Sensi Flex Spray - Extra Strong
Download etiket

Sensi Flex Spray - Extra Strong

Chinese spierspray | Soepele spieren & gewrichten
€ 20,95 (incl.21% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Sensi Flex Spray - Extra Strong1€20,95€20,95
Sensi Flex Spray - Extra Strong2€20,95 €20,50€41,00
Sensi Flex Spray - Extra Strong3€20,95 €19,95€59,85
Sensi Flex Spray - Extra Strong5€20,95 €19,50€97,50
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Sensi Flex Spray voor soepele spieren en gewrichten.
Sensi Flex Spray bevat uitsluitend natuurlijke ingredienten zoals Chinese kruiden voor het behoud van soepele spieren en gewrichten. Sensi Flex spray bevorderd de doorbloeding en is zeer effectief bij stijve, stramme, gevoelige, koude, vermoeide, en vastzittende spieren, pezen en gewrichten in onder andere schouders, nek, armen, rug en benen.

Sensi Flex Spray is ideaal bij sport!
Door de verkoelende en verwarmende werking op de spieren is Sensi Flex Spray ideaal ter behandeling en verzorging van de spieren na/bij sport, en voor het herstel na een fysieke inspanning. Sensipharm's spray wordt al ruim 30 jaar ingezet in de wielersport, wintersporten, vechtsporten, maar ook bij golf, fitness, voetbal, hockey etc. etc.

Na een lange werkdag.
Deze spierspray werkt perfect ter ondersteuning bij een continue /eentonig werken met computer/muis/beeldscherm en bij repeterende bewegingen of lang zitten. Het maakt uw vastzittende spieren weer soepel!

Verkoelende en verwarmende werking op de spieren.
Wanneer u deze spierspray gebruikt zult u binnen enkele seconden voelen hoe de formule uw spieren en gewrichten zowel verwarmt als verkoelt.

Spierspray of spierbalsem?
Het voordeel van deze spierspray in vergelijking met een spierbalsem is dat je de spray alleen maar gericht hoeft te spuiten op de spieren, en niet hoeft in te smeren of zelfs in te masseren zoals bij een spierbalsem. Over het algemeen wordt het ook als zeer prettig ervaren om na het insprayen van de spieren in een warm bad te gaan liggen.

Chinese spierspray | Soepele spieren & gewrichten

Bevorderd de doorbloeding, bij koude, gevoelige, vermoeide, stijve en stramme pezen, spieren en gewrichten. Bij ochtendstijfheid. Ter behandeling van de spieren na en/of bij sport of fysieke inspanning.

Ingrediënten

Scallion Roots, Pinellia, Red Hibiscus, Strychni Semen, Menthol, Methyl Salicylate, Drynaria, Liquorice, Alcohol, Water & Vinegar.

Waarschuwing

Niet gebruiken op open wonden of beschadigde huid. Vermijd contact met ogen, neus en mond. Wanneer huidirritatie, uitslag of jeuk optreedt, stop dan het gebruik. Gebruik wordt afgeraden tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding. Buiten bereik van kinderen bewaren, en niet gebruiken bij kinderen onder 12 jaar.

Gebruik

Op gevoelig gebied, een of meerdere malen per dag gericht sprayen. Insmeren of in masseren in is niet noodzakelijk zoals bij een spierbalsem.

Verpakking

110 ml.

Ook interessant:

Laatste reviews:

Ann Voort
De Sensi Flex Spray werkt grandioos, bij overbelaste spieren of gewrichten! Of zo ine.. Lees meer..
Maaike
Flex spray, fantastisch spul! Let op ruikt wel sterk, kan niet iedereen tegen.
Karin
Snelle levering en heel tevreden over de sensi-flexspray. Gebruikt voor klachten stij.. Lees meer..
Alle reviews
Ann Voort
De Sensi Flex Spray werkt grandioos, bij overbelaste spieren of gewrichten! Of zo ineens een pijnlijke knie of rug oid, twee of drie maal daags sprayen, licht inwrijven, of zoals bij mijn man z'n jichtvoet het verlicht behoorlijk! Wij hebben al heel wat familie en vrienden deze spray aangeraden.
Maaike
Flex spray, fantastisch spul! Let op ruikt wel sterk, kan niet iedereen tegen.
Karin
Snelle levering en heel tevreden over de sensi-flexspray. Gebruikt voor klachten stijve spieren in schouders.
Leo Mouthaan
Zeer snelle levering. Ook geen overbodige volle verpakking. Milieubewust. Kunnen niet meer sporten zonder de spierspray Sensi. Geweldig spul!!! Dit werkt tenminste. Ook bij verkoudheid beetje op de borst sprayen. Luchtwegen snel open
Anna Mars
Was met wintersport in Gerlos en daar verkochten ze Sensi Flex Spray ook.. had zo n last van enkel.. elke avond gesprayd en pijn stuk minder, alleen blijkbaar teveel betaald daar!
Henk
Via een kennis kwam ik nadat ik over mijn schouderblessure vertelde in aanraking met Sensiflex. Ik had veel pijn in de schouderkop en een beetje sensiflex spuiten en na 10 sec. was de pijn weg. De oorzaak van de pijn was niet weg maar nu na enkele weken dagelijks gebruik is de ontsteking weg. Ik heb hierna gelijk 2 verpakkingen besteld en mensen die het horen willen. Sensiflex is het beste product wat op de markt te koop is. Pijn is niet fijn en degenen die ik dit heb geadviseerd eens te proberen waren ook razend enthousiast.
Leo M.
Kunnen niet meer sporten zonder de spierspray Sensi. Geweldig spul!!! Dit werkt tenminste. Ook bij verkoudheid beetje op de borst sprayen. Luchtwegen snel open
Mevr. Bastiaans
Ik gebruik jullie warmtespray al zo'n 20 a 25 jaar. Vooral in de koude wintermaanden vind ik het heerlijk om mijn rug en schouders in te laten spuiten en dan in een warm bad te gaan liggen! Heerlijk spul!
Dhr. Thomas
Ik kreeg Sensi Flex Spray van mijn tennistrainer omdat ik steeds meer last van mijn schouder kreeg. Ik was erg verrast door het resultaat. Mijn spieren lijken eerst warm te worden, maar ook weer te verkoelen. In het verleden heb ik ook tijgerbalsem en de Spaanse Reflex spray gebruikt, maar ik vind die van jullie beter!
Dhr. Kanters
Ik heb Sensi Flex Spray laatst van mijn buurman gekregen omdat ik zo'n last had van mijn nek en schouders, en spray het nu elke avond goed in voordat ik naar bed ga. Vooral als ik een hele dag achter de pc heb gezeten merk ik dat ik nu soepeler ben op het eind van de dag. Ik heb ondertussen ook jullie warmtepleisters bestelt!
Dhr. Pietje
Ik gebruik sensi flex spray altijd na het voetballen. Werkte echt heel goed. Wordt snel warm en koud tegelijk en werkt lang door. Mijn halve voetbalteam gebruikt het nu ;-)
Dhr. B. de Ridder
Sensi Flex Spray gaat bij ons al jaren mee op wintersport, en werkt perfect! Heel de familie gebruikt het, en we zijn het ook al een paar keer in een drogisterij tegen gekomen in Oostenrijk! Erg fijn spul!
Mevr. van Bemmelen
Ik kreeg van mijn collega laatst een busje sensi flex spray omdat ik vaak last heb van mijn nek en schouders. Voor mijn gevoel staat de airco altijd te hard op het werk en 's avonds heb ik dan altijd erg stijve spieren. Ik ga dan meestal eerst in een warm bad liggen en spuit daarna mijn nek en schouders in met sensi flex spray. Dit geeft uren lang een warm gevoel.
Mevr. Els
Wij gebruiken Sensi Flex al bijna 20 jaar. Het is zuinig in gebruik en omdat je het niet in hoeft te masseren vinden wij het fijner als bijvoorbeeld Tijgerbalsem of andere spierbalsems. Tijdens onze wandelvakanties zit er standaard een busje in mijn tas. Groetjes, Els
Mevr. M. Nijenhuis
Geen kramp meer in de kuiten tijdens een heftige tenniswedstrijd!

Voeg referentie toe ›

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.