Pulmitranq - Paard

Pulmitranq - Paard

Long formule voor paarden | Een hele opluchting
€ 60,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Pulmitranq - Paard1€60,95€60,95
Pulmitranq - Paard2€60,95 €58,95€117,90
Pulmitranq - Paard3€60,95 €56,95€170,85
Pulmitranq - Paard5€60,95 €54,95€274,75
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Luchtweg formule voor paarden en pony's op basis van Chinese kruiden.
Pulmitranq bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de beroemde formule ‘Bu Fei Tang’. Al meer dan duizend is deze Chinese formule een hele opluchting voor mens en dier. Pulmitranq is 100% natuurlijk en veilig in gebruik en mag indien gewenst langdurig worden gegeven.

Pulmitranq is al ruim 25 jaar een succesvolle formule, ook in de paardensport!

Ingrediënten

Codonopsis, Astragalus Root, Rehmania (Cooked), Mume, Astra, Schizandra, Morus Bark, Perilla Seed, Fritillaria, Platycodon, Pinellia, Ginger Dry, Binder.

Allergie-informatie

Pulmitranq bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 3,7% Ruw vet: 0,9% Ruw eiwit: 4,7% Ruwe celstof: 20,3%

Waarschuwing

Niet gebruiken bij infectieuze aandoeningen, gepaard met koorts.

Gebruik

Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Bij chronische aandoeningen minimaal 1 maand gebruiken, en eventueel doorgaan met lagere onderhoudsdosering.

Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 180 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Pulmitranq is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Liesbeth Damen-Berkers
Ik heb nu 1 zakje Pulmitranq op...en mijn dampig paard heeft nu helemaal geen last meer, zelf met 25 graden niet !! Ik ben er heel blij mee! En een snelle levering !
Alle reviews
Liesbeth Damen-Berkers
Ik heb nu 1 zakje Pulmitranq op...en mijn dampig paard heeft nu helemaal geen last meer, zelf met 25 graden niet !! Ik ben er heel blij mee! En een snelle levering !
Liesbeth Damen-Berkers
Ik heb nu 1 zakje Pulmitranq op...en mijn dampig paard heeft nu helemaal geen last meer, zelf met 25 graden niet !! Ik ben er heel blij mee! En een snelle levering !
Linda
Mijn mini shetje kreeg tijdens de dracht longproblemen. Van alles geprobeerd wat op dat moment kon en mocht tijdens de dracht. Niets hielp echt. Na de bevalling met verschillende middeltjes begonnen. Dat gaf maar een paar dagen opluchting. Toen Pulmitranq ondekt. Eerst wat sceptisch omdat ik vrijwel alles al geprobeerd had. Maar warempel het gaf verlichting. Eerst begonnen met hoge dosering. Na een maand afgebouwd naar 2 maal daags 1. Ging heel goed. Nu waren ze op. Ik dacht ff kijken wat het gaat doen. Na een week weer de oude klachten terug. Dus maar weer besteld ! Pipi blijft er nu gewoon op! Nooit niks anders meer.
Mevr. de G.
Ik ben zeer tevreden over Pulmitranq. Mijn paard heeft voorgaande jaren diverse kuren van de dierenarts gehad en de tijd tussen de kuren werd steeds korter. Vanaf maart dit jaar begonnen met Pulmitranq en tot op heden doet ze het hartstikke goed. Nooit verwacht maar ben zo blij dat ik Pulmitranq gevonden heb.
Mevr. Y van Scheers
Ik heb onlangs Pulmitranq - Paard besteld en het zoals beloofd de volgende dag in huis gekregen. Na 3 dagen kon ik al verbeteringen merken bij mijn paard, het lijkt alsof hij meer lucht heeft. Hij haalt zijn oude streken weer uit wat hij al een tijd lang niet meer deed. Het hoesten is minder geworden, uithoudingsvermogen is verbeterd. Zo is hij er alweer met mij aan de kletter gegaan! Superblij, na 3 dagen al.
Mevr. Y van Scheers
Hoera mijn paard is weer de oude!! Ik heb onlangs Pulmitranq - Paard besteld en het zoals beloofd de volgende dag in huis gekregen. Na 3 dagen kon ik al verbeteringen merken bij mijn paard, het lijkt alsof hij meer lucht heeft. Hij haalt zijn oude streken weer uit wat hij al een tijd lang niet meer deed. Het hoesten is minder geworden, uithoudingsvermogen is verbeterd. Zo is hij er alweer met mij aan de kletter gegaan! Superblij, na 3 dagen al.
Mevr. van Dijk
Onze tinker heeft sinds 4 jaar copd. Ging redelijk goed tot voor een 1 jaar geleden. Elke keer hoesten en een paar keer verschrikkelijk benauwd, dus zowat om de 10 dagen dierenarts erbij en weer spuiten etc.. Tot ik Sensipharm op internet vond en pulmitranq heb besteld. Deze in overleg met medewerker in een opbouwende fase gegeven en al vanaf het begin heeft hij niet meer gehoest. Gebruiken het nu 1 maand 4 x 4 tabletten en het gaat goed. Heeft nog wel zo nu en dan een snotneus, maar ook dit wordt minder. Als onze tinker er zo op blijft reageren dan een dikke tien voor pulmitranq en Sensipharm.
Dhr. Holsgens
De teblatten voor de luchtwegen zijn in een woord fantastisch. Ward hoest niet meer en tijdens het rijden proest hij nog maar nauwelijks. Heb nu een potje tabletten gekocht om tijdens het rijden wat meer rust te krijgen, zodat hij zich meer op mij kan concentreren en niet op zijn omgeving. Ik hoop, dat dit net zo goed werkt als de tebletten voor de luchtwegen. Ik gebruik die tabletten nu pas dagen, hoop snel op een positief resultaat. Kan dan wat meer gaan uitrijden en hoop ik in juni as heerlijke strandritten te kunnen gaan maken.
Mevr. Nathalie
Dit product is perfect omschreven. Ik heb met mijn paard een 1.5 jaar lang twee verschillende dierenartsen bezocht, en niks heeft geholpen. Ik had alle hoop opgegeven en kwam toen pulmitranq tegen op internet en ben vragen gaan stellen aan een medewerkeer over dit product. Hij heeft mij kunnen overtuigen en ben mij strikt gaan houden aan de voorschiften. Geen hoop hebben binnen 3 weken en daarna pas beoordelen. Eerst heeft het paard 2 pillen gekregen en na een 2 weken hebben we dit opgebouwd naar 4 pillen gezien de grootte van het paard. Qua rijden ben ik de eerste weken alleen maar gaan longeren zonder hulpmiddelen en daarna ben ik buitenritten gaan maken. Gezien het feit dat dit product er ook voor zorgt dat het slijm op lost moet je er goed voor zorgen dat het paard in beweging blijft zodat het tijdens het draven of galopperen goed los komt. Na 4 weken ben ik wat intensiever gaan rijden en dat ging al met 50 % beter. Niet meer hoesten maar wel heeeeel veel proesten. Inmiddels het tweede potje besteld en kan melden dat we na 6 a 7 weken een top resultaat hebben bereikt. We zijn zelfs weer aan het starten op Z niveau wat ik nooit had durven dromen . Wat bij dit paard wel het geval is dat wij nooit meer zonder dit product kunnen omdat zij dit nodig heeft vanwege de benauwdheid die terug komt wanneer zij geen ondersteuning krijgt van van pulmitranq. We hebben geprobeerd af te bouwen maar dit is niet mogelijk. Maar dit product brent geen schade aan de organen van het paard en dat doen veel andere kuren etc wel. Wanneer je nog meer info wilt vraag het aub aan een medewerker zij kunnen je precies uitleggen hoe dit product gegeven moet worden. Succes !!!!
Mevr. Elvira
Mijn ruin is nu 22 en heeft zijn hele leven al last van dampigheid en hoesten doordat er toch minimale stof bv in het hooi zit. Deze zomer was het superwarm en toen trok hij het echt niet meer. Sindsdien geef ik hem deze tabletten en zijn hoest is nu helemaal verdwenen, na echt jaren lang hoesten en benauwd zijn. Ik ben er dus zeer tevreden over. Hij krijgt nu alleen nog een onderhoudsdosering
Dhr. Engelaar
Echt heel goed spul dat Pulmitranq, ik zet het regelmatig in bij mijn paarden. En met succes!
Mevr. Barbara K.
Pony Sonja wordt ondanks haar dampigheid met hulp van Pulmitranq Paard begin volgende maand 29 jaar!!! En ze hoest bijna niet! Bedankt! We hebben hier zeven 20-plussers staan waarvan er drie ook erg hoesten, maar die adviseer ik ook nog wel de Pulmitranq Paard als ze uitgedokterd zijn.

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn paard of pony?
Een tabletje of pilletje geven aan paard kan soms knap lastig zijn. Sommige paarden eten het zo uit de hand, maar bij andere zul je het iets creatiever aan moeten pakken. Je kunt ze evtentueel verstoppen in een appel of samen met iets anders lekkers geven. Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer, drinkwater of slobber.

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn paard blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Hoeveel moet ik mijn paard per dag geven?
Wij raden 1 tot 2 maal per dag 1 tot 4 tabletten aan, afhankelijk van gewicht en conditie. Dit is natuurlijk een vrij breed begrip, voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 zakjes, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

4. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige paarden zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je paardje het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een tabletje per dag minder geven. Geef je in het begin bijv 8 tabletjes per dag, dan kun je de week daarna 7 tabletjes per dag geven, de week daarna 6, dan 5 etc etc. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

5. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel.

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!