Urologist Aid - Paard
Download etiket

Urologist Aid - Paard

Blaasformule voor paarden | Op basis van Chinese kruiden
60,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Urologist Aid - Paard1€60,95€60,95
Urologist Aid - Paard2€60,95 €58,95€117,90
Urologist Aid - Paard3€60,95 €56,95€170,85
Urologist Aid - Paard5€60,95 €54,95€274,75
Hulp nodig bij bestellen? 040-8480299
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Urologist Aid, blaasformule voor paarden op basis van Chinese kruiden.
Urologist Aid is een aanvullend diervoeder voor paarden en pony's, en bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden voor blaas en nieren. Urologist Aid zorgt voor een goede blaasfunctie, verhoogt de weerstand in de blaas, ondersteund de nierfunctie, en houdt de blaas schoon. Deze blaas formule is veilig en mild in gebruik en bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Verbetering is in de meeste gevallen al binnen 2 a 3 dagen zichtbaar.

  • Sensipharm's Urologist Aid, voedingssupplement voor blaas en nieren.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door dierenartsen, therapeuten en trainers!
Samenstelling

Desmodium, Lygodium, Anjer, Abutilon, Pyrrosia, Grote weegbree, Talk, Shen Chu, Zoethout, Aardappelzetmeel en Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Siliciumdioxide en Microkristalijne Cellulose.

Allergie-informatie

Bevat geen allergenen.

Analytische bestanddelen

Ruwe as: 11%, Ruw vet: 0,2%, Ruw eiwit: 3,4%, Ruwe celstof: 20% en Natrium: 0,3%.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree, dracht en langdurig bij zwakke dieren.

Gebruik

Paarden en Pony's: 1 tot 2 maal daags 1 tot 4 tabletten oraal, afhankelijk van gewicht en conditie. Bij chronische aandoeningen minimaal 1 maand gebruiken, en eventueel doorgaan met lagere onderhoudsdosering.

Voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 potten, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 180 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Urologist Aid is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Laatste reviews:

Mariëlle
Een fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers! Geven antwoord op al je vragen en een.. Lees meer..
Marian de Koning
Door de dierenarts is bij mijn paard vastgesteld dat hij een urineweg infectie heeft... Lees meer..
Anita Heilker
Ook dit product werkt weer ongelofelijk goed, bij het paard na 2 dagen al resultaat ,.. Lees meer..
Alle reviews
Mariëlle
Een fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers! Geven antwoord op al je vragen en een goed advies. Ik geef mijn dwerggeit bokjes (gecastreerd) ter preventie (omdat bokjes erg gevoelig zijn voor blaasgruis) Urologist Aid en dat bevalt mij en de 🐐🐐 heel goed!
Marian de Koning
Door de dierenarts is bij mijn paard vastgesteld dat hij een urineweg infectie heeft. Dit ontdekte wij doordat na het plassen er nogal wat bloed mee kwam. Hiervoor heeft hij een kuur gekregen wat niet hielp. Op Internet kwam ik het bedrijf Sensipharm tegen. Bij het middel Urologist Aid stonden lovende recensies. Ook heb ik via Whatsapp contact gehad over het betreffende middel waarna ik besloot het te proberen. Ik ben gestart met 8 tabletten per dag. Mijn paard vindt de pillen wel vies, spuugt ze uit als je ze zo geeft. Ik ontdekte dat mijn paard de pillen goed eet als ik ze gehalveerd door zijn voer doe. Momenteel zijn we bijna 2 weken verder en het bloeden is nagenoeg gestopt. Er zijn nog enkele druppeltjes zichtbaar. Ik ga nog door met het geven van het middel. Ik ben er zeker tevreden over en hoop dat de urineweginfectie snel helemaal over is.
Anita Heilker
Ook dit product werkt weer ongelofelijk goed, bij het paard na 2 dagen al resultaat , en de kwaal is nu verdwenen, ik ken de producten al 25 jr maar blijf verstelt staan van de zo snelle resultaten!
Linda uit Roosendaal
Ik ben begonnen met meerdere tabletten per dag voor mij E-pony, om blaasproblemen te verhelpen. Ik verwachtte er weinig van en de eerste week merkte ik er ook niks van, maar daarna ging de pony ineens heel vaak plassen, de hele dag door. Ik heb toen Sensipharm gebeld en ze hebben me advies gegeven. Ik kon overgaan op 1 tablet per dag of er even mee stoppen. Ik was gerustgesteld en ben er even mee gestopt. Het plassen is weer normaal geworden en ik ga nu weer beginnen met een onderhoudsdosis van 1 tablet per dag. Let dus op want dit product is zeer effectief! Geef liever een lagere dosering dan een hogere om een heftige reactie te voorkomen.
P. Jourdan
Nadat ik zag dat mijn paard verschijnselen van een blaasontsteking vertoonde heb ik ‘urologist aid’ besteld. Ik wilde namelijk niet meteen een fles antibiotica in mijn handen geduwd krijgen, met overigens de ermee gepaard gaande flinke factuur. Direct ermee begonnen en na een paar dagen merkte ik dat mijn paard zich veel lekker voelde. Geen samengetrokken billen vasthouden na het plassen, minder korte plasjes de hele dag door en steeds minder ‘na-persjes’. Tegelijkertijd liet ik hem meer drinken waardoor ook zijn urine weer helder werd. Nu is zijn kuur bijna af (volgende week nog 1 pil per dag) en hij is echt volledig opgeknapt. Alle symptomen zijn nu weg en het happy paard is weer terug. Uiteraard had ik naar de DA gegaan als ik geen duidelijke verbetering had gezien, maar achteraf ben ik blij dat ik eerst hierin heb geïnvesteerd (en geloofd), want dit zijn natuurlijke kruiden en antibiotica is toch troep. Soms noodzakelijk, maar ik heb dat nu voorkomen. Ik had aan één zakje precies genoeg. Indien gevraagd, zou ik het een ander aanraden.
Mevr. Francine
Ons paard Ocean had ongeveer 1 x per jaar last van blaasontsteking,dit beterde met medicatie die hij kreeg van onze dierenarts.Dit jaar keerde het jaarlijkse probleem terug,kreeg terug zijn medicatie.Een paar weken later kwam deze nogal snel terug,alleen nu kon hij blijkbaar niet meer plassen!Terug DA gebeld,bloedafname en pijnstillers gekregen,alles leek normaal te zijn in zijn bloed.Ondertussen had ik beginnen zoeken naar een medicijn om preventief te kunnen geven.Ik vond jullie site,kruiden leken mij aan te spreken,ook jullie producten en de uitleg kregen mijn vertrouwen,dit leek mij geen kwakzalverij!Ik bestelde een zakje en begon het Ocean te geven,hij vond het nog lekker ook!Maar vooral....hij beterde zienderogen,ik had nog een extra waterbak gehangen om hem ook nog eens te stimuleren,hij begon terug te plassen en iedere dag ging het beter met hem! Nu heb ik beetje afgebouwd en geef hem nog 4 tabletjes per dag,ik heb nog een zakje besteld en ga nog verminderen en kijken hoe het verloopt.Ik wil het nu preventief geven maar zal hij hier niet aan wennen zodat het geen effect meer zou hebben?Het zijn in elk geval kruiden,kan geen kwaad en hij is er goed mee....en mijn geldbeugel ook....DA onderzoeken kosten ook veel geld!Bedankt voor de vlotte levering van jullie producten en ik zal het iedereen aan bevelen,vriendelijke groet Francine
Mevr. Strijbos
Na drie dagen was de blaasontsteking weg, en merkte ik dat ze geen pijn meer had.
Mevr. Eras
Nierfunctie is duidelijk een heel stuk verbeterd. Omdat het om een ouder paard gaat blijven we een lage onderhoudsdosis geven. Erg tevreden!
Mevr. Verkuilen
Bij ons paard werkte Urologist Aid binnen 3 dagen. De blaasontsteking is daarna weg gebleven. Wij zijn zeer tevreden!
Dhr. de Haan
Goed product, werkte binnen een paar dagen en de tabletjes werden goed door het paard gegeten.

Voeg referentie toe ›

Veel gestelde vragen.

1. Hoe geef ik een tablet aan mijn paard of pony?
Een tabletje of pilletje geven aan paard kan soms knap lastig zijn. Sommige paarden eten het zo uit de hand, maar bij andere zul je het iets creatiever aan moeten pakken. Je kunt ze evtentueel verstoppen in een appel of samen met iets anders lekkers geven. Sensipharm tabletjes zijn over het algemeen niet heel erg hard, en hebben een breekrandje. U kunt ze dus gemakkelijk verpulveren met een vijzel, tabletvergruizer (verkrijgbaar bij de apotheek) of met een deegroller etc. Het gruis kunt u dan mengen door het voer, drinkwater of slobber.

Wat ook kan helpen is het verguisde tablet mengen met water en dit met een plastic injectiespuit (zonder naald!) aan de zijkant van de bek rustig naar binnen spuiten. Let op dat je dit rustig doet zodat het dier zich niet verslikt. 

Bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak zijn ook pillenschieters te koop, deze schieten als het ware de tabletjes zo de keel in. Geef het beestje daarna wel direct wat water. 

2. Hoe lang moet ik dit product aan mijn paard blijven geven?
Sensipharm supplementen mogen langdurig gegeven worden, en indien noodzakelijk zelfs levenslang. Er zal geen gewenning optreden, en omdat onze producten zo puur en mild zijn, zijn er ook geen bijwerkingen bekend. 

3. Hoeveel moet ik mijn paard per dag geven?
Wij raden 1 tot 2 maal per dag 1 tot 4 tabletten aan, afhankelijk van gewicht en conditie. Dit is natuurlijk een vrij breed begrip, voor een gemiddeld paard raden we aan te starten met 8 tabletjes per dag. Wanneer er duidelijk verbetering zichtbaar is dan kunt u per week 1 tabletje per dag minder geven. Sommige paarden hebben voldoende aan een kuur van 1 a 2 zakjes, terwijl andere het alleen goed blijven doen op een lagere onderhoudsdosering. Vooraf is dit helaas niet goed in te schatten.

4. Wanneer kan ik overgaan op een lagere onderhoudsdosering. 
Dit is vooraf lastig vast te stellen. Elk dier, en elk probleem is anders. Bij sommige paarden zie je na 2 a 3 dagen al resultaat, terwijl het bij een ander dier 2 a 3 weken kan duren. Zodra je resultaat ziet en zelf denkt dat je paardje het op een lagere dosering ook goed zal doen kun je per week een tabletje per dag minder geven. Geef je in het begin bijv 8 tabletjes per dag, dan kun je de week daarna 7 tabletjes per dag geven, de week daarna 6, dan 5 etc etc. Heb je het idee dat de klachten weer erger worden, dan kun je de dosering weer verhogen. 

5. Mogen producten gecombineerd worden met andere supplementen of diergeneesmiddelen?
Sensipharm supplementen zijn 100% natuurlijk en erg mild in gebruik. Daarom is het geen probleem als deze met andere (Sensipharm) supplementen gecombineerd worden. Geeft u al een diergeneesmiddel aan uw huisdier lees dan goed de bijsluiter van dit middel.

Stond uw vraag of antwoord hier niet bij, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij staan graag voor u klaar!  

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.