Smooth Locomotion - Paard
Download etiket

Smooth Locomotion - Paard

Rug- en achterhand formule | Voor sterke pezen en spieren
60,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Smooth Locomotion - Paard1€60,95€60,95
Smooth Locomotion - Paard2€60,95 €58,95€117,90
Smooth Locomotion - Paard3€60,95 €56,95€170,85
Smooth Locomotion - Paard5€60,95 €54,95€274,75
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Smooth Locomotion, voor sterke, soepele spieren in rug en achterhand.
Smooth Locomotion is een uniek supplement voor paarden en pony's, voor soepele en sterke spieren en pezen in rug en achterhand. Uitermate geschikt voor paarden die hun rug vasthouden en moeite hebben om ‘los’ gereden te worden. Smooth Locomotion maakt stijve, vermoeide en overbelaste spieren en pezen weer soepel, en werkt tevens spieropbouwend. Je paard zal meer kracht en souplesse krijgen in vooral rug en achterhand.

Smooth Locomotion bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende formule "Chien Pu Wan". Deze rug- en achterhand formule is 100% natuurlijk en veilig in gebruik, en mag indien nodig langdurig worden gegeven. Vooral voor oudere paarden en sportpaarden is deze spierformule zeer geschikt!

  • Sensipharm's Smooth Locomotion, voedingssupplement voor rug en achterhand
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door dierenartsen, therapeuten en trainers!

Smooth Locomotion, al ruim 30 jaar succesvol!
Smooth Locomotion is gebaseerd op een eeuwenoude Chinese kruidenformule, en daarbij in de afgelopen 30 jaar met veel succes doorontwikkeld door Sensipharm. Ruim 90% van alle (sport-)paarden die met Smooth Locomotion zijn behandeld hebben positieve resultaten bereikt! 

Samenstelling

Chinees vingerhoedskruid, Goji bessen, Vrouwelijke ginseng, Aglaomorpha, Dipsacus, Tu huo, Chin-Chiu, Mansoor, Siler, Eleutherococcus, Loranthus, Achyranthes, Kaneelschors, Vlezige hokjespeul, Windeknopje, Poria Cocos, Zoethout, Aardappelzetmeel en Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Siliciumdioxide en Microkristalijne Cellulose.

Allergie-informatie

Bevat geen allergenen. 

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 4% Ruw vet: 0,4% Ruw eiwit: 4,4% Ruwe celstof: 19,3%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree en acute gewrichtsontsteking.

Gebruik

Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Bij chronische aandoeningen minimaal 1 maand gebruiken, en eventueel doorgaan met lagere onderhoudsdosering.

Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 180 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Smooth Locomotion is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Laatste reviews:

louise jager
Onze shetlandpony peza van 22 was zwaar hoefbevangen. Na n week novac.. te hebben geg.. Lees meer..
Mevr. B.H. Nueboer- Bangma
Ik heb Smooth Locomotion besteld voor mijn pony die hoefbevangen is. Zij kon bijna ni.. Lees meer..
Jan Bracke
Hebben smooth locomotion besteld voor onze shetlander met steeds terugkomende hoefbev.. Lees meer..
Alle reviews
louise jager
Onze shetlandpony peza van 22 was zwaar hoefbevangen. Na n week novac.. te hebben gegeven besloot ik ze ook die senspiharm pillen te geven. Na een paar dagen van zes pillen liep ze gelukkig weer gewoon. Onze ijsland er winnie van 32 krijgt er vier op een dag en Vlgs mij loopt zij ook minder stram. Het is het is het proberen zeker waard. Ik geef ze als snoepjes dus das ook handig.
Mevr. B.H. Nueboer- Bangma
Ik heb Smooth Locomotion besteld voor mijn pony die hoefbevangen is. Zij kon bijna niet meer lopen en ben gelijk gestart met 2x4 tabletten per dag. Binnen een week liep ze al zoveel beter!! Nu zijn we inmiddels 3 weken verder en ben ik per week 1 tablet aan het afbouwen. Pony staat inmiddels het grootste deel vd dag op de weide met strookbegrazing en is het bijna niet meer merkbaar dat ze hoefbevangen is geweest. Ook staat ze veel soepeler op nadat ze een tijdje heeft gelegen. Pony is 17 jaar. Het lijkt werkelijk een wondermiddel. Ik ga het afbouwen met nog 2x 1 tablet per dag en blijf het dan ook zeker gebruiken.
Jan Bracke
Hebben smooth locomotion besteld voor onze shetlander met steeds terugkomende hoefbevangenheid ,na 1 week 2x4 tabletten is er al duidelijk resultaat.
C. Hurks
Zeer snelle service! Onze Shetlander heeft last van hoefbevangenheid .We geven 2 pillen per keer opgelost in water middels een spuit in de mond. Hij liep na twee dagen stukken beter!
Karen
Na de behandeling met smooth locomotion is het paard terug soepel en loopt terug door de rug.
Marion El Kaddioui-Keijzer
Dit was mijn tweede bestelling voor Smooth locomotion, mijn twee Arabische volbloed merries van elk 25 jaar hebben er echt baat bij, ze staan veel makkelijker op dan voor heen, we geven nog steeds 2x4 pillen per dag.
Linda Otte
Ik gebruik sinds twee weken de smooth locomotion voor een merrie die, zonder aanwijsbare oorzaak, snel verzuurt. Dit uit zich in een wat stijve achterhand na training. Ik ben begonnen met 8 pillen per dag gedurende 1 week. Daarna 7 pillen per dag. Zo ga ik verder afbouwen. Ik weet nog niet of ze deze pillen dagelijks zal moeten blijven gebruiken als onderhoudsdosering of dat een kuur van een aantal maanden zal volstaan. Het verschil is opvallend. Na een aantal dagen begon ze zonder stijfheid. Na 2 weken is de stijfheid niet meer waarneembaar. Ik ben zeer tevreden.
Maurice WIllems
Heb Smooth Locomotion aangeschaft voor hoefbevangenheid van onze pony, na 14 dagen stapt de de pony al stukken beter, heb de eerste dagen wel ondersteund met medicijnen van de dierenarts.
Audrey van Galen
Gebruik sinds kort upperbody voor een paard wat een vaag schouderprobleem heeft en merk vrij snel dat hij die schouder weer normaal gebruikt en weer gelijk is aan de voorkant, ook gebruik ik feeling control voor een ander paard wat concentratieproblemen heeft en voel dat de aandacht meer bij mij is, smooth locomotion werkt super voor mijn paard wat moeite had met verbinding maken vanuit de achterhand. Al met al ben ik heel tevreden met deze producten en rij vrolijk door met mijn lichte tour dressuur paarden!
robert schuddinck
Ik gebruik smooth locomotion voor beginnend spat bij mijn paard. Na een paar dagen is er al een duidelijk verschil te merken. Na een stopperiode begonnen de problemen terug. Dus mijn paard zal dus een onderhoudsbehandeling moeten blijven krijgen. De levering van de producten verloopt smetteloos.
blanche vaerewyck
Mijn paard was erg hoefbevangen en heb toen Smooth locomotion besteld na 9 dagen dit te geven was er verbetering en stapte mijn paard reeds vlotter... na 2 weken deed ze al een galopje, ze is op goede weg! Werkt goed !
Conny
Onze Haflinger merrie van 25 jaar werd steeds stramme en stijver en begon tekenen van hoefbevangenheid te vertonen. Gestart met smooth locomotion 8 tab. per dag. Ze knapte zienderogen op. Loopt weer gezellig mee en humeur is aanzienlijk verbeterd. Zijn geminderd naar 4 tabletten als onderhoud's aantal. Zijn er heel blij mee!
Jessica Baeten
2 weken geleden werd er hoefbevangenheid vastgesteld bij ons paardje. Ze ging heel stroef en kon haar hoofd niet meer naar beneden krijgen. Na al de goede recensies die ik gelezen had over Smooth Locomotion Paard, besliste ik deze te bestellen. Ons paardje krijgt sinds een week 2 x per dag 3 tabletjes. Vandaag kon ze voor het eerst weer haar hoofd naar beneden krijgen en stapt ze veel vlotter. Kan dit product dus alleen maar aanbevelen.
De Winter
Mijn 8jarige ruin is altijd stug geweest, maar dit was snel verholpen met de smooth locomotion. Helaas na ongeveer een jaar gewenning opgetreden en toen hielp het niet meer. Nu krijgt hij even niets, maar wel duidelijk stugger.
Mevr. Simonis
Ons oude paardje had erg veel moeite met opstaan, vooral wanneer het koud en nat weer was. Sinds een paar maanden geven we Smooth Locomotion, en het gaat echt stukken beter! We zijn begonnen met de aanbevolen dosering van 8 tabletjes per dag, en hebben dit nu afgebouwd naar 4 tabletjes per dag. Ze is een stuk beweeglijker geworden, en je merkt dat ze minder pijn heeft.
Mevr. Anita A.
Onze IJslandse merrie hebben we tijdens haar hoefbevangenheid Smooth Locomotion gegeven om haar soepel te houden. Doordat ze veel bleef liggen werd ze erg stijf. Met twee tabletten per dag is dat veel beter geworden. Ze heeft het bijna een half jaar gehad. De tabletten heb ik wel gemalen door het voer gedaan. Mooi product.
Mevr. Willemien van P.
Ik heb product gaan gebruiken op het moment dat mijn paard van 21 hoefbevangen is geworden. Omstanders inclusief hoefsmid zijn nog steeds verbaasd hoe snel het paard haar dagelijkse arbeid weer aan kon. Het paard heeft een jaar ondersteuning gehad door speciaal hoefbeslag, maar met 2 tabletten per dag wil de ruin altijd nog heel graag voor je werken.
Mevr. Eva
Smooth Locomotion werkt snel, goed en langdurend. Mijn paard hield zich in haar rug en schouders wat vast, hier kwam ik rijtechnisch niet helemaal doorheen. Met ondersteuning van Smooth Locomotion laat ze zich veel makkelijker los en loopt ze met veel meer ruimte! Ook laat ze zich nu veel meer zien!
Mevr. Stoef
Mijn oude pony was hoefbevangen, en ben tijdje geleden begonnenmet Smooth Locomotion. Of de hoefbevangenheid helemaal weg is durf ik niet te zeggen, maar ik zie wel duidelijk dat het beestje minder pijn heeft, en weer een stuk soepeler is. Ik blijf zeker nog even met dit product doorgaan!
Mevr. Delijksa
Top product! Paard is veel soepeler na het starten van dit product, merkbaar na 1 week. Staat nu op onderhoudsdosering van 2 pillen per dag. Toppertje!
Mevr. S.
Wij willen langs deze weg laten weten dat ons dressuurpaard op 17 jarige leeftijd vorige week zijn startbewijs voor de Grand Prix heeft gehaald. Deze superprestatie waar wij erg trots op zijn is mede te danken aan Smooth Locomotion .Het is voor hem echt een Topproduct!!
Mevr. vd vliet
ben inmiddels aan de 3e pot bezig geef nu een onderhoudsdosering ,ben zeer tevreden paard is veel losser en heeft minder last van haar hengstigheid,ze is gewoon minder gevoelig,zeer tevreden
Mevr. R. de Greef
Ben op dit product gekomen na het een aantal keer in de Hoefslag en Cap te hebben gezien. Na vanalles te hebben geprobeerd bij mijn 6 jarige merrie, toch maar met Smooth-Locomotion begonnen. Het beestje komt maar niet los en we waren niet zeker of dit vanuit de voor of achterhand zou komen. Ik wist zeker dat het niets met het kraakbeen of gewrichten te maken had, dit stelde de DA ook vast, dus moest het iets met de spieren zijn. We twijfelde tussen Smooth-Upperbody en Smooth-Locomotion, en toch maar voor de laatste gekozen, en met succes! Ze loopt nu na 2 weken al een stuk beter en losser, en voelt zich duidelijk 'vrijer'. Ik ben erg benieuwd wat het op langere termijn doet. Tot dusver erg tevreden!
Mevr. Annemarie
Gebruikt voor 21-jarige merrie, gewicht ca. 500 kg, 3 tabletten per dag. Resultaat na 1 week: 50% minder beren op de weg, 50% minder last van hengstigheid (minder sloom, toont hengstigheid minder), vocht bij kogel (stalbeen) ondanks veel op stal staan vanwege de vele regenval duidelijk verminderd. Soepeler bewegingen niet zichtbaar. Na 2 weken: terugval. Na 3 weken: beweging wordt iets soepeler (25% verbetering, paard begint af en toe wat na te geven), schrikkerigheid gelijk gebleven, maar wel acceptabel. Staat nu ook meer op de wei. Beweegt veel op de wei, is blijer. Voorlopig ga ik dus maar even door.
Mevr. D. Thornton
Ik durf dit product echt aan te raden wanneer je paard wat stijver is door bijvoorbeeld ouderdom en gewricht slijtage heeft. Dit is ook het geval bij mijn inmiddels 22 jarige paard, ze loopt zichtbaar en voelbaar een stuk soepeler in haar achterhand, ze lijkt ook haar achterhand krachtiger op de grond te plaatsen als voorheen. Meer rijplezier voor paard en ruiter. super. Hoop dat dit tijdens de wintermaanden ook effect heeft op de overgevoeligheid aan haar gewrichten.
Mevr. Loef
Heb net de 3e pot besteld. Het heeft even geduurd, maar ik zie nu echt resultaat. Mijn paard is 18 en was erg stijf. Ik krijg van iedereen de opmerking dat hij losser in zijn lijf is en lekker in zijn vel zit. Ik denk dat dit een combinatie is tussen de suplementen en juiste training. Ben zeer tevreden
Mevr. ferwerda
Mijn paard had een stijve rechterachterhand en kon heel moeilijk zijn rug ontspannen (loslaten). De combinatie van het rijden (gymnastiseren) en het gebruik van Smooth Locomotion heeft ervoor gezorgd dat mijn paard losser/flexibeler is geworden. Het verschil is duidelijk te voelen en te zien. Toen ik smooth locomotion ging gebruiken heb ik het verzwegen tegen mijn instructeur omdat ik wilde kijken of hij het zou merken. Al na een paar dagen zei hij dat het hem opviel hoe soepeler mijn paard aan het bewegen was. Nu 3 weken later gaat het rijden al vele malen beter. Mijn paard zit lekkerder in zijn vel, kan zich goed ontspannen en voor mij is het rijden leuker geworden !! Smooth locomotion is dus zeker een AANRADER !!
Mevr. Vos
De advertentie beloofde zoveel , te mooi om waar te zijn. uiteindelijk toch gekocht voor pony met stramme achterhand en werkelijk ! binnen een week resultaat ! is zo los nu ,een lust om te zien, Mijn vriendin heeft het nu ook gekocht voor haar paard en is ook heel tevreden!!! groetjes e

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn paard of pony?
Een tabletje of pilletje geven aan paard kan soms knap lastig zijn. Sommige paarden eten het zo uit de hand, maar bij andere zul je het iets creatiever aan moeten pakken. Je kunt ze evtentueel verstoppen in een appel of samen met iets anders lekkers geven. Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer, drinkwater of slobber.

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn paard blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Hoeveel moet ik mijn paard per dag geven?
Wij raden 1 tot 2 maal per dag 1 tot 4 tabletten aan, afhankelijk van gewicht en conditie. Dit is natuurlijk een vrij breed begrip, voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 zakjes, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

4. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige paarden zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je paardje het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een tabletje per dag minder geven. Geef je in het begin bijv 8 tabletjes per dag, dan kun je de week daarna 7 tabletjes per dag geven, de week daarna 6, dan 5 etc etc. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

5. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel.

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!  

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.