Sensi Flex Spray - Paard & Hond
Download etiket

Sensi Flex Spray - Paard & Hond

Spierspray voor paard & hond | Spieren, pezen & gewrichten
€ 19,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sensi Flex Spray - Paard & Hond1€19,95€19,95
Sensi Flex Spray - Paard & Hond2€19,95 €19,50€39,00
Sensi Flex Spray - Paard & Hond3€19,95 €18,95€56,85
Sensi Flex Spray - Paard & Hond5€19,95 €18,50€92,50
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Sensi Flex Spray - Spier- en rugspray voor paarden en honden.
Sensi Flex Spray is een spierspray voor paarden en honden die last hebben van stijfheid en spierblessures in o.a. de rug en benen. Deze rugspray heeft een sterk verkoelende en verwarmende werking en lost blokkades op in spieren en gewrichten. Sensi Flex Spray is het uitgekozen middel voor paarden en honden die fysieke grenzen verleggen en zich overtrainen. Ideaal bij vermoeide, verzuurde, gespannen en stijve spieren, stramme, opgezwollen en warm aanvoelende gewrichten, blessures en krampen.

Als rugspray werkt het diep in de rug door en maakt de ruggenwervel van uw paard of hond weer soepel. Bij chronische rugproblemen raden wij aan om Sensi Flex Spray te combineren met Smooth Locomotion voor paarden of Smooth Locomotion voor honden.

Deze spierspray is 100% veilig in gebruik, natuurvriendelijk en zeer makkelijk en zuinig aan te brengen. U hoeft Sensi Flex Spray niet in te masseren zoals bij veel andere spier- en rugsprays. De spray kan het beste gebruikt worden aan het begin van de dag en/of voor het rijden of longeren.

Samenstelling

Scallion Roots, Pinellia, Red Hibiscus, Strychni Semen, Menthol, Methyl Salicylate, Drynaria, Liquorice, Alcohol, Water & Vinegar.

Waarschuwing

Niet gebruiken op open wonden of beschadigde huid. Vermijd contact met ogen, neus en mond. Gebruik wordt afgeraden tijdens dracht en/of bij zogende dieren.

Gebruik

Op gevoelig gebied, een of meerdere malen per dag gericht sprayen. De spray kan het beste gebruikt worden voor het rijden of longeren.

Verpakking

Sprayflacon 110 ml.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Mevr. T. Kapteijns
Hoi, Ik vind dat we de producten erg snel in huis hebben, geweldig. En de Sensi Fl.. Lees meer..
Mevr. A. Latijnhouwers
Super middel voor spieren en gewrichten. Je kan het overal bij gebruiken zelfs bij je.. Lees meer..
Alle reviews
Mevr. T. Kapteijns
Hoi, Ik vind dat we de producten erg snel in huis hebben, geweldig. En de Sensi Flex Spray werkt fantastisch, ook voor mensen. Hartelijke groeten
Mevr. A. Latijnhouwers
Super middel voor spieren en gewrichten. Je kan het overal bij gebruiken zelfs bij je nek. Snelle levering ook pluspunt. Je kan het helaas niet meer zelf halen alleen postorder.

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn paard of pony?
Een tabletje of pilletje geven aan paard kan soms knap lastig zijn. Sommige paarden eten het zo uit de hand, maar bij andere zul je het iets creatiever aan moeten pakken. Je kunt ze evtentueel verstoppen in een appel of samen met iets anders lekkers geven. Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer, drinkwater of slobber.

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn paard blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Hoeveel moet ik mijn paard per dag geven?
Wij raden 1 tot 2 maal per dag 1 tot 4 tabletten aan, afhankelijk van gewicht en conditie. Dit is natuurlijk een vrij breed begrip, voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 zakjes, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

4. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige paarden zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je paardje het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een tabletje per dag minder geven. Geef je in het begin bijv 8 tabletjes per dag, dan kun je de week daarna 7 tabletjes per dag geven, de week daarna 6, dan 5 etc etc. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

5. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel.

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!  

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.