Alle producten: Paarden

Artrose bij paarden

Artrose behandeling bij paarden en pony’s.

Artrose is een gewrichtsaandoening, ofwel gewrichtsslijtage, waarbij het gewrichtskraakbeen van het paard in kwaliteit achteruitgaat of zelfs op den duur kan verdwijnen. Door Artrose worden bewegingen pijnlijk en daardoor zal het paard steeds minder te gaan bewegen. Hierdoor kan stijfheid ontstaan en zullen de spieren de spieren nog slapper worden.

Oorzaken van artrose bij paarden.
Voor artrose zijn verschillende oorzaken aan te wijzen, zoals overgewicht, over- en ongelijkmatige belasting van het gewricht, verschillende lengtes van de ledematen, X- en O-benen, slecht genezen botbreuken, zwakke gewrichtsbanden, slechte botkwaliteit door ontkalking of erfelijkheid, hormonale stoornissen (overgang) bij merries. Bij het ouder worden van het paard gaat de aanmaak van kraakbeen minder snel en kan de afbraak niet bijbenen.

Artrose of Artritis?

Artrose heeft meestal artritis tot gevolg. Het kraakbeen tussen de gewrichten slijt en door een herstelpoging van het afweersysteem kunnen ontstekingen (artritis) worden veroorzaakt. Andersom is het ook mogelijk, artritis geeft versnelde slijtage van de gewrichten (artrose). Op langere termijn overlappen artrose en artritis elkaar dus steeds meer. In beide gevallen leidt het tot vorming van bot aan de randen van de gewrichtsvlakken. Waardoor pijn, zwelling, stijfheid en misvorming van de gewrichten kan ontstaan.

Gratis productsadvies.
Vind u het lastig om het juiste product te kiezen, neem dan direct contact met ons op zodat we u kunnen adviseren! Stuur uw vraag naar info@sensipharm.nl of bel tijdens kantooruren: +31408480299

Smooth Locomotion - Paard

Smooth Locomotion - Paard

Rug- en achterhand formule | Onze meest succesvolle formule!
€ 59,95 (incl.6% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Smooth Locomotion - Paard1€59,95€59,95
Smooth Locomotion - Paard2€59,95 €56,00€112,00
Smooth Locomotion - Paard3€59,95 €53,00€159,00
Smooth Locomotion - Paard5€59,95 €50,00€250,00
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 1,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Rug- en achterhand formule voor paarden en pony's.
Smooth Locomotion bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende formule "Chien Pu Wan".

Al ruim 25 jaar is Smooth Locomotion een van Sensipharm's best verkochte formules voor paarden. Deze rug- en achterhand formule is 100% natuurlijk en veilig in gebruik, en mag indien nodig langdurig worden gegeven. Vooral voor oudere paarden en sportpaarden is deze spierformule zeer geschikt!

Smooth Locomotion, al ruim 30 jaar succesvol!
Smooth Locomotion is gebaseerd op een eeuwenoude Chinese kruidenformule, en daarbij in de afgelopen 25 jaar met veel succes doorontwikkeld door Sensipharm. Ruim 90% van alle (sport-)paarden die met Smooth Locomotion zijn behandeld hebben positieve resultaten bereikt! 

Ingrediënten

Rehmania (Cooked), Lycium Fruit, Tangkuei, Drynaria, Dipsacus, Tu Huo, Chin-Chiu, Herba A, Siler, Acanthopanax, Loranthus, Achyranthus, Cinnamon bark, Astragalus root, Codonopsis, Hoelen, Licorice Baked, Binder.

Allergie-informatie

Smooth Locomotion bevat geen allergenen. 

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 4% Ruw vet: 0,4% Ruw eiwit: 4,4% Ruwe celstof: 19,3%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree en acute gewrichtsontsteking.

Gebruik

Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Bij chronische aandoeningen minimaal 1 maand gebruiken, en eventueel doorgaan met lagere onderhoudsdosering.

Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 180 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Smooth Locomotion is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Smooth Locomotion - Paard

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting

Smooth Locomotion - Paard

Naam *
Algemene beoordeling *
Toelichting