Sensipharm Mokzalf - Paard
Download etiket

Sensipharm Mokzalf - Paard

Mokzalf voor paarden | Bij natte & droge mok!
€ 16,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sensipharm Mokzalf - Paard1€16,95€16,95
Sensipharm Mokzalf - Paard2€16,95 €16,75€33,50
Sensipharm Mokzalf - Paard3€16,95 €16,55€49,65
Sensipharm Mokzalf - Paard5€16,95 €16,25€81,25
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,95 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Mokzalf voor paarden, bij natte & droge mok!
Doeltreffende mokzalf voor paarden, effectief bij ernstige (zowel natte als droge) mok met antiseptische werking. Sensipharm Mokzalf reinigt en heelt effectief de fijngevoelige huid in de kootholte van het paard, wanneer het roodheid, vochtigheid of blaasjes vertoond of in een later stadium wanneer er korsten en kloven zijn ontstaan.

Mokzalf voor paarden | Bij natte & droge mok!

Mok, kloven, korsten, roodheid, blaasjes in de kootholte.

Ingrediënten

Petrolatum, Lanolin, Zinc Oxide, Pix, Tocopherolacetate (Vit. E)

Waarschuwing

Geen

Gebruik

Dagelijks inwrijven met een voldoende hoeveelheid zalf.

Verpakking

300 gram

Ook interessant:

Laatste reviews:

Sacha
Na een week smeren alle korsten en plekken weg. Superzalf. Hadden echt alles al gepro.. Lees meer..
P. Rijsdijk
Gebruik de zalf nu een week voor hardnekkige droge mok en het gaat goed vooruit. Wel.. Lees meer..
D. Snoek
Topzalf! De mok bij mijn paard was door geslagen naar boven. Naar 2 weken intensief g.. Lees meer..
Alle reviews
Sacha
Na een week smeren alle korsten en plekken weg. Superzalf. Hadden echt alles al geprobeerd en van de winter een hele batterij aan medicatie gehad omdat de mok naar boven was geslagen. De mok bleef steeds aanwezig. Dus was heel blij verrast dat na een week al zijn korsten als sneeuw voor de zon verdwenen.
P. Rijsdijk
Gebruik de zalf nu een week voor hardnekkige droge mok en het gaat goed vooruit. Wel lastig te verwijderen, tips daarvoor zouden een welkome aanvulling zijn op de gebruiksaanwijzing.
D. Snoek
Topzalf! De mok bij mijn paard was door geslagen naar boven. Naar 2 weken intensief gebruiken, is mijn paard er bijna vanaf! Het enigste na deel is, dat je het heel moeilijk van je handen en dus ook van het been af te halen, om het te verschonen.
Mevr. Stephanie
Uitstekende zalf, echt aan te raden. Mijn paard heeft zomermok, en sukkeld hier mee sinds Augustus, ik heb al meerdere producten uitgeprobeerd, zonder veel effect. na 2 weken te behandelen met deze zalf is de mok voor 3/4 verwijderd. De zalf is wel heel vettig en moeilijk te verwijderen, maar dit is maar een miniem minpunt tegenover de resultaten.
Mevr. de Waal
Met dit natte weer kunnen onze paarden echt niet zonder Sensipharm's mokzalf. We gebruiken het nu al ruim 5 jaar en vinden het zeer prettig in gebruik! Een echte aanrader!
Mevr. Ellie
Verschillende producten voor mok geprobeerd, maar ons paard reageerde toch het beste op deze Mokzalf. Ze heeft bij nat weer erg snel last van erge mok dus smeren we gewoon heel de herfst en winter door. Dan is er niets aan de hand.. Groetjes, Ellie
Mevr. den heijer
had zalf van de DA gehad voor de mok van mijn merrie. Kreeg voornamelijk allemaal korsten en een kloof die niet dicht wou. Heb nu 1 week de mokzalf gebruikt en het resultaat is verbluffend. Helemaal weg.
Dhr. Leijtens
Mokzalf was makkelijk aan te brengen bij ons paard, en werkte meteen goed in. We zagen ook vrij snel resultaat.
Mevr. M. Kusters
Ons paardje liep al een tijdje rond met ernstige mok. Sinds 2 weken bezig met Sensipharm Mokzalf en het is al bijna weg! Dit in tegenstelling tot andere mok producten/zalven die we geprobeerd hebben. Echt Super!!!

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn paard of pony?
Een tabletje of pilletje geven aan paard kan soms knap lastig zijn. Sommige paarden eten het zo uit de hand, maar bij andere zul je het iets creatiever aan moeten pakken. Je kunt ze evtentueel verstoppen in een appel of samen met iets anders lekkers geven. Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer, drinkwater of slobber.

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn paard blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Hoeveel moet ik mijn paard per dag geven?
Wij raden 1 tot 2 maal per dag 1 tot 4 tabletten aan, afhankelijk van gewicht en conditie. Dit is natuurlijk een vrij breed begrip, voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 zakjes, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

4. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige paarden zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je paardje het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een tabletje per dag minder geven. Geef je in het begin bijv 8 tabletjes per dag, dan kun je de week daarna 7 tabletjes per dag geven, de week daarna 6, dan 5 etc etc. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

5. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel.

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!  

100% natuurlijk voor mens en dier.

Verzending binnen 1 werkdag.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.