4.758 Klantbeoordelingen op Trustpilot®
Icon
30 jaar ervaring in Chinese kruiden!
Icon
Voor 15:00 besteld, direct verstuurd.
Icon
Vanaf € 65,- gratis verzonden.
Icon
Gemakkelijk achteraf betalen.

Soepele rug en achterhand bij paarden

U zoekt een supplement of Chinese kruiden voor de spieren en pezen in rug of achterhand van uw paard en pony? Sensipharm levert een aantal zeer effectieve maar toch veilige voedingssupplementen op basis van Chinese kruiden voor de pezen en spieren in rug en achterhand bij paarden en pony's. Chinese kruiden kunnen ook bij paarden een prima optie zijn voor soepele spieren en pezen in onder andere rug en achterhand. Met behulp van de Chinese kruiden supplementen van Sensipharm kunt u deze verder optimaliseren.

Gratis productadvies

Over het algemeen wordt het product Smooth Locomotion voor de spieren en pezen in rug en de achterhand gekozen, en Smooth Upperbody voor de voorhand, hals en nek. Deze producten mogen evt. ook gecombineerd worden. Daarnaast hebben we ook een uitwendige spierspray Sensi Flex Spray voor het verwarmen en verzorgen van de spieren van buitenaf.

Gratis productadvies.
Vindt u het lastig om het juiste product te kiezen, of wilt u advies over onze spierformules voor rug en achterhand, neem dan direct contact met ons op zodat we u kunnen adviseren!

Stel uw vraag via Whatsapp!   Stel uw vraag via email!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Bedankt voor uw aanmelding

Wat vinden onze klanten

Kennisbank artikelen