Voedingssupplementen voor paarden

Voedingssupplementen voor paarden.
Voedingssupplementen voor paarden zijn levensmiddelen die in de vorm van pillen, pastilles, capsules, druppelvloeistof of als poeders op de markt verschijnen. De actieve stoffen in voedingssupplementen voor paarden zijn vaak vitamines, mineralen (sporenelementen), kruiden of andere stoffen.

Voedingssupplementen voor paarden van Sensipharm.
Sensipharm levert uitsluitend voedingssupplementen voor paarden die samengesteld zijn met natuurlijke, zorgvuldig geselecteerde vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, kruiden, Chinese kruiden, plantenextracten en andere gezondheidsbevorderende stoffen. Bij Sensipharm’s gezondheids- en verzorgingsproducten voor paarden en pony’s wordt steeds het beste van de wetenschap gecombineerd met het beste uit de natuur.
Bovendien blijven wij voortdurend zoeken naar de meest innovatieve veterinaire producten op de markt; producten die een belangrijke bijdrage leveren aan de weerbaarheid en het zelfherstellend vermogen van het paard.

Sensipharm is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in de distributie van zeer hoogwaardige natuurlijke supplementen en (homeopathische) diergeneesmiddelen voor paarden en huisdieren, vooral gericht naar specialisten, dierenartsen, therapeuten, paramedici, maar ook rechtstreeks naar de consument via onze webshop.

 

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.