Smooth Upper Body - Paard
Download etiket

Smooth Upper Body - Paard

Voorhand formule voor paarden | Op basis van Chinese kruiden
60,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Smooth Upper Body - Paard1€60,95€60,95
Smooth Upper Body - Paard2€60,95 €58,95€117,90
Smooth Upper Body - Paard3€60,95 €56,95€170,85
Smooth Upper Body - Paard5€60,95 €54,95€274,75
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Smooth Upper Body, voorhand formule voor paarden
Smooth Upper Body is een aanvullend diervoeder voor paarden en pony's, en bevat een uitgebalanceerde mix van zeer hoogwaardige geconcentreerde Chinese kruiden. Bij stijve spieren bij het opstaan, maakt spieren in de voorhand, dus nek, hals, schouders en voorbenen soepel, ter verzorging van zwaarbelaste spieren en voor soepele gewrichten in nek, hals, schouders en voorbenen. Beschermt bij veroudering!

  • Sensipharm's Smooth Upper Body, voedingssupplement voor de voorhand, hals en nek.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door dierenartsen, therapeuten en trainers!

Deze voorhand formule is 100% natuurlijk en veilig in gebruik, en mag indien nodig langdurig worden gegeven. Vooral voor oudere paarden en sportpaarden is deze spierformule zeer geschikt!

Smooth Upper Body, al ruim 30 jaar succesvol!
Smooth Upper Body is gebaseerd op een eeuwenoude Chinese kruidenformule, en daarbij in de afgelopen 30 jaar met veel succes doorontwikkeld door Sensipharm. Ruim 90% van alle (sport-)paarden die met Smooth Upper Body zijn behandeld hebben positieve resultaten bereikt!

Voorhand formule voor paarden | Op basis van Chinese kruiden

Bij stijve spieren bij het opstaan, maakt spieren in de voorhand, dus nek, hals, schouders en voorbenen soepel, ter verzorging van zwaarbelaste spieren en voor soepele gewrichten in nek, hals, schouders en voorbenen. Beschermt bij veroudering!

Samenstelling

Vrouwelijke ginseng, Ligusticum, Pioen wit, Vlezige Hokjespeul, Cypergras, Kaneel, Kwao Krua, Vingerhoedskruid, zoethout, Scute, Geelwortel, Chiang Huo, Chin-Chiu, Millettia, Aardappelzetmeel en Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Siliciumdioxide en Microkristalijne Cellulose.

Allergie-informatie

Smooth Upper Body bevat geen allergenen. 

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 4,1%, Ruw vet: 0,3%, Ruw eiwit: 5%, Ruwe celstof: 15,7% en Natrium 0,4%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij dracht en acute artritis.

Gebruik

Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Bij chronische aandoeningen minimaal 1 maand gebruiken, en eventueel doorgaan met lagere onderhoudsdosering.

Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 180 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Smooth Upper Body is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Laatste reviews:

Mevr.Devos
Onze pony van 19 jaar kon niet meer uit de stal en bewoog bijna niet meer, nu 2 maand.. Lees meer..
Sabine Berghman
Super tevreden over het product, mijn pony is chronisch hoefbevangen en kreupel op de.. Lees meer..
Mevr j
Ben inmiddels al aan de 3e bestelling toe en ben zeer tevreden! Naast de smooth up.. Lees meer..
Alle reviews
Mevr.Devos
Onze pony van 19 jaar kon niet meer uit de stal en bewoog bijna niet meer, nu 2 maande, upperbody gegeven komt hij terug op de weide ! Superblij ! Nu overgeschakeld op joint renew plus, op aanraden !
Sabine Berghman
Super tevreden over het product, mijn pony is chronisch hoefbevangen en kreupel op de voorhand. Ze kon niet meer recht en stappen was heel moeilijk Na Een maand loopt ze terug in de weide met de anderen . Ik gebruik 4 pilletjes smooth locomotion. Zeker een aanrader!
Mevr j
Ben inmiddels al aan de 3e bestelling toe en ben zeer tevreden! Naast de smooth upperbody gebruiken wij ook de joint renew plus voor onze 19 jarige d pony. Zij was 2 jaar geleden hoefbevangen en heeft lichte artrose in haar rechter voorbeen. Met deze supplementen doet ze het heel goed en kunnen wij haar gewoon lekker recreatief blijven rijden. Raad het zeer zeker aan!
Mevr. Joyce van O.
De Sensipharm Smooth Upperbody tabletten gaven na een week tot anderhalve week meer elasticiteit en soepelheid in de gehele voortrein van mijn paard! Poedersupplementen en vloeistoffen worden door paarden minder makkelijk gegeten, maar de tabletten van Sensipharm eten ze heel makkelijk, uit de hand of met een beetje musli, de tabletten zijn ovaal en glad van vorm en hebben geen nare geur. Nu ben ik een maand verder en ben zeer tevreden over de producten, ik blijf ze gebruiken!
Mevr. T. Derksen
Wij zijn erg tevreden over Smooth Upperbody bij onze merrie. We gebruiken het naast de Joint Renew Plus tegen artrose en spierstijfheid in het schoudergebied en voorbenen. Vooral na ongeveer een maand zagen we echt duidelijk verbetering!
Dhr. Donders
Wij geven de Smooth Upperbody alleen in de wintermaanden zodat de spieren in de voorhand minder snel stijf worden. In de zomer heeft onze pony het niet nodig.
Mevr. Alexia
Na getwijfeld te hebben tussen de Smooth-Upperbody en Smooth-Locomotion, toch op aanraden van Sensipharm met de Smooth-Upperbody begonnen voor mijn paardje. Het zat vooral erg vast bovenin de rug en rond de schouders. Ben nu 2 weken bezig, doe de tabletten gewoon door het voer en het gaat echt al een heel stuk beter!

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn paard of pony?
Een tabletje of pilletje geven aan paard kan soms knap lastig zijn. Sommige paarden eten het zo uit de hand, maar bij andere zul je het iets creatiever aan moeten pakken. Je kunt ze evtentueel verstoppen in een appel of samen met iets anders lekkers geven. Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer, drinkwater of slobber.

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn paard blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Hoeveel moet ik mijn paard per dag geven?
Wij raden 1 tot 2 maal per dag 1 tot 4 tabletten aan, afhankelijk van gewicht en conditie. Dit is natuurlijk een vrij breed begrip, voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 zakjes, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

4. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige paarden zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je paardje het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een tabletje per dag minder geven. Geef je in het begin bijv 8 tabletjes per dag, dan kun je de week daarna 7 tabletjes per dag geven, de week daarna 6, dan 5 etc etc. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

5. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel.

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!  

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.