Sensipharm Knoflook Granulaat

Sensipharm Knoflook Granulaat

Knoflook voor paarden
29,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sensipharm Knoflook Granulaat1€29,95€29,95
Sensipharm Knoflook Granulaat2€29,95 €29,50€59,00
Sensipharm Knoflook Granulaat3€29,95 €28,95€86,85
Sensipharm Knoflook Granulaat5€29,95 €28,50€142,50
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Knoflook granulaat voor paarden.
Sensipharm Knoflookgranulaat is geselecteerd op kwaliteit en werkzaamheid en overtreft daarin alle andere. Sensipharm Knoflookgranulaat is een aanvullend diervoeder op basis van zeer hoogwaardige natuurlijke ingrediënten.

Knoflook bevat meer dan 200 vitaminen en mineralen zoals calcium, kalium, ijzer, zink en belangrijke anti-oxidanten zoals selenium. De waardevolle eigenschappen van knoflook zijn al duizenden jaren bekend en aan de plant worden veel medicinale eigenschappen toegedicht. Chinesen, Egyptenaren, Grieken en Romeinen gebruikten knoflook al voor medicinale doeleinden, zoals o.a. de antibacteriële werking. De werking op de gezondheid dankt knoflook vooral aan dithiolthionen. De dithiolthionen vormen een groep van bioactieve stoffen (waaronder allicine) die zwavelverbindingen bevatten. Er wordt veel onderzoek gedaan naar deze groep van stofjes en het effect dat ze op de gezondheid van mens (en dier) hebben.

Werkzame bestanddelen bestanddelen van knoflook zijn oa:  
Knoflook bevat o.a. Magnesium, Kalium, Vitamine B6, selenium en foliumzuur, vitamine A, B vitaminen en zwavel.

Samenstelling

Allicin, citral, geraniol, linalool, phellandrene en s-methyl-l-cysteine sulfoxide.

Gebruik

Normaal gebruik: 2-3 afgestreken maatschepjes per dag.
Intensieve kuur: 5 afgestreken maatschepjes per dag gedurende een aantal weken.

Verpakking

Emmer a 1000 gram.

Sensipharm knoflook granulaat

Sensipharm Knoflookgranulaat is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Laatste reviews:

Mevr. Jose
Ik gebruik knoflook voor de weerstand van mijn paardje. Het poeder stinkt natuurlijk.. Lees meer..
Dhr. Henk
Ik geef knoflook samen met de Pulmitranq voor de luchtwegen van mijn pony. Ze heeft l.. Lees meer..
Mevr. Marij
Op aanraden van mijn dierenarts knoflook granulaat bestelt voor mijn paard. Ik merk v.. Lees meer..
Alle reviews
Mevr. Jose
Ik gebruik knoflook voor de weerstand van mijn paardje. Het poeder stinkt natuurlijk wel erg naar knoflook, maar m'n paardje eet het goed!
Dhr. Henk
Ik geef knoflook samen met de Pulmitranq voor de luchtwegen van mijn pony. Ze heeft last van COPD en reageert goed op de knoflook. Ik blijf er zeker nog even mee doorgaan.. gr, Henk
Mevr. Marij
Op aanraden van mijn dierenarts knoflook granulaat bestelt voor mijn paard. Ik merk vooral dat de vacht mooier is als ooit. Verder lijkt hij ook wat minder te snotteren.

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn paard of pony?
Een tabletje of pilletje geven aan paard kan soms knap lastig zijn. Sommige paarden eten het zo uit de hand, maar bij andere zul je het iets creatiever aan moeten pakken. Je kunt ze evtentueel verstoppen in een appel of samen met iets anders lekkers geven. Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer, drinkwater of slobber.

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn paard blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Hoeveel moet ik mijn paard per dag geven?
Wij raden 1 tot 2 maal per dag 1 tot 4 tabletten aan, afhankelijk van gewicht en conditie. Dit is natuurlijk een vrij breed begrip, voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 zakjes, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

4. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige paarden zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je paardje het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een tabletje per dag minder geven. Geef je in het begin bijv 8 tabletjes per dag, dan kun je de week daarna 7 tabletjes per dag geven, de week daarna 6, dan 5 etc etc. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

5. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel.

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!  

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.