren likken er niet aan. Kortom doet z'n werk.
Gisela
Habe meiner Katze etwas in das Fell gerieben. Unser Kater hat sie nicht mehr so viel ins Genick gebissen.
Viviane Van Wijnsberge
Mijn Duitse herder beet aan haar staart. Sinds ik het antie bijt sensipharm gebruik bijt ze er niet meer aan, enkel als er te veel tijd tussen zit bijv. 12 uren dan durft ze er terug aan bijten, regelmatig behandelen is de boodschap, bestel ik zeker en vast terug tot het volledig is genezen, ben blij dat ik dit product heb gevonden, zeker een aanrader !
Henk K.
Ervaring met Bitterspray van Sensipharm is erg goed! Onze kat likt niet meer aan haar wond sinds dat we de bitterspray erop gespoten hebben. Huid en vacht zien er nu weer mooi uit!

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn paard of pony?
Een tabletje of pilletje geven aan paard kan soms knap lastig zijn. Sommige paarden eten het zo uit de hand, maar bij andere zul je het iets creatiever aan moeten pakken. Je kunt ze evtentueel verstoppen in een appel of samen met iets anders lekkers geven. Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer, drinkwater of slobber.

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn paard blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Hoeveel moet ik mijn paard per dag geven?
Wij raden 1 tot 2 maal per dag 1 tot 4 tabletten aan, afhankelijk van gewicht en conditie. Dit is natuurlijk een vrij breed begrip, voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 zakjes, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

4. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige paarden zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je paardje het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een tabletje per dag minder geven. Geef je in het begin bijv 8 tabletjes per dag, dan kun je de week daarna 7 tabletjes per dag geven, de week daarna 6, dan 5 etc etc. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

5. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel.

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!  

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.