Over Sensipharm

Sensipharm is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in de distributie van zeer hoogwaardige voedingssupplementen, vooral gericht naar specialisten, artsen, apothekers, paramedici, maar ook rechtstreeks naar de consument via onze webshop.

Kwaliteit en zuiverheid staan bij ons hoog in het vaandel.
Zo worden in ons assortiment uitsluitend voedingssupplementen opgenomen die samengesteld zijn met natuurlijke, zorgvuldig geselecteerde vitaminen, mineralen, aminozuren, enzymen, kruiden, plantenextracten en andere gezondheid bevorderende stoffen. Hierbij wordt steeds het beste van de wetenschap gecombineerd met het beste uit de natuur.

Bovendien blijven wij voortdurend zoeken naar de meest innovatieve producten op de markt; producten die een belangrijke bijdrage leveren aan de weerbaarheid en het zelf herstellend vermogen van ons lichaam.

Naast onze eigen aanvullende diervoeders voor paarden, honden, katten en andere huisdieren op basis van Chinese kruiden worden deze producten ook als voedingssupplement voor humane consumptie geleverd. Daarbij zijn wij exclusief importeur van de ’NuScience.’ producten (Cellfood, Switch, Cellskin etc.), en van de ’Diafarm’ producten die zich speciaal richten op de gezondheid van uw huisdier.

Veel gestelde vragen
Hieronder kunt u alles terugvinden over de werkwijze van Sensipharm.nl. Mocht u toch nog vragen hebben kunt u deze uiteraard altijd stellen via het contactformulier. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

► Hoe plaats ik een bestelling?
Op welke manieren kan ik betalen?
► Worden er verzendkosten berekend?
► Hoe snel, en door wie wordt mijn order geleverd?
► Geldt er een herroepingsrecht?
► Wat is Sensipharm's Privacy beleid?
► Ik heb een klacht, wat nu?
► Waar vind ik de Algemene voorwaarden?