Sensipharm Herbal Power Mix

Sensipharm Herbal Power Mix

Prestatiemix voor Paarden | Supplement voor sportpaarden
€ 29,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sensipharm Herbal Power Mix1€29,95€29,95
Sensipharm Herbal Power Mix2€29,95 €29,50€59,00
Sensipharm Herbal Power Mix3€29,95 €28,95€86,85
Sensipharm Herbal Power Mix5€29,95 €28,50€142,50
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Speciaal voedingssupplement voor sportpaarden.
Aanvullend diervoeder speciaal samengesteld voor sportpaarden, maar ook sportduiven en andere huisdieren. Het is een speciaal geselecteerd mengsel van kruiden, knoflook en zeewier en het bevat alle essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Voor paarden die veel en vaak moeten presteren is het allerbelangrijkste dat ze voldoende basisstoffen binnenkrijgen om het evenwicht in alle lichaamsprocessen steeds weer zo snel mogelijk te herstellen. Speciaal voor dit soort paarden en pony's heeft Sensipharm de Herbal Power Mix ontwikkeld. Een supplement op basis van natuurlijke hoogstaande ingrediënten voor dagelijks gebruik.

Inmiddels wordt Sensipharm Herbal Power Mix door veel sportruiters en duivenhouders met uitstekende resultaten gebruikt.

Ingrediënten

Calcium carbonaat, sorbitol, sodium chloride, dicalcium phosphate, knoflook, silica, zeewier, biergist, lever-droogextract, melkpoeder, mineralen (ferrofumerat, kopersulfaat, zinksulfaat, cobaltsulfaat, kaliumchloride, magnesiumoxide, calciumiodat, natriumselenit),vitamine (A, B2, C, D3, E) kruiden (Echinacea, Ginseng, Gingko Biloba), Propylhydroxybenzoate.

Gebruik

Sportpaarden en pony's: 1-4 afgestreken maatschepjes per dag over het voer. Wedstrijdduiven: ½-1 afgestreken maatschepje per 20 duiven per dag, over het voer of door het drinkwater.

Verpakking

Emmer a 1000 gram

Sensipharm Herbal Power Mix

Sensipharm Herbal Power Mix is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Dhr. Eric van G.
Vorige week bestelt en ik zie nu al duidelijk dat mijn paard sneller herstelt en fris.. Lees meer..
Dhr. M. Weers
Gisteren bestelt, vandaag al geleverd. Ik ga er straks meteen mee beginnen, en hoop d.. Lees meer..
Alle reviews
Dhr. Eric van G.
Vorige week bestelt en ik zie nu al duidelijk dat mijn paard sneller herstelt en frisser oogt. Ik blijf er zeker mee door gaan..
Dhr. M. Weers
Gisteren bestelt, vandaag al geleverd. Ik ga er straks meteen mee beginnen, en hoop de de Herbal Power Mix snel resultaat laat zien. Ik geef het samen met Smooth Locomotion voor de rug en achterhand. Hier heb ik al langer ervaring mee en is voor mij echt een wondermiddel!!!

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn paard of pony?
Een tabletje of pilletje geven aan paard kan soms knap lastig zijn. Sommige paarden eten het zo uit de hand, maar bij andere zul je het iets creatiever aan moeten pakken. Je kunt ze evtentueel verstoppen in een appel of samen met iets anders lekkers geven. Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer, drinkwater of slobber.

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn paard blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Hoeveel moet ik mijn paard per dag geven?
Wij raden 1 tot 2 maal per dag 1 tot 4 tabletten aan, afhankelijk van gewicht en conditie. Dit is natuurlijk een vrij breed begrip, voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 zakjes, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

4. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige paarden zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je paardje het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een tabletje per dag minder geven. Geef je in het begin bijv 8 tabletjes per dag, dan kun je de week daarna 7 tabletjes per dag geven, de week daarna 6, dan 5 etc etc. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

5. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel.

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!  

100% natuurlijk voor mens en dier.

Verzending binnen 1 werkdag.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.