Cellfood Ncode

Cellfood Ncode

Cellfood DNA RNA formule | Met Vitamine B1
49,95 (incl.9% BTW)
Levertijd: 1 werkdag
Staffel Aantal Stukprijs Totaal  
Cellfood Ncode1€49,95€49,95
Cellfood Ncode2€49,95 €49,50€99,00
Cellfood Ncode3€49,95 €49,00€147,00
Cellfood Ncode5€49,95 €48,50€242,50
Cellfood Ncode10€49,95 €47,50€475,00
Hulp nodig bij bestellen? info@sensipharm.nl
€ 3,99 verzendkosten, gratis verzending vanaf € 65,-

Cellfood Ncode, DNA RNA fomule.
Cellfood Ncode is een van de meest geavanceerde formules ter wereld, van de zelfde producent als de wereldberoemde Cellfood formule!

Cellfood Ncode bevat onder andere Vitamine B1 (thiamine) wat o.a. het energieniveau ondersteunt en betrokken is bij het geheugen. Vitamine B3 (Niacine) zorgt mede voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Vitamine B5 bij moeheid. Vitamine B6 draagt bij tot een normaal metabolisme van homocysteine, en ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes. Vitamine B12 draagt bij aan homocysteïnemetabolisme, zorgt mede voor de normale werking van het immuunsysteem en helpt bij het celdelingsproces. Vitamine B11 (Foliumzuur) speelt een belangrijke rol in de aminozuursynthese en is betrokken bij het celdelingsproces.

Ingrediënten

Cellfood (22%) verrijkt met de volgende NCODE ingredienten: Gedeїoniseerd water, nucleїnezuren en derivaten (uridine of het nucleoside van uracil, cytidine of het nucleoside van cytosine, trimethylglycine of TMG, thymidine, adenine HCI, adenosine, 2'-deoxyadenosine, 2'-deoxycytidine, 2'-deoxyguanosine)*, aminozuren (L-glycine, L-glutamine, L-serine, L-lysine, L-asparaginezuur, L-proline), rechtstreeks bruikbare energie (adenosine-5' trifosfaat), vitaminen en cofactorenbetrokken bij de aanmaak van de genetische code (calciumpantothenaat of vitmanine B5, niacine of vitamine B3, kaliumsorbaat, pyridoxinehydrochloride of vitamine B6, thiaminemononitraat of vitmanine B1, foliumzuur, methylcobalamine of vitamine B12) en pompelmoesextract. De 'genetische code' bestaat uit een aaneenschakeling van nucleїnezuren (uracil en thymidine, adenine, cytosine en guanine), deze bouwstenen en/of derivaten van deze bouwstenen worden aangeboden in NCODE.

Gebruik

Dagelijks 6 sprays 's morgens (of 3 sprays 2x per dag), onder de tong, en daar 10 seconden houden voor een optimale sublinguale absorptie. Schud het flesje voor gebruik en bewaar het op een koele plaats, weg van zonlicht, koelkast en elektrische apparaten.

Verpakking

29 ml.

Voedingssupplement

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar. Bij het optreden van gezondheidsklachten, zoals tintelingen of gevoelloosheid in handen of voeten,neem contact op met uw (huis)arts.

Cellfood Ncode is een voedingssupplement en geen geneesmiddel. Houd u aan de aanbevolen dosering. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Please note
We only ship Cellfood products to The Netherlands, Belgium and Luxembourg. 

Laatste reviews:

Mevr. L. Leijtens
Geachte, Ik ben zeer tevreden over de Cellfood Ncode. Ik ben een vrouw op leeftijd.. Lees meer..
Mevr. Mussche C. (België)
Ben zeer tevreden over Cellfood. Het doet wat het moet doen, ik krijg meer energie en.. Lees meer..
Alle reviews
Mevr. L. Leijtens
Geachte, Ik ben zeer tevreden over de Cellfood Ncode. Ik ben een vrouw op leeftijd, en merk duidelijk dat ik meer energie heb, en lekkerder in mijn vel zit.
Mevr. Mussche C. (België)
Ben zeer tevreden over Cellfood. Het doet wat het moet doen, ik krijg meer energie en heb meer levenskracht! Na betaling had ik het product reeds na 2 dagen.

Voeg referentie toe ›

30 jaar ervaring in Chinese kruiden!

Voor 15:00 besteld, morgen in huis.

Vanaf € 65,- gratis verzonden.

Gemakkelijk achteraf betalen.