Sensi Pulmo Vitaal
Download etiket

Sensi Pulmo Vitaal

Natuurlijke longformule | Voor gezonde luchtwegen
35,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sensi Pulmo Vitaal1€35,95€35,95
Sensi Pulmo Vitaal2€35,95 €34,95€69,90
Sensi Pulmo Vitaal3€35,95 €33,95€101,85
Sensi Pulmo Vitaal5€35,95 €32,95€164,75
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Sensi Pulmo Vitaal, voedingssupplement voor luchtwegen & longen.
Sensi Pulmo Vitaal is een voedingssupplement op basis van Chinese kruiden afgeleid van de beroemde formule Bu Fei Tang. Al meer dan duizend jaar is deze formule een hele opluchting. Sensi Pulmo Vitaal helpt de vitale functies van onder andere de longen te optimaliseren door het tekort aan Qi, de vitale energie, aan te vullen en te versterken. Voor gezonde luchtwegen, en om vrijer te ademen. Houdt de keel schoon, bij kriebel in de keel, en lucht op, ook als pollen in de lucht zijn. Sensi Pulmo Vitaal is al ruim 30 jaar een succesformule binnen het Sensipharm assortiment!

  • Sensipharm's Sensi Pulmo Vitaal, voedingssupplement voor de luchtwegen, zonder bijwerkingen.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door artsen, apothekers en therapeuten!
Ingrediënten

Windeklokje, vlezige hokjespeul, chinees vingerhoedskruid, mume, schisandra, moerbei, klein hoefblad, perillazaad, fritillaria, ballonklokje, pinellia, gember, aardappelzetmeel en magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: siliciumdioxide en microkristalijne cellulose.

Allergie-informatie

Sensi Pulmo Vitaal bevat geen allergenen. 

Waarschuwing

Niet gebruiken bij infectieuze aandoeningen, gepaard met koorts.

Gebruik

Volwassenen: 2-3 maal daags, 1-2 tabletten innemen met koud of warm water. Kinderen: tot 4 jaar 1/3 dosis, tot 8 jaar 1/2 dosis, tot 12 jaar 2/3 dosis volwassenen. Niet innemen met koffie of melk.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Sensi Pulmo Vitaal is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

Laatste reviews:

JHHM Lips
Bedankt voor de snelle levering, ik hoest al 15 jaar overal geweest geen verbetering... Lees meer..
Susanne Spoelstra
De pillen voor de luchtwegen werken al goed. Snelle service. Top!
Marjolein Schenkhuizen
Uiterst tevreden over de snelle levering. Weet nog niet wat het product doet daar ik.. Lees meer..
Alle reviews
JHHM Lips
Bedankt voor de snelle levering, ik hoest al 15 jaar overal geweest geen verbetering. Nu ik sensi plumo vitaal ben gaan gebruiken kan ik in ieder geval weer eten zonder hoesten. Hoop dat het zich nog verder uit bereidt slik het pas anderhalve week.
Susanne Spoelstra
De pillen voor de luchtwegen werken al goed. Snelle service. Top!
Marjolein Schenkhuizen
Uiterst tevreden over de snelle levering. Weet nog niet wat het product doet daar ik het nog maar een paar dagen inneem. Was op zoek naar Chinese kruiden speciaal voor de luchtwegen en zag dit dus op deze site.
Herman S.
Al jaren last van COPD, en via mijn acupuncturist bij Sensipharm terecht gekomen. Zij raadde mij Sensi Pulmo Vitaal aan, en met resultaat! Heerlijk om weer redelijk normaal te kunnen ademen, ik ben opgelucht! :-)
Paul de Vries
Mijn eerste bestelling ging heel vlot, de volgende dag in huis. Nu de derde dag van uitproberen lijkt er veel verbeterd in m n longinhoud, waar ik enorm blij mee ben.
Mevr. Els Gortemuller
Heb al een jaar enorme benauwdheid, kriebelhoest en proesten van slijm. Gebruik nu 2 dagen Sensi Pulmo Vitaal en merk nu al een grote verbetering! Geweldig, bedankt Nathalie.
Dhr. J. Verhaar
Hoi, ik ben een paar weken geleden begonnen met Sensi Pulmo en heb het gevoel dat ik veel vrijer kan ademen, vooral bij inspanning en sport. Hierdoor ben ik ook minder snel vermoeid. Had al van alles geprobeerd, maar nu pas echt verbetering!

Voeg referentie toe ›

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.