Itchy Wet Skin Vitaal
Download etiket

Itchy Wet Skin Vitaal

Chinese kruiden formule | Bij natte & gevoelige huid
35,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Itchy Wet Skin Vitaal1€35,95€35,95
Itchy Wet Skin Vitaal2€35,95 €34,95€69,90
Itchy Wet Skin Vitaal3€35,95 €33,95€101,85
Itchy Wet Skin Vitaal5€35,95 €32,95€164,75
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Itchy Wet Skin Vitaal, speciaal voor de zeer gevoelige en natte huid.
Itchy Wet Skin Vitaal bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden, afgeleid van de bekende Chinese dermatologie formule "Xiao Feng San", en is zeer effectief bij gevoelige huid, en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Itchy Wet Skin Vitaal is 100% natuurlijk, veilig in gebruik, en mag langdurig gebruikt worden. 

  • Sensipharm's Itchy Wet Skin Vitaal, voedingssupplement voor de zeer gevoelige huid.
  • Natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
  • Met ruim 30 jaar ervaring worden Sensipharm's voedingssupplementen aangeraden door artsen, apothekers en therapeuten!

Advies: Is er meer sprake van een uitgedroogde, evt ruwe en schrale huid, dan raden we Dry Itchy Skin Vitaal aan in plaats van Itchy Wet Skin Vitaal. Een goede combinatie is om de tabletjes van binnenuit te laten werken en oppervlakkig de huid in te sprayen met de verkoelende Newskin Huidspray

Ingrediënten

Calciumsulfaat, chinees vingerhoedskruid, vrouwelijke ginseng, siler, atractylodes rood, schizonepeta, klit, sophora, anemarrhena, sesamzaad, clematis armadii, cicade, zoethout, aardappelzetmeel en magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: siliciumdioxide en microkristalijne cellulose.

Allergie-informatie

Itchy Wet Skin Vitaal bevat Sesam.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij zwangerschap.

Gebruik

Volwassenen: 2-3 maal daags, 1-2 tabletten innemen met koud of warm water. Kinderen: tot 4 jaar 1/3 dosis, tot 8 jaar 1/2 dosis, tot 12 jaar 2/3 dosis volwassenen. Niet innemen met koffie of melk.

Verpakking

Hersluitbaar gripzakje met 90 tabl. à 1000 mg. Dit product zit in een speciale verpakking die door de brievenbus kan. U hoeft dus niet thuis te wachten op de pakketdienst.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Voedingssupplement

Itchy Wet Skin Vitaal is een natuurlijk voedingssupplement op basis van Chinese kruiden, en mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding gebruikt worden.

Kwaliteit

We hebben veel aandacht gestoken in het ontwikkelen van onze eigen Chinese kruiden supplementen. Samen met specialisten en volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. De samenstellingen zijn uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten, elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Vanzelfsprekend voldoen onze producten aan alle eisen van de Warenwet en worden ze gemaakt door erkende farmaceutische bedrijven. Deze voldoen eveneens aan alle wetgeving en mogen daarom de bijbehorende kwaliteitscertificeringen zoals GMP, HACCP en BRC voeren. Zoals gebruikelijk worden ze ook regelmatig door de overheid gecontroleerd om de kwaliteitsstandaard hoog te houden.

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.