Sensipharm Biotine Mix - 1 kg

Sensipharm Biotine Mix - 1 kg

Sensipharm Biotine voor paarden | Voor gezonde hoeven & vacht
24,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sensipharm Biotine Mix - 1 kg1€39,95€39,95
Sensipharm Biotine Mix - 1 kg2€38,95€77,90
Sensipharm Biotine Mix - 1 kg3€37,95€113,85
Sensipharm Biotine Mix - 1 kg5€36,95€184,75
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Sensipharm Biotine voor paarden.
Biotine is een wateroplosbare B vitamine, en een populair en veilig voedingssupplement voor paarden en pony's voor gezonde hoeven en een gezonde vacht. Biotine is effectief bij een slechte kwaliteit van het hoorn, gebarsten hoeven, droge brokkelhoeven, zachte hoeven, of een afwijkende hoefvorm. Sensipharm Biotine granulaat is een special uitgebalanceerde mix van zeer hoogwaardige ingrediënten welke ingezet kunnen worden bij paarden en pony’s.

  • Sensipharm's Biotine Mix voor Paarden, voedingssupplement voor sterke, gezonde hoeven.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door dierenartsen, therapeuten en trainers!
Samenstelling

Dextrose, Dextrin, Biotin, Sorbic Acid, Natural Oil.

Gebruik

Pony’s: 1 afgestreken maatschepje per dag.
Paarden: 2-3 afgestreken maatschepjes per dag.
Intensieve kuur: gedurende 2-4 weken de dubbele dosering toedienen.
1 maatschepje is circa 8 tot 10 gram.

Verpakking

Emmer a 1000 gram.

Sensipharm Biotine granulaat is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Laatste reviews:

Mevr. Elas A.
Net bestelt, ik ben benieuwd naar het resultaat! Mijn paardje heeft last van droge br.. Lees meer..
Dhr. Paul
Ik heb Biotine eerder gebruikt om de hoornkwaliteit te verbeteren. Ben nu net met Bio.. Lees meer..
Mevr. Monique
De hoeven worden merkbaar beter en sterker, en de vacht van mijn pony is nog nooit zo.. Lees meer..
Alle reviews
Mevr. Elas A.
Net bestelt, ik ben benieuwd naar het resultaat! Mijn paardje heeft last van droge brokkelhoeven, en de hoornkwaliteit is ook niet al te best. Ik hoop dat de biotine werkt!
Dhr. Paul
Ik heb Biotine eerder gebruikt om de hoornkwaliteit te verbeteren. Ben nu net met Biotine granulaat van Sensipharm bezig omdat ik de rest van hun producten ook top vind!
Mevr. Monique
De hoeven worden merkbaar beter en sterker, en de vacht van mijn pony is nog nooit zo mooi glanzend geweest. Aanrader!

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn paard of pony?
Een tabletje of pilletje geven aan paard kan soms knap lastig zijn. Sommige paarden eten het zo uit de hand, maar bij andere zul je het iets creatiever aan moeten pakken. Je kunt ze evtentueel verstoppen in een appel of samen met iets anders lekkers geven. Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer, drinkwater of slobber.

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn paard blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Hoeveel moet ik mijn paard per dag geven?
Wij raden 1 tot 2 maal per dag 1 tot 4 tabletten aan, afhankelijk van gewicht en conditie. Dit is natuurlijk een vrij breed begrip, voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 zakjes, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

4. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige paarden zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je paardje het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een tabletje per dag minder geven. Geef je in het begin bijv 8 tabletjes per dag, dan kun je de week daarna 7 tabletjes per dag geven, de week daarna 6, dan 5 etc etc. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

5. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel.

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!  

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.